5G @ 07.05.2023 21:23Nedēļā ir 168h, solāriju aiziesi reizi, max 2 nedēļā. Ja viņa 168 stundās nevar atrast brīvas 2... viņa jāraksta ginesa rekordu grāmatā kā visaizņemtākais cilvēks pasaulē.
Lorra @ 07.05.2023 21:37
Tak easy. Aizej pirmo laiku ik pa dienai, iegūsti to vēlamo tonīti un pēc tam lai saglabātu pietiek pat ar 1x nedēļā uz 15min. Perfekti. Nesaprotu kā tam var nebūt laika.
Greetaa @ 07.05.2023 18:15Viņa teica, ka nezina, no kā tā āda ir tik sausa, ka nekas nepalīdz. Nu nav nekāds noslēpums, ka paštonējošais ļoti sausina ādu, īpaši, ja liek tik regulāri un tādos kvantumos bez regulāras noskrubēšanas un mitrināšanas.
Viņai tieši vajadzēja pirms ceļojuma visu noskrubēt, lai ādiņa paelpo un būtu labi iesauļojusies. Bet pareizi, teica taču live, ka viņai nav laika gulēt saulē ?
Gaisa jaucēja @ 07.05.2023 21:40Bet es nesaprotu, viņai taču apstrādā bildes "fotogrāfe" vai tiešām nevar iztušēt tos viņas pleķus, ja reiz Elīnai pašai nav tik daudz sajēgas, ka pirms zieķē citu kārtu ir jānoskrubē vecā un tādos plusos viņš "nokusīs" ?
LiepaShmiepa @ 07.05.2023 18:41Šī ir diastāze?
Daļai bilžu ir uzlikts kaut kāds tāds filtrs - tās bildes izskatās kā fotografētas ar telefonu pirms gadiem 10. Bet nav visām.BellaCiao @ 07.05.2023 21:39Labi, baidās viņa no ūdens un mīl paštonējošo, bet johaidī, tas neprasa daudz laiku uzlikt bildēm blur efektu ādai un tās vecās zivs zvīņas nebūs redzamas!
Varbūt viņiem ar Nauri ir kaut kāds fetišs uz vecu ādu, savādāk šis fenomens nav izskaidrojams!
Skaidrs, ka censties pie fizio viņai nav laika, padzirdēja par operāciju. Es tikai domāju, vai tā strīpa ir diastāze, vai tomēr trūce.Gudralapsa @ 07.05.2023 22:03
Jā, viņai ir diastāze, tāpēc tas vēders izgāžas uz vakaru, un viņa mēģina to apslēpt ar koriģējošo. Tas palīdz vizuāli, bet nerisina problēmu. Nav viņai liela diastāze, ar vingrinājumiem labi dabūtu atpakaļ, bet tur kārtīgi jāpastrādā. Vispār, daudzām, daaaudzām mammām tāda ir un viņas nesaprot, kāpēc nevar dabūt vēderu atpakaļ. Fizio, dažkārt operācija.
nevar jau teikt, ka Elīnai veselība baigi interesē, bet solārijs ir vienkārši nāve ādai un nedomāju, ka laba alternatīva. Nesaprotu sievietes, kas skrien uz solāriju visu gadu un tad mēğina labot nočakarētu ādu ar botoksu un lāzeriem un krēmiem, lai labotu grumbas un pigmentāciju. Tad savos 35 izskatās kā 50 gadīgas tantes un āda kā veca dermantīna somiņa. Rietumvalstīs solāriju kā adatu siena kaudzē neatradīsi un ja atradīsi, tad ar ārsta zīmi, ka Tev nav vēža risku. Profesionālais fake tan spray ir laba alternatīva, bet ne sliņķēm.Lorra @ 07.05.2023 21:37
Tak easy. Aizej pirmo laiku ik pa dienai, iegūsti to vēlamo tonīti un pēc tam lai saglabātu pietiek pat ar 1x nedēļā uz 15min. Perfekti. Nesaprotu kā tam var nebūt laika.
magdalena333 @ 07.05.2023 21:46Bet vairāk kā skaidrs, ka Naurim ir ok Elīnas cūcība. Normāls, tīrīgs cilveks vienkārši nespētu būt kopā ar tādu netīreli. Ne es, ne mans vīrietis neciestu šādu cūcību. Un jā, lai kā es mīlētu savu cilvēku es viņam to pateiktu, jo tas tak ir pretīgi un, ja mani ignorētu, jā nāktos izteikt ultimātu, vai nu sāc sevi kopt vai meklē tādu pašu cūku. Mati viņai pilni ar mēsliem, vai tās blaugznas, sažuvusi laka, bērnu dibena pūderis vai viss kopā , kuro dienu nemazgāti +35 grādos, pilnīgi gribas kliegt cik pretīgi, tā āda, +35 grādos tā paštonējošā smaka plus sviedri, jo skaidrs, ka cilveks svīst, ne velti viņai tas paštonējošais locītavu vietās un uz pēdām kārtām nāk nost. Es nesaprotu kā tam Naurim nav kauns no draugiem, galu galā no pus Latvijas, kas redz viņu sievu šitādu netīreli, sanāk, ka viņš arī ir tāds, nu nespēju es savādāk to izskaidrot.
Atbilde ir vienkārša, Naurim Elīna ir vienaldzīga, jo tā attiecībās notiek, ja mīlestības vairs nav, tad arī ir pilnīgi vienalga kā otrs cilvēks izskatās. Protams, ka nauris redz visus tos pleķus un blaugznas, bet viņam vienkārši ir dziļi po***, es atvainojos.magdalena333 @ 07.05.2023 21:46Bet vairāk kā skaidrs, ka Naurim ir ok Elīnas cūcība. Normāls, tīrīgs cilveks vienkārši nespētu būt kopā ar tādu netīreli. Ne es, ne mans vīrietis neciestu šādu cūcību. Un jā, lai kā es mīlētu savu cilvēku es viņam to pateiktu, jo tas tak ir pretīgi un, ja mani ignorētu, jā nāktos izteikt ultimātu, vai nu sāc sevi kopt vai meklē tādu pašu cūku. Mati viņai pilni ar mēsliem, vai tās blaugznas, sažuvusi laka, bērnu dibena pūderis vai viss kopā , kuro dienu nemazgāti +35 grādos, pilnīgi gribas kliegt cik pretīgi, tā āda, +35 grādos tā paštonējošā smaka plus sviedri, jo skaidrs, ka cilveks svīst, ne velti viņai tas paštonējošais locītavu vietās un uz pēdām kārtām nāk nost. Es nesaprotu kā tam Naurim nav kauns no draugiem, galu galā no pus Latvijas, kas redz viņu sievu šitādu netīreli, sanāk, ka viņš arī ir tāds, nu nespēju es savādāk to izskaidrot.