Phenelopsis @ 08.05.2023 16:45
Nu nu,laulībā iegūts īpašums. Ja vien Nauris nav visu uzrakstījis uz mātes, brāļa, kaimiņa vārda, gluži plika un nabaga nepaliks.
CallMeAnnika @ 08.05.2023 17:14Varbūt Nauris izdarīja tā, lai nobloķētu Butterfly IG profilu, lai sieviņa pasēž mājās, pačīkst un netraucē pārējiem izklaidēties :D Nauris neizskatījās ļoti bēdīgs.
Blocked @ 08.05.2023 17:25
Man pat izskatijās un izklausijās , Nauris - manāmi iereibis !
Blocked @ 08.05.2023 17:25
Man pat izskatijās un izklausijās , Nauris - manāmi iereibis !
jà, es arī pamanīju, ka šļupstēt sācis.HiacinteBurkaa @ 08.05.2023 17:34
Es arī tikko noskatījos Naura storijus un nodomāju, ka čalim stabili pāris kokčiki iekšā.
Hermesmel @ 08.05.2023 15:16Ā kāpēc viņai šortiem veikals vaļā? Un kaut kas vēl tur karājas? https://failiem.lv/u/ehjttfugb
Tieši šodien aizdomājos, peldkostīmi tādi tirgus varianta, vulgārs, lēts stils, vai tiešām ir tik daudz pircēju? Šādi trendā bija pirms gadiem 15-20, ja nemaldos. Nu vismaz pēdējos gadus galīgi ne trendā, viņiem sen būtu piedāvājumu mazliet jāpamaina prom no tirgus šmotku stila.mazaskudra @ 08.05.2023 15:11
Plus, ja Nauris atrastu sev citu dāmu vai arī Butterfly sejas/galvenās modeles darbu uzticētu kādai citai meitenei ir liela iespēja, ka Butterfly atkal ietu daudz labāk.
Ja tai jaunajai meičai būtu patīkamāka personība, labāka stila izjūta un dabīgāks izskats, viss noteikti ietu uz augšu. Plus ziņu portāli pietiekami par to visiem paziņotu.
Ļoti daudzi atkal piesekotu, jo gribētu redzēt to kas Elīnu tagad aizvieto. Jaunā meiča varbūt arī izvēlētos drēbes kas būtu daudz modernākas, aktuālākas un pārdotu tās.
Jo nu otru Elīnu Latvijā Naurim atrast būtu grūti. Netīru, pļāpīgu un stulbu.
Bubuu @ 08.05.2023 14:53
Diemžēl tā laulībā, īpaši pēc bērniņa piedzimšanas mēdz notikt ?, ka iestājas sasalums. Visu jau var labot, protams, ja grib, bet pats no sevis tas nenotiks.
viss ok, atradu kā noskatīties. Viņš tak aplacies galīgi😅😅😅gribuiemestkapeiku @ 08.05.2023 19:07Iemetiet kāds ņurixa storiju,kur iereibis. Es bloķēta?
Tos sūdraksteļus wannabe žurnālisteļi cep paši augšā, nevajag nemaz nekādu samaksu. Viņiem nav satura, ko ražot garlaikotu sawlju klikšķiem, tad nu paņem vienkārši ierakstu no vienalga kādiem ietekmeļiem un atreferē tieši to, kas tajā rakstīts vai teikts. Cilvēks ierauga Didrihsones ģīmi un klikšķina, tālākais vairs nav svarīgi. Ļoti reti tas ir īsts, veidots raksts ar kontekstu un viedokli, un, ja ir, tad tajās reizēs arī nav īpaši glaimojoši.Lyncha @ 08.05.2023 17:32Ja vienu reizi tā notika, varēja taču laikus uztaisīt rezerves profilu. Divreiz uz tā paša grābekļa... Ak vai!
Un ka tik atkal nebija reklāmrakstam laiks.. skatījos, ka vieni mediji jau nopublicēja. Tāpat, kā par zagļiem. Varbut Dubaijas virtuļiem pietrūka..