kristik @ 12.05.2023 19:48
Piekrītu visam. Viņa darbības ar viņa vārdiem galīgi neiet kopā.
" Katrs tūrists vasaru labāk gribētu pavadīt Latvijā, nevis Dubaijā 30/40 grādos, tas ir neizturami." - Un kādēļ tad viņš svinēja savu dzimšanas dienu Dubaijā, ja ir tik neizturami? Nav tur pirmo reizi, labi zina, ka tur ir tik karsti. Bija visas iespējas palikt Latvijā un atbalstīt vietējos(kā viņam to patīk uzsvērt), nosvinot kaut kur pie jūras utml.
"Tikai mūsu gudrās galvas nemāk to izmantot,darīt tā, lai valsts pelna, viņiem labāk patīk būt parādā." - Kurš nu būtu runājis... Pats nodokļus nemaksāja, bija (un iespējams joprojām ir) parādā valstij, un tad pasaka, ka nezināja, ka vajadzēja maksāt. Man liekas katrs vidusskolnieks zina, ka ir jāmaksā nodokļi. Visu viņš zināja, tikai negribēja maksāt. Reti pretīgs cilvēks.
SantaClub @ 12.05.2023 18:35Tā Didra ir kaut kāds fenomens. Viņa nav atpakaļ pie dēla ne 24h, kad jau skandina, ka jadomā par sevi!?
Man liekas, ka viņa par sevi tik domā, bet nu labi.
Mayaaa @ 12.05.2023 08:29Man vienīgajai tie storiji ar Dž liekas tik fake, uzspīlēti?
KrūzīteDūzīte @ 12.05.2023 22:13
A kadam tam storijam bija jabut? Jakliedz un jaizplust asaras vai kā? Te visas tādas dievišķās mātes nolasījušās, ka bail!
sauliiite.paula @ 12.05.2023 22:39Didra tik bāla izskataas
pavisam vienkārši - tāpēc, lai ceļojuma izdevumus norakstītu kā komandējumu.Lola12345 @ 12.05.2023 14:39Vispār es nesapeotu kāpēc jālido uz kaut kādu Dubaju un jātaisa bildes mājaslapai? Labāk un profesionālāk izskatītos mājaslapa bez Elīnas bildēm visādās random vietās. Neitrāls fona smuki izceļ apģērbus, daudz dabīgākas meitenes ir skaistākas un vispār izņemot Elīnu uzreiz buķiks daudz kvalitatīvāks un augstākas klases izskatās. Lai taisa savus live un pārējo lai bildē meičuki, bet viņa jau nevar bez savas bildēšanās. Tā ir kā slimība. Un tās bildes ar vēderu apspīlētos biker šortos vsp mājaslapā izskatās traģiski. Būtu ieviesuši grūtniecības drēbes, kad bija iespēja normāli aizietu. Bet nē, jālien viņai kaut kādās apspīlētās mini drēbēs, kādas citas grūtnieces nekad nelīdīs iekšā. Var redzèt ka tur nav neviens, kas palīdz ar mārketingu un zīmolu..
patiesībā- visu cieņu! Ja arī lasa forumu un tos visus komentārus, tad patiesībā viņa ir emocionāli noturīga.gribuiemestkapeiku @ 12.05.2023 14:49Omg es nevaru iedomāties kādā sadragāta viņa bija tajā brīdī,kad izlēma,ka tā vairs nevar turpināt un ir jāiet uz solāriju. ???
ielieciet kāds, lüdzu bildes tām, kas vairs neseko.sauliiite.paula @ 12.05.2023 22:39Didra tik bāla izskataas
https://failiem.lv/u/xek63ht5fElizabeteputnos @ 12.05.2023 23:03ielieciet kāds, lüdzu bildes tām, kas vairs neseko.
noidea @ 12.05.2023 23:33Noskatījos Naura story par procentiem.. cik tad tur tie procenti beigās sanāk? ?? Tādi matemātiki. Tad pēc vina aprēkiniem, no 100000 cilvēkiem tikai 100 sanāk "maukt" un "močīt"? Tad latvijā ir apmēram tikai 20 tūkstoši uzńēmīgu cilvēku? Interesanti, no kuriem kursikiem vińš būs šo statistiku nēmis. Idioti ??
boom @ 12.05.2023 23:37
Ja noklausīsies vēlreiz, dzirdēsi “paņemsim ciparu 100 000”, nevis konkrēti no tik un tik ir tik un tik. Es neatbalstu viņa tekstiņus , bet te dažbrīd tie piekasieni par daudz iet par katru sūdu.
Gaisa jaucēja @ 12.05.2023 23:25Didrihsoni aizved dēlu uz ganbei nosvinēt viņa 10 mēnešus ? tur ne tikai bērns neko īsti nevar pagaršot, bet viņam tur vēl ir jāgarlaikojas, protams, ka protestēs. Būtu labāk nopirkuši kādu attīstošu rotaļlietu (viņam vispār tādas ir?) un sev pasūtījušo to ēdienu uz mājām. Bērns būtu spēlējies savā vidē un tie varētu ēst savus frī ?
paldies, gandrīz apgāzos. Elīna forši izskatās, tiešām. Man nav kur piesieties.Gaisa jaucēja @ 12.05.2023 23:31https://failiem.lv/u/xek63ht5f
Dalia @ 12.05.2023 21:19
Skandina, ka jādomā par sevi, jo gan jau Nauris tomēr pateica stingrāku vārdu, ka nolaidusies palikusi un nerūpējas par sevi.
Visu laiku skandina, ka tik aizņemta, ka brīnums, ka padirst ir laiks. Varbūt Instagram apmuļko ar savu muldēšanu, bet Nauris zin, ko viņa dara.
Elīna nemaz nav redzējusi, kas īsta strādāšana ir, un kā ir kad tiešām nav brīvā laika.
Elīna tak mājās visu laiku tup, var brīvi vazāties kur grib, ja vien Instagram storiju ierakstīšana skaitās “močīšana”, tāpēc jātup mājās.