boom @ 30.04.2023 17:48Man personīgi patīk tie remonti, es emo dvēselē, BET es nespētu dzīvot tik tumšā dzīvoklī.. Var jau tur vienu sienu vai telpu, bet ne jau viss dzīvoklis tāds. Nu tas mans viedoklis, protams.
Es gan vispār nespēju iedomàties, ka mans vīrs varētu nopirkt un izremontēt divus dzīvokļus, man neko nesakot..
Metaforaas @ 01.05.2023 08:42
Vajne , via tad viņiem nauda nav kopīga? Man ar liekas dīvaini ka tādas lietas dara aiz muguras .
telma @ 01.05.2023 10:58Ja viņa neteica Naurim, kas par lietu, tad pati ir par kaut ko sašuvusies. Es lieku uz to, ka forumā izlasīja, ka tie 3 vai cik tur dzīvojļi nav viņu abu (kā storijos stāsta, kamēr Nauris pārgrieztu seju blakām, jo laikam nemaz negribēja, ka Elīna zina), bet Nauris taisa sev backupu nākotnei, jo tak ikvienam no malas redzams, ka mīloša ģimenīte tur nav. Reality kicked in?
L.. @ 01.05.2023 10:50Elīnai ir talants daudz runāt, bet neko nepateikt. Šā rīta 4 storiji, ka kaut kas vakar esot tik slikts noticis, ka neoma tik liela, lai neizmantotu liftu un kāptu uz 9. stāvu. Bet Dievs palīdzēšot, pie viņa mieru meklē. Neko nesapratu.
vai ne. Saprotu gaumi, gribas bāzt marmoru. Bet tak liec gaišo, gaišā krāsa izskatās nu ļoti smuki, tagad daudzi tieši pārtaisa savas mājas uz gaišākām. A šitie bliež melnu un vēl īre kosmiska😅 nu es neņemtu tik melnu dzīvokliValdet @ 01.05.2023 11:19Dzīvokļi ir laba investīcija, stabili ikmēneša ienākumi, ja kārtīgi īrnieki. Bet Naura gaumes izjūta ir briesmīga un pārāk izšķērdīgs uz parastiem īres dzīvokļiem. Ja būtu vēl smuki, ok ilgākā laika posmā atgūtu naudu atpakaļ. Bet šeit… nu nav smuki, īrnieks pārtaisīt vai pārkrāsot tikko izremontētu dzīvokli arī nevar.
L.. @ 01.05.2023 10:50Elīnai ir talants daudz runāt, bet neko nepateikt. Šā rīta 4 storiji, ka kaut kas vakar esot tik slikts noticis, ka neoma tik liela, lai neizmantotu liftu un kāptu uz 9. stāvu. Bet Dievs palīdzēšot, pie viņa mieru meklē. Neko nesapratu.
gribuiemestkapeiku @ 01.05.2023 11:26vai ne. Saprotu gaumi, gribas bāzt marmoru. Bet tak liec gaišo, gaišā krāsa izskatās nu ļoti smuki, tagad daudzi tieši pārtaisa savas mājas uz gaišākām. A šitie bliež melnu un vēl īre kosmiska? nu es neņemtu tik melnu dzīvokli
Un redz ka tomēr tajā VenCpilī tik labi nav, vai kā ar dāvanām un dēlu pielīstu, jābrauc mājās ar rūgtumu. Ir jau tomēr iemesls kāpēc tik reti brauc.
Mayaaa @ 01.05.2023 11:50Ietekmele , ieliec tos storijus kur didra ņura mammai par tām biksēm un krēmiem runā, es arī esmu palaidusi garām.?
Dalia @ 01.05.2023 11:43
Un vispār ļoti neglīti no Elīnas puses bija publiski 10k cilvēkiem paziņot, ka vienīgais, kas Naura mammai derēs no Butterfly ? ir 5 XXXXXL bikes. Cik neērti tā ņirgāties. Nu labi, ka Elīna sverās pirms ūdeni dzer! Nabaga Naura mamma. Varēja redzēt, ka Elīna bāž kameru sejā un taisa savas reklāmas. Kur kārtējo reizi aizmirsa pielikt #reklāma
Mayaaa @ 01.05.2023 11:50Ietekmele , ieliec tos storijus kur didra ņura mammai par tām biksēm un krēmiem runā, es arī esmu palaidusi garām.?
https://failiem.lv/f/wmc67mz3x
Ieliku ierakstu ar Naura mammas dāvanas storijiem.