kreimene.. @ 10.06.2023 11:34
??? Tu ne reizes neesi bijusi lielveikalos? Nekad neesi redzējusi tādas cenas t-krekliem?
Ja Tu iepērcies tikai synsay vai tamlīdzīgos (nav apvainojums, man pašai nepatīk pirkt t-kreklus dārgi), tad kā Tu vispār vari tā komentēt?
Ja esi redzējusi tādas cenas - tad kāpēc Tu citiem nepārmet par uzcenojumu? Teiksi - kvalitāte. Nu nevajag, nedomāju, ka kvalitāte baigi atšķiras
Greetaa @ 10.06.2023 20:30Butterfly profilā redzēju video no tā pasākuma - Didriķe dod kaut kādai meitenei (klientei?) nokosties saldējumu un tad nokožas pati ?
Dalia @ 10.06.2023 16:46
Es gribētu redzēt kādu klinģeri un par kādu samaksu saņem klinģeri, cilvēks kurš nav infuencers un nesaņem klinģeri par brīvu priekš reklāmas. Nu vai tiešām tāda pārbagātība, vai par to prasa daudz naudas?
Kā viņiem vispār atmaksājas tā sponsorēt Elīnu? Tik daudz kliņģeru, kas tiek atdoti par brīvu.
Malibu Steisija @ 09.06.2023 22:52Nu re. Elīnai mugura sāp. Uzreiz var saprast, ka sieviete reālu darbu sen nav darījusi, ja viena diena uz kājām un mugura beidz nost.
Visu dienu darboties un skraidīt pa veikalu, nav filmēt storijus un plivināties ar kleitām.
Vēl viens iemesls kāpēc es neticu tam, ka viņa močij visu laiku visu dienu, kā pati stāsta.
Jokains jautājums.Tajā kliņģerī ir tik daudz pildijuma! Tas nemaksa veikalā pat kapeikas, lai uztaisītu mājās.Klingerus nepasutu vietejās konditorejā s jo pildijums jameklē ar lupu,un maksā gandrīz tikpat.Būtu tuvumā tikai no viņiem nemtu.Tur tak ar neabruņotu aci var redzet cik tas klingeris pārpildīts ar labumiem un cik maza kārtiņa milklasEnsha @ 10.06.2023 21:31
Delikateses klinģeri tiešām ir ļoooti labi.
te tu izskatās nekur tālāk par sinsay neesi bijusi,ja saki,ka kvalitāte neatšķiras😅😅😅
https://www2.hm.com/en_eur/productpage.1131773014.html
Labi zinu, kādas cenas ir veikalos. Te H&M, kur arī ne vienmēr ir augstākā kvalitāte un cena 9,99. Zinu, ka aizstāvi Elīnu, bet pārcenotas lietas nav viņas apdiršana, bet fakta konstatēšana.
https://butterfly.lv/products/peleks-kokvilnas-t-krekls
Un pasaki man atšķirību, izņemot to, ka maksā 14 eiro dārgāk.
kreimene.. @ 10.06.2023 22:32
Nopietni, HM? HM ir mēsli, 95%, īstas lupatās. Un par tādu kreklu, ko Tu ieliki, es 10 eur noteikti nemaksātu
la femmina @ 10.06.2023 23:18"Laimīgais" Džeisons. Cerams, vismaz austiņas viņam ir paņēmuši, lai nav tas trakais troksnis no koncerta.
Dalia @ 10.06.2023 16:46
Es gribētu redzēt kādu klinģeri un par kādu samaksu saņem klinģeri, cilvēks kurš nav infuencers un nesaņem klinģeri par brīvu priekš reklāmas. Nu vai tiešām tāda pārbagātība, vai par to prasa daudz naudas?
Kā viņiem vispār atmaksājas tā sponsorēt Elīnu? Tik daudz kliņģeru, kas tiek atdoti par brīvu.
kā tādas slimas idiotes zeme tur😅kreimene.. @ 10.06.2023 22:28
Tev pareizs lietotājvārds. Iemeti kapeiku, bet vispār neko sakarīgu nepateici, jo nemācēji kārtīgi izlasīt un saprast manis rakstīto.
Labai precei nav vajadzīga reklāma. Ja Didrai visu laiku bāž reklamēt tos kliņğerus, tad visdrīzāk tos nepērk.Dyana @ 10.06.2023 23:52
Vienreiz (pirmo un pēdējo) pasūtīju 3kg Ruma kliņģeri ar riekstiem, zelta dekorācijām..Saņēmu 2kg pilnīgi citu kliņģeri. Pirmās minūtes centās pārliecināt, ka tieši tādu arī sūtīju, līdz neuzrādīju pasūtījuma screenshotu. Tad ātri pārmeta ādu, ka tātad kāds klients, neģēlis, ir paņēmis manu kliņģeri un neko nav teicis.. Atstāja sajūtu, ka tā ir atstrādāta taktika.
Tas, neveiksmīgais kliņģeris, bija sauss kā jebkuri citi klasiskie kliņģeri. Dubulta vilšanās!!!
*Cap @ 11.06.2023 00:29Šodien ar draudzeni aizgājām uz Butterfly dienām ? gribēju apskatīties kādas ir tās drēbes dzīvē un kas zin varbūt kvalitāte uzlabojusies. Jā, dažas kleitas bija smukas, satiku arī pašu Miss Didī, visus necienāja ar kafiju un saldumiem, starpcitu ?
Bet nu secinājums tāds - bombisko kvalitāti neredzēju, jā, dažas lietas smukas, bet pat ar to atlaidi necēlās roka pirkt. Draudzene beigās vienu kleitu nopirka, bet online viņa pavisam citādāk izskatījās