Devindesmitseptini @ 14.05.2023 15:57Bondāžas svārki, tops?? Es pareizi saprotu- tas, ka tur ie tie sasējumi pa vidu un izskatās mazliet piedauzīgi, tāpēc bondāža? Viņa maz zina, ko tas vārda nozīmē? Vai arī viņa ar to domā kaut ko citu? Goda vārds nesaprotu
magdalena333 @ 14.05.2023 19:49Par to viņas ādu jau runāja grūtniecības laikā (saku sekot no tā laika), un tak viņai tas bija teikts jau live un rakstīts privāti, viņa to vienkārši ignorēja. Laikam tagad viss iekustējās pēc tam, ka vairākas aizrakstīja Naurim ar visām bildēm, un gan jau tas arī atspoguļojās pārdošanā. Gribas teikt, ja viņa tiešām nepamanīja savu ādu iepriekš, meiten, ir laiks apmeklēt acu ārstu.
labi,ka atgādināji,tūlīt ātri ātri izprasīs sadarbību nu vismaz ar maximas tulpju pušķiDandriķiene @ 14.05.2023 20:44Vai Nauris šodien uzdāvināja Elīnai uz mātes dienu ziedus?
vispār,nekas traks nebūtu,ja arī neko neuzdāvinātu.Dandriķiene @ 14.05.2023 20:44Vai Nauris šodien uzdāvināja Elīnai uz mātes dienu ziedus?
Mayaaa @ 15.05.2023 06:56Aizdomīgi daudz Dž parādījies didras storijos, arī pa mizu būs dabūjusi? ?
mazaskudra @ 15.05.2023 09:39Nu es nezinu vai Elīna pareizi darīja atļaujot sev uzdot tos anonīmos jautājumus ?
mazaskudra @ 15.05.2023 09:39Nu es nezinu vai Elīna pareizi darīja atļaujot sev uzdot tos anonīmos jautājumus ?
Lula @ 15.05.2023 08:28
Tas ir tik jocīgi, bet man neērti skatīties tos storijus, to bučošanu. Neņemos kā ekstrasenss lasīt storija enerģijas, bet ir baigi mākslīga sajūta. ?
kuššššš @ 15.05.2023 09:40Es nezinu, kurš un ko īsti Didrai pateica. Vai tas bija Nauris vai kāds cits, vai viņa lasīja forumu. Vienalga. Bet viņa izskatās beidzot nomazgājusies, mati tīri, vnk taisni, bez stulbām prusakfrizūrām, āda arī nav vairs pleķaina. Solārijs nav nekas baigi veselīgs, bet nu ja tiešām vajag to brūnumu, tad labāk lai iet uz solāriju un ir vienmērīgi brūna, nekā staigā netīri pleķaina.