Lyncha @ 13.06.2023 18:18Man niez pirksti uzrakstīt. Nu, gaidam, kas šoreiz apartamentos būs par kasjakiem? ???
Pelnrukšķīte @ 13.06.2023 14:54
A nevar būt tā, ka pa lēto iepērk cits uzņēmums? Nu viens no tiem viņu ntajiem. Un tad viņi pārpērk no tā uzņēmuma jau ar uzcenojumu. Volā! Šis bizītis tīrs, viss godīgi.
Malibu Steisija @ 13.06.2023 20:10
Es neesmu grāmatvede un no cipariem neko nesaprotu, bet šis man izklausās ticami ????
Jo saprotot ar kādu uzcenojumu viņiem ir tās drēbes, nu tādi zaudējumi tikai pērkot - pārdodot nesanāk. Pat ja viņiem Butterfly būtu 3 reizes nodedzis un viņi izdevumos pieskaita arī ceļojumu naudas un Parīzes tualetes, nu nezinu…
Ja ir tā pārdošana tā kā viņi stāsta, ka katru dienu omnivas buss pilns brauc no viņiem prom, tur ieņēmumiem jābūt ohohoooo
Tās kuras kaut ko saprot no šī visa. Vai ir kaut kāds labums uzņēmumam, ja uzrādās tik lieli zaudējumi?
unicorngirl @ 13.06.2023 21:34
Nē, tagad no tā vairs nav nekāda labuma, jo UIN jāmaksā tikai peļņu sadalot. Bet iemesli neuzrādīt lielu apgrozījumu gan var būt.. bet nu katram tie savi.
Man šķiet te varētu būt arī variants, ka iepērk preci officiāli, bet daļu pārdod neofficiāli, tāpēc arī finanšu pārskatā peļņa ir tik maza.
Šis ir visticamākais skaidrojums, kam ir vismaz daļēji pierādījumi - entie komentāri, sūdzības par to, ka nedod čeku, viss ko rakstīja ietekmele. + tam klāt var būt arī kas līdzīgs aplokšņu algām - iegrāmato summu X , piemēram 5% virs iepirkuma cenas, pārējais kabatā.unicorngirl @ 13.06.2023 21:34
Nē, tagad no tā vairs nav nekāda labuma, jo UIN jāmaksā tikai peļņu sadalot. Bet iemesli neuzrādīt lielu apgrozījumu gan var būt.. bet nu katram tie savi.
Man šķiet te varētu būt arī variants, ka iepērk preci officiāli, bet daļu pārdod neofficiāli, tāpēc arī finanšu pārskatā peļņa ir tik maza.
sakuraszarins @ 14.06.2023 01:33Tie didras pupi, tik bezformīgi un neērti izskatās. Laikam taisīja to kaut kāda kaktu stūri par bomīgu cenu.
123annna @ 13.06.2023 23:06Eu, rozā lezbes, jūs zināt un redzat visu! ❤️?
Tā Elīnas draudzenīte Anna paris dienas atpakaļ lika storiju par sauļošanas krēmiem, mazuļiem. Tur bija kaut kāds IG konts nošerots, vai zinat kas tas par kontu?
Man bērnam japerk SPF krēms, bet nepaspeju iedziļināties ko tur Anna šeroja ?
CallMeAnnika @ 13.06.2023 14:20Es arī nesaprotu par mazo uzcenojumu, jo iettekmele bija vēl likusi bildes no Polijas un Francijas lupatu bāzēm, cik reāli maksā tas apģērbs. Un zinot to, ka katra prece ir pa dažām vienībām un ne dārga, kā var sanākt vairāk nekā 900 000 eiro pašizmaksā? Tur kaut kas nav tīrs.
Enazenaz @ 14.06.2023 09:53
Jo no Polijas un citām bāzēm iepērk kreisais uzņēmums, kas nenomaksā nodokļus. Tālāk pārdod caur 5 firmām un Buķiks galā jau nopērk par dārgu naudu. Uz papīra protams :D
Gan jau viņiem ir firmas arī Polijā un Lietuvā :D
magdalena333 @ 14.06.2023 12:35Nopietni, cik viņiem tās firmas ir? Kāpēc neviens šo nav izpētījis, kas notiks, ka visi darboņi sāks šādas afēras, vai tiešām VID ir vienalga, ka uz divu cilvēku vārda ir atvērtas entās firmas?!