izskatās, ka neviens arī nekomunicē, viņa tur ir būšanas pēc 😂 diez kam viņa uzspiež to sevis filmēšanu? Gan jau bez Naura kompānijas ir vēl kāda no buķika kas skraida līdz, jo es jau pirmajā dienā būtu pasūtijusi dirst.. pafotogrāfēties ir oky bet 24/7 fimēt viņas pīzdu un atlaižu kodus es nespētuKarolaina @ 06.05.2023 14:22Man ļoti interesē ko tās meitenes domā par viņu. Nu reāli. Es nevarētu ar tādu cilvēku kontaktēties.
Gaisa jaucēja @ 06.05.2023 14:28izskatās, ka neviens arī nekomunicē, viņa tur ir būšanas pēc ? diez kam viņa uzspiež to sevis filmēšanu? Gan jau bez Naura kompānijas ir vēl kāda no buķika kas skraida līdz, jo es jau pirmajā dienā būtu pasūtijusi dirst.. pafotogrāfēties ir oky bet 24/7 fimēt viņas pīzdu un atlaižu kodus es nespētu
Jūlijai arī visparastākā bilde ir baudāma, ne tā kā DidraiGreetaa @ 06.05.2023 14:33
Viņas fotogrāfe Jūlija ir līdzi. Un Jūlijas pašas bildes profilā ir tiešām skaistas, pati arī ļoti skaista. Viņām vajadzēja mainīties - Elīnai bildēt Jūliju un būtu tiešām bombiskas bildes produktiem ?
Daisey @ 06.05.2023 15:25Paga. Nauris bija tusēt ar meitenēm ?? bez Elīnas ?
Mayaaa @ 06.05.2023 14:59Man vienīgajai aizdomīgi sāk likties ņuris un jūlija??
mazaskudra @ 06.05.2023 14:05Viņiem gan jau, ka ir kaut kāds uzstādīts mērķis cik ir jāpārdod mēneša/nedēļas laikā, tāpēc Elīna visiem katru minūti (es atvainojos) piepišās ar savām bezvīļu apenēm un visiem citiem sūdiem.
Kurā vietā vēl tā dara? Neviens influenceris, neviens veikala īpašnieks, neviens pilnībā nav savu dzīvi pārvērtis tikai un vienīgi par savām lupatām vai lietām ko pārdod. Tā tiešām ir slimība kaut kāda.
Viņa nav spējīga uz jahtas uzkāpt, neparādot katru lietu kas viņai ir mugurā. Noģērbjas līdz pat apenēm. WTF. Un neviens storijs nav bez komentāriem cik kas maksā.
Visa Latvija taču zin cik maksā tās bezvīļu apenes jau no galvas. Kāds sakars viņas KATRU DIENU atrādīt? Ar labu mārketingu tas vairs nav jādara.
Visiem influenceriem privātais profils ir privātais profils un uzņēmums/veikals/vienalga kas - ir cits profils. Ik pa laikam abi profili pareklamē viens otru, bet galvenā doma paliek. Te Elīnai ir viņas ''privātais'' profils, kas basically ir Butterfly otrais profils, bet ar atsauksmēm par kartupeļu frī cenām katrā pasaules stūrī.
IceCream @ 06.05.2023 15:48
Dziesma jau viņai ļoti divdomīga tiem nakts izklaižu storijiem.
Gaisa jaucēja @ 06.05.2023 14:12Ja tā godīgi man viņu ir žēl.. Nauris ar draugiem atpūšas, bet viņa tik ņemas ar savām šmotkām, un pieļauju nejau jo ir tāda vajadzība, bet vienkārši viņai nav citu ko darīt. Pieļauju, ka ar kompāniju viņai nav nekā kopīga. Gan jau arī "jūras slimību" notēloja, lai Nauris pievērstu viņai kaut nedaudz uzmanības. Vakar vakarā arī Nauris ar draugiem aizbrauca uz koncertu, kamēr Didi viena tupēja viesnīcā un aizbildinoties ar "žūšanu" gaidīja mājās Nauri. Šajā braucienā tik krasi var redzēt, ka Nauris bez viņas būtu normāls čalis kas māk atpūsties nevis tikai dzīvot ar degunu telefonā un domās par poļu tirgus šmotkām. Žēl, ka Elīnai nav citu intrešu un viņa nemāk kaut uz dažām dienām aizmirst to savu bodi.
Lula @ 06.05.2023 11:53Kā jūs zināt, kas ir tā Loreta? Viņa arī kaut kāda influencere?
Es dažreiz brīnos, kā visas visus Instagramā zina un pazīst :D
BellaCiao @ 06.05.2023 16:01
Viņa ir matu keratīna un botoksa meitene, ir savs maziņš saloniņš.