briesmīgi runā un zestikule, nespēju paskatīties.Devindesmitseptini @ 07.06.2023 11:15Ineta Vanaga savā IG kontā iztirzā, kāpēc daudzus trigero Elīna. Laikam adresēts mums, forumietēm ? bet labs info.
viņa laikam kādā dzīves posmā ir bijusi atstumta pelēka pele, ja jau tagad šitā uz sevis karina visu,kas spīd,kas liels,kas krāsains un bezgaumīgs. Nu kā jau te minēja īstais krievu stilsHiacinteBurkaa @ 07.06.2023 09:19Ehh, paslavējām, un idille beidzās... Bizes tiešām padara galvu kvadrātveida. Brilles + aļika plastmasīgie auskari = ? Dažas kleitas gan ir okei, bet kopā ar viņas koptēlu un dinozaurīgajiem apaviem vienalga rada baigo tirgus sajūtu. Sēdies, 2, Elīnīt.
gribuiemestkapeiku @ 07.06.2023 11:42Es nesaprotu,cik ilgi viņa to bērnu mazgās tajā bērnu vannā??? viņam tur 1 un 2 apgāzties. Jau sen liktu normāā vannā,lai plunčājas bērniņš
Taisnība, ko viņa saka, bet tas nav par Elīnu. Izskatās, ka tā sieviete neseko līdzi tam, ko Elīna pati ir teikusi par ēdienu, savu ēšanu, mērīšanos uttDevindesmitseptini @ 07.06.2023 11:15Ineta Vanaga savā IG kontā iztirzā, kāpēc daudzus trigero Elīna. Laikam adresēts mums, forumietēm ? bet labs info.
gribuiemestkapeiku @ 07.06.2023 11:42Es nesaprotu,cik ilgi viņa to bērnu mazgās tajā bērnu vannā??? viņam tur 1 un 2 apgāzties. Jau sen liktu normāā vannā,lai plunčājas bērniņš
Pelnrukšķīte @ 07.06.2023 16:40
Man šķiet, ka viņiem ir tikai duša, vismaz bildēs/video vanna nekad nav bijusi redzēta.
Facundo @ 07.06.2023 18:14Šodienas kosmonautu kostīms ir tik traģisks, skatos un skatos un nevaru saprast, kā kaut ko tādu var uzšūt.
Facundo @ 07.06.2023 18:14Šodienas kosmonautu kostīms ir tik traģisks, skatos un skatos un nevaru saprast, kā kaut ko tādu var uzšūt.