L.. @ 07.06.2023 20:09
Kad būs sadarbība ar Rimi?
man atgādina šoMetaforaas @ 07.06.2023 21:03
Es vispār nesaprotu, kā ko tādu var uzvilkt. Tas būtu tas pats , kas uzvilkt bodiju virs parastām biksēm , izskatās smieklīgi.
Mayaaa @ 07.06.2023 19:55Modes dāma rimčikā ar tādu tērpu,omg?
Tagad pēc 3 stundām skatās 19 cilvēki un vēl joprojām viens gabals atlicis stokā :D Visi apskatās, lai ierēktu? Gan jau, ka viens no katra izmēra arī ir.cory @ 07.06.2023 19:36
Un protams klāt vēl visi tie spīdīgie karekļi un milzu botas kostīma krāsā. Pat nezinu- smieties vai raudāt. Uzspiežot uz tā linka, rādās, ka stockā ir tikai XS un M modelis (1 gab no katra) un to, ka šo preci šobrīd skatās 47 (!!!) cilvēki. Nu gan drastisks mārketings, cenšoties pārdot pēdējos modeļus. Mēģina tev iestāstīt, ka, lai iegūtu to kosmonautu tērpu, tev jāsacenšas ar vēl 47 gribētājiem ?
HiacinteBurkaa @ 07.06.2023 18:18
Es jau reiz rakstīju, ka ir tādi mazuļu krēsliņi uz piesūcekņiem- liec bērnu, kur vien vēlies, ja viņš pats sēž :)
cory @ 07.06.2023 19:36
Un protams klāt vēl visi tie spīdīgie karekļi un milzu botas kostīma krāsā. Pat nezinu- smieties vai raudāt. Uzspiežot uz tā linka, rādās, ka stockā ir tikai XS un M modelis (1 gab no katra) un to, ka šo preci šobrīd skatās 47 (!!!) cilvēki. Nu gan drastisks mārketings, cenšoties pārdot pēdējos modeļus. Mēģina tev iestāstīt, ka, lai iegūtu to kosmonautu tērpu, tev jāsacenšas ar vēl 47 gribētājiem ?
es jau gadus 3 sekoju no viltus,jo caur savu īsto nerāda viņas storijus vispār. Kaut gan NEKAD neko nebiju viņai rakstījusi,lai tiktu bloķēta. Moš sajauca ar kādu,es nez, bet es parasti nekad tā neheitoju, te tikai 😅😅😅Spanic @ 08.06.2023 10:28Elīna ir sākusi šķirot sekotājus? Jau divas reizes noraida manu viltus profilu. No īstā kauns sekot, bet redzēt gribās?
Agrāk to sauca arī par šampanieša krāsas sienu :DPelnrukšķīte @ 08.06.2023 08:52
Varbūt kāda zin -kas ir mercedes siena? :D
CallMeAnnika @ 08.06.2023 11:04Agrāk to sauca arī par šampanieša krāsas sienu :D
Elīna nezin, ka ir arī balti, melni un citas krāsas Mersedesi :D