tad noziņo, būs ātrāk nekā gaidīt kamēr kāds cits to izdarīs.gribuiemestkapeiku @ 02.05.2023 22:56Es nesaprotu,kur ir ptac un ko viņi dara? Didra reāli katru dienu gandrīz liek kaut kādus produktus,kur tikai muļķis noticēs,ka pati pirkusi. Pusei pat neliek #patipirku. Viņa diendienā kaut ko reklamē un ptac joprojām neko nav izdarījis,kas tur par idiotiem strādā? Kāpēc citus soda un viņa atkal tiek nepamanīta? Vai negrib viņu pamanīt? Es tiešām nesaprotu
jā, es laikam to arī darīšu, bet es neticu,ka neviens no nav izdarījis jau pirms manis. Man drīzāk sāk likties,ka ptacs neko negrib darīt ar viņu.Dadaaa @ 02.05.2023 23:03tad noziņo, būs ātrāk nekā gaidīt kamēr kāds cits to izdarīs.
arī padomāju,ka vajag salasīt kopā visus screenshotus un screenrecordingus,kas te ir meitenēm un sūtīt garu e-pastu. Ja salasīt labi daudz, es domāju,ka nevarēs nenoreaģēt.MartaElza @ 02.05.2023 22:59
Būs laikam jāsāk rakstīt iesniegumi katru dienu. Bet drusku jāpiegatavojas, jāievāc pierādījumi.
magdalena333 @ 02.05.2023 23:14Es esmu vairākas reizes sūtījusi skrīnus PTAC, bet arī redzu, ka rezūltāta nekāda. Ticu, ka daudzas sūta. Bet Elīnas nekaunība turpinās jau gadiem. Man ir teorija, ka tur viss ir labi piesegts, izdomāts plāns kā atkratīties no PTAC, tāpēc šie ir bezspēcīgi. Ne velti šūtās Instagrama reklāmas ir mazākās mahinācijas, ko viņi piekopj. Vai arī viņi prasa labu naudiņu par tām viltus reklāmām un ik pa laikam kaut kādus sodiņus samaksā, ko PTAC viņiem izraksta, bet viņi ir tā pat labos plusos, tāpēc turpina tādā garā.
ja viņi darītu, didra jau sen liktu #reklāma vai sadarbība. Viņai pie vienas vietas. Par loteriju,ka sodu uzlika kliedza pa visu pasauli,cik visi pret viņiem ir ļauni un liek sodus maksāt. Domā par ptacu nežēlotos? Tiem idiotiem dot tik iemeslu pakaukt,cik Latvijā slikticory @ 02.05.2023 23:17
Kā tu zini, ka PTAC neko nedara? Tāpēc, ka Didrihsone neklaigā par sodiem instagram vai tev ir reāla atbilde no PTAC, ka viss ir forši un nav par ko piesieties?
Un Naurim tak negaršo saldumi.Amandaria @ 02.05.2023 23:45Vai nu Elīnai kūka tika dāvināta vai viņa sarūpēja dāvanu, kuru pati gribēja. Tagad sēž un rij ar dakšu. Ķipa Naurim dāvana. Nedomāju, ka Nauris pats baigi grib kkadu kūku. Vēl tik bezgaumīga
gribuiemestkapeiku @ 02.05.2023 23:33ja viņi darītu, didra jau sen liktu #reklāma vai sadarbība. Viņai pie vienas vietas. Par loteriju,ka sodu uzlika kliedza pa visu pasauli,cik visi pret viņiem ir ļauni un liek sodus maksāt. Domā par ptacu nežēlotos? Tiem idiotiem dot tik iemeslu pakaukt,cik Latvijā slikti
SantaClub @ 02.05.2023 20:56
Naked Wolfe apavus. Pati sev pārīti arī ieķēra.?
Gardenia @ 01.05.2023 23:56Man vispār tādas aizdomas, ka Didra ir nenormāli skopa.
Elīnas reakcija ir ideāls indikators. Katru reizi, kad kāds no dienestiem ir aizrādījis vai sodījis seko rindā ar Elīnas un Naura sūdzībām par skaudīgiem sūdzmaņiem un slikto valsti, kas čakarē un neļauj strādāt, dzīvot. Tā bija gan, kad Vid aizrādīja par nepareizu grāmatvedību un loteriju, gan kad attiecīgie dienesti čekoja vai pietiekami labi izturas pret Džeisonucory @ 02.05.2023 23:17
Kā tu zini, ka PTAC neko nedara? Tāpēc, ka Didrihsone neklaigā par sodiem instagram vai tev ir reāla atbilde no PTAC, ka viss ir forši un nav par ko piesieties?