Devindesmitseptini @ 10.05.2023 08:33
Dubaijā bērni nedzimst?
Tur visur , pat uz ielas autobusu pieturās var ieiet un ir kondicionieri. Nav tā kā mums mirt nost pārpildītā sabiedriskajā bez kondiškas. Mājās ar visiem kondiška.
Labi saprotu tuksnesī būtu karstums, bet vienu dienu tak var. Nu nav viņiem tā kā kad mums ir 30+ grādi un mājās tikai parastais ventilators.
pepija @ 10.05.2023 08:17es ja godigi ne par kadu naudu nebrauktu uz Dubaju,man varetu piemaksat.Kur prats tada vajprata sauna braukt.Es jau Latvija kad tie karstumi uznak, mirstu nost.Es visdrizak ari nekur ara tur neietu,bet sedetu numurina,ja mani piespiestu braukt.Un iedomajos taja elles karstuma uz tuksnesi vel,arprats,zeme atveries.Bet nu ja cilveka stripra veseliba,jauniba,tad proams lai dodas.Un vismaz tik daudz prata viniem bija nenemt tur bernu lidzi,tak padomajat ar galvu,40 grados mazs bernins.Vot ta butu pilnigaka bezatbildiba,ja vini panemtu.
Ekhoo @ 10.05.2023 08:10Es par ceļošanu bez bērniem! Nu ir ģimenes ceļojumi, bet ir arī draugu un pieaugušo izklaides ceļojumi.
Bet Didrelei šis ir reāli ķekša pēc. Sabildēties viņa varēja arī pa 3-4 dienām, izklaidējās tāpat tikai 1 dienu. Līdz ar to varēja pēc 5 dienām braukt mājās. Kas būtu optimāls laiks, lai zīdaini atstātu vienu.
Plus tā barošana mististiki beidzās tieši līdz ar ceļojumu.
Vienkāršākais variants - viņa vienkārši saka to, ko cilvēki grib dzirdēt, bet necenšas to arī reāli darīt. Un tad jau var taisīt konspirācijas teorijas par visu sākot ar depresiju, hronisku, neapzinātu melošanu un beidzot ar šizofrēniju/personības dalīšanos, kur ir čaklā močitāja un slinkā gulētājamazaskudra @ 10.05.2023 08:57Ir jauna Elīnas dīvainība, kas ir ļoti redzama šajā ceļojumā.
Saka, ka tik daudz viņiem jāredz, tik daudz jāpaspēj. Liek uz to uzsvaru. --> Pati nosēž dzīvoklī uz 70% no aktivitātēm nemaz neiet, nekur nepiedalās.
Saka, ka nekādas gulēšanas Dubaijā --> Guļ Dubaijā.
Sasodīti daudz rāda ēdienu. Atrāda veikalā. Sapērkās kaudzēm našķus. --> Pati neko no tā neēd, nokožās peles cienīgu gabaliņu un to pašu izskatās, ka nenorij. Samauc kaudzi ar sāli uz lazanjas un kādam tas viss būs jāapēd, un tā noteikti nebūs viņa.
Ieliek raudošu postu (vai storijus neatceros) ar to kā asaras birst par pazaudēto profilu, skaudīgie letiņi vainīgi --> pēc tam live saka, ka uztver šo visu ļoti mierīgi, nav ko stresot. Citi pilnīgi jautājot, kur viņa tik mierīga.
Un ja tā padomā viņai šis prikols ir visur dzīvē. No mutes nāk viens, pēc tam ir kaut kas cits.
Grib skaistus pieaudzētos matus --> nemazgā viņus nedēļām, nekopj un viņi izskatās drausmīgi.
Tas pats ar visām citām izskata lietām. Grib būt skaista. Paštonējošais, nagi, kosmētika --> ne par ko nerūpējas un tas galu beigās padara viņu drausmīgu.
Kas ir viņas problēma? Es nesaprotu šo.
amoreamore @ 10.05.2023 09:59Didra visu laiku runā par patstāvīgiem klientiem, kas ir tie cilvēki? Kur viņus atrast?
Lasot komentārus zem viņas raudāšanas par profilu, raksta, ka - es pie jums neko nepērku, bet jūs man patīkat.
Gaisa jaucēja @ 09.05.2023 23:16Jūs te pārmetat Elīnai, ka viņa netīrele un nemazgājas, bet cilvēkam tak nepatīk ūdens ? tāpēc jau mazgājas tik reti, varētu tad gan jau ar mitrajām salvetēm apslaucītos ?
Bubuu @ 10.05.2023 09:38Par to alkohola lietošanu runājot. It kā jau nav slikti, ņemot vērā viņas auditoriju, ka viņa promotē, ka alkoholu lietot nav vajadzības. Sliktāk būtu ja viņa teiktu" oj, mēs vakar tā piemetāmies. Dzērām to, šo un vēl kaut ko". Bet nu melot un mēģināt uzburt kaut kādu pašas izdomāto ideālo tēlu protams nav cool.
Ameliya @ 10.05.2023 08:49Nu ne jau viņi bērnu neņēma līdzi karstuma dēļ, bet gan tādēļ, ka kaut kas nesagāja ar auklēm.
Jā, man arī tā bija! 100% vēl sūknējās.magdalena333 @ 10.05.2023 11:02Tā vēna man nez kāpēc liek domāt, ka viņa vēl atsūknējas (bet visiem melo, ka nē), varbūt arī tāpēc sēž visu laiku apartamentos. Kāda varbūt var komentēt vai ir bijušas arī šādas vēnas uz krūtīm bez krūts barošanas, jo man personīgi šādas vēnas uz krūtīm bija 2 iemeslu dēļ, grūtniecības laikā, kad krūtis uzbrieda, un zīdīšanas periodā, kad tās bija pilnas!