pepija @ 23.05.2023 16:43un tie pigmenta pleki nesaprotu ka vinai vini tik atri un daudz sametas?man ar pagagsad viens mazins uzmetas,izskatas reali stulbi un nost neiet,nez mos jau ar kadu proceduru var dabut.Sogad nesmeresu nevienu kremu pretsaulosanas,jo domaju tas man no ta
Madison @ 23.05.2023 16:24paskatījos tikko Montu, smuka meitene, bet nu tās lūpas gan ir kautkas šausmīgs ? Atceros, kad pirmo reizi ielaida filleri izskatījās labi, bet katrs nākošais ml nav nācis par labu
Taču visu laiku jau viņai pleķaina seja, te jau sen runāts par to, nezinu, kā viņa pati tikai tagad pamanīja. Parasti tonālais biezākā kārtā pāri un filtri, bet pašai jau nu vajadzēja ieraudzīt. Tas ir tieši tāpēc, ka viņa nekādus aizsargājošos krēmus nelieto ne tagad, ne iepriekš - ne Tenerifēs, ne Dubajās, ne Turcijās, ne kur. Ja solārijā tiešām dvielis bija pāri sejai, diez vai no tā, bet vispār solāriji risku palielina.pepija @ 23.05.2023 16:43un tie pigmenta pleki nesaprotu ka vinai vini tik atri un daudz sametas?man ar pagagsad viens mazins uzmetas,izskatas reali stulbi un nost neiet,nez mos jau ar kadu proceduru var dabut.Sogad nesmeresu nevienu kremu pretsaulosanas,jo domaju tas man no ta
pepija @ 23.05.2023 16:43un tie pigmenta pleki nesaprotu ka vinai vini tik atri un daudz sametas?man ar pagagsad viens mazins uzmetas,izskatas reali stulbi un nost neiet,nez mos jau ar kadu proceduru var dabut.Sogad nesmeresu nevienu kremu pretsaulosanas,jo domaju tas man no ta
pepija @ 23.05.2023 16:40Elinai stress un neapmieirnata,ka Nauris izsaucis meistarus un uzlicis pirti uz balkona?kurs ta vina ies,viniem tak nesot laika,pat dzakuzi reti ejot...ne nu skiadrs,ka vina jau toc neies,Nauris mos ar draugiem ies
CallMeAnnika @ 22.05.2023 11:39Tās bikses ar gumiju, jo dāvina Naura mammai priekšpusē ir netīras.
Kāds apkaunojums ir Naura ģimenei, ja Elīna 10 reizes uzsver lielizmērus 4 un 5XL, noteikti derēšot. Un vēl tā filmēšana, ka N mamma modele. Naurim nav nekas sakāms par šo? Elīnai vajag filtru.
mazaskudra @ 23.05.2023 23:00Man vispār jautājums meitenēm. Jums reāli patīk un nēsājat tādus legingus, kā Elīnas ''riekstiņ'' legingus?
Es personīgi ciest nevarētu tādu paskatu sev uz dibena.
Neesmu nedz baigi konservatīva, nedz arī heitoju baigi to paskatu, bet vienkārši šķiet dīvaini un nevajadzīgi...
mazaskudra @ 23.05.2023 23:00Man vispār jautājums meitenēm. Jums reāli patīk un nēsājat tādus legingus, kā Elīnas ''riekstiņ'' legingus?
Neesmu nedz baigi konservatīva, nedz arī heitoju baigi to paskatu, bet vienkārši šķiet dīvaini un nevajadzīgi...
aluskaste @ 23.05.2023 23:49
Pēc tava komentāra var spiest, ka esi pret lielizmēra modelēm, ja jau tev šķiet, ka parādīt apģērbu uz lieliem cilvēkiem ir apkaunojoši. Es gan neuzskatu par apkaunojošu, ka beidzot arī ir parādīts kāds produkts uz apaļīgām sievietēm, nevis tikai uz tajām kārnajām modelēm.
nelabvēlīga ģimene nenozīmē tikai alkoholiķi. Elīna un Nauris arī ir nelabvēlīga savienība ( par ģimeni es viņus nevaru nosaukt). Sāksim vien ar to ka sociālie dienesti neaicinas uz pārrunām ģimeni ,kas nebūs aizdomīgaSebii @ 20.05.2023 12:25
Piekrītu tev, ka tas izklausās tā nievājoši. Manā paziņu lokā šādus vārdu esmu dzirdējusi tikai par nelabvēlīgām ģimenēm, kas laiž pasaulē bērnus, lai saņemtu pabalstus un par mazajiem vispār nerūpējās.
Ja cilvēks tā var teikt par sevi... nu nezinu. Izklausās, ka viņai gan grūtniecība, gan mātes loma ir kaut kas svešs, bezpersonisks. Viņa par to runā tā it kā dzemdēt bērnu būtu kā izprintēt papīra lapu ?