Haha. Es lasu jau gadiem. Bet šis ir mans pirmais komentārs. Jūs nevarat iedomāties, cik reizes esmu atturējusies, bet šoreiz nekas interesants 1) man jau apnikušas tās kliņģeru reklāmas, vēmiens nāk 2) kāda, kura zinoša, kā viņa ar šo bez-čeku sistēmu izbrauc un VID neņem pie dziesmas- KĀPĒC 3) bieži vien storijā reklamēt produktu, kas jau bez pogām, ar diegiem utt.. kas tas par biznesmeņi, kas nepārbauda storijus, ņemot vērā, ka tā viņa galvenā fīča, bet tik daudz feili redzēti storijos reklamejot produktu 4) mani kaitina, ka Nauris bez krekla bieži. Jūs zināt kāpēc. Es neesmu ideāla. Bet liekas, ka viņi "ar kaut ko lepojas", labi, ka Nauris trenējas, citādi es pat negribu iedomāties, kas būtu no tās edienkartes, kas viņam 5) par bērnu tik priekš tā, ka turīgi vecāki (vēl jautājums cik turīgi un kādā veidā) , pērk lietas, ir aukle kas tiešām kaut ko dara . Es varētu vēl daudz turpināt, par cik es šajā forumā like a virgin. 😁😁😁 Bet apstāšos. Bet man patīk, ka viņa rīko tos random svētkus Veikalā. Moš tiešām izmisums. Bet liekas, ka viņai kaifs un viņa šajā priekā, ka viņai kaut kas ir, dalas. Palabojiet mani, jā kļūdos.
Visām foršu dienu!