BellaCiao @ 01.05.2023 17:30
Neaizmirsti, ka viņam ir draugs Ainārs. Ainārs zin kā.
tad jau tā ir Annemarija, viņa montē tos storijus.mazaskudra @ 01.05.2023 15:13Es pilnīgi esmu pārliecināta, ka nu jau Didra speciāli laiž tās drukas kļudas katrā vārdā storijos, lai uzmanību pievērstu
Mayaaa @ 01.05.2023 18:29tad jau tā ir Annemarija, viņa montē tos storijus.
Elizabeteputnos @ 01.05.2023 16:40nekad dzìvē nepieļautu, ka mans vīrietis pazemo kādu no manas ğimenes, nemaz nerunājot, ka to darītu publiski. Momentā izmestu no mājas.
Padomājot par to viņas teikšanu kādus izmērus mamma velk, iedomājos, ka viņa iespējams centās izrādīt, ka viņa jau nenoliek cilvēkus ar plus izmēriem, bet ka viņa tagad ir inclusive. Vienīgi protams, tas tā nemaz nenolasījās, bet to var spriest, ja viņa lasa forumu...
katetrina @ 01.05.2023 18:17
Nesaprotu ko jūs te šujat klāt to Aināru kā baigo draugu,padomdevēju. Aināram didru pāris bija vajadzīgs kā instruments nozvejot vēlētāju balsis,lai pareklamē sava profilā. Vińi bija noderīgi uz to brīdi. Lai vińš riskētu ar viñiem sadarboties tālāk,helloooo, viena savu muti nevar aiztaisīt.
Metaforaas @ 01.05.2023 18:48
Vari aizbraukt no laukiem , bet lauki no tevis neaizbrauks . Tas par Elīnu. Dažreiz tiešām ir sajūta ka viņa vispār nefiltrē, ko var teikt un ko nē. No āras tāda Rīgas caca , iekšā vietējā rajona meiča ar" skaistu "vārdu krājumu
sakuraszarins @ 01.05.2023 19:44Tas ir vienkārši drausmas, ka viņa uzdāvināja vecuma krēmu, labi, ka vismaz neiedomājas uzdāvināt abonementu uz sporta zāli, no Elīnas puses, tas reāli izskatās, ka ņirgāšanās par cilvēku. Pie tam var ļoti labi redzēt, ka Naura mamma kopā ar bērnu, apjukumā skatās uz Elīnu, ka uz kaut kādu ciplanētieti un nesaprot, kas notiek.
mazaskudra @ 01.05.2023 19:59
Nu zin kā. Es piemēram neko jau baigi neteiktu, ja saņemtu tādu krēmu dāvanā. Tomēr laba lieta. Būtu pat priecīga. Bet jāpasniedz to drusku savādāk. Ne jau vecuma krēms. Wtf. Uz iepakojuma jau viņam arī nav rakstīts vecuma krēms. Krēms pret grumbām. Pretnovecošanās krems. Nu tā kaut kā. Vecuma krēms johaidiii
Tas pats ar tiem legingiem vai bikses tās bija, piemirsu. Storijā stāsta - ES PAT NOBRĪNĪJOS KA VIŅAI DER. Pat viņai der! Nu cmoooon.
gribuiemestkapeiku @ 01.05.2023 20:29Man vienai liekas,ka Annemarija dzīvo pie viņiem???? visas bildes ir tikai tajā dzīvoklī vai liftā
cory @ 02.05.2023 11:51Laikam Miss Didī šodien atkal špricē lūpas, ka tāds klusums storijos. Tas viņai raksturīgi, nelikt storijus un tad uzrasties ar piepumpētām lūpām nākamajā dienā ?
Naura mamma šobrīd pati pārstāv kaut kādu Korejas kosmētikas līniju vai kaut kas uz to pusi ... Un pēc idejas viņai jāpasniedz ,ka viņa lieto šos produktus... Tad atbrauc Didi kas visiem saviem sekotājiem pastāsta ka Naura mammīte lieto sudigus krēmus...cory @ 30.04.2023 11:42Didrihsone atkal izceļās ar savu atčgārno domāšanu- redz, mamuļa esot pirkusi lētos krēmus, tapēc šī tagad viņai dāvinot dārgus krēmus. Lēts krēms ne vienmēr nozīmē slikts krēms un dārgs krēms nevienmēr nozīmē labs krēms. Viss ir atkarīgs no sastāvdaļām un ja tu pārzini to, kas ir iekšā tavos krēmos un kas der tavai sejas ādai, tad pa “lēto” var atrast ļoti labus krēmus.
kādam ir bildes? Manuprāt,melns marmors ir smuks elementos , piemēram vannas istabā vai virtuvē mazu gabaliņu,bet vispār man šķiet,tas bums ar marmoru sen jau beidzies ....gribuiemestkapeiku @ 01.05.2023 11:26vai ne. Saprotu gaumi, gribas bāzt marmoru. Bet tak liec gaišo, gaišā krāsa izskatās nu ļoti smuki, tagad daudzi tieši pārtaisa savas mājas uz gaišākām. A šitie bliež melnu un vēl īre kosmiska? nu es neņemtu tik melnu dzīvokli