Mayaaa @ 26.04.2023 20:14Tik labi komentāri tajā live ?? žēl tik, ka ir daudz aitas ,kuras aizstāv ?
maijpukjiite @ 26.04.2023 16:15
Meitenes, padalieties, kā viņas atrast (pēc kāda nosaukuma)? Es vai nu esmu akla, bet es te redzu tikai basic kokvilnas apakšveļu ?
Pupsiks* @ 26.04.2023 20:21
Nu nav viņai daudz atbalstītāju, viņas tikai skaļi kliedz. Un tāpēc mums šķiet, ka E ir pulka fanītes. Un vispār vairums sabiedrības viņu nemaz nezina un neseko.
Tāpat kā E visu laiku kladzina, cik daudz pasūtījumu, pilni Omniva busi katru dienu. Muļķības - viņai nav tik daudz vietas veikalā un tik daudz preces tādam apjomam, kā viņa apgalvo. Es pati strādāju noliktavā un labi zinu, cik daudz vietas vajag, cik daudz laiks paiet noformēšanai, sapakošanai. Tādam apjomam vajag baru ar darbiniekiem, bet viņai cik uz šo ir cilvēki - 2/3 + noteikti ir citi pienākumi.
L.. @ 26.04.2023 20:29
Elīna izskatās ļoti ieinteresēta. Šķiet, ka pat neklausās. Pārtrauc ārsti, kaut kur aizdomājusies, vēro sevi. Nav brīnums, ka nekad neko nezina. Kā saka, pa vienu ausi iekšā, pa otru - ārā.
Ārste stāsta kaut ko, Elīna pēkšņi ne pa tēmu - te bija foršs jautājums un es varu uz to atbildēt ?
Melllllene @ 26.04.2023 20:50
Jā, es sekoju Dr.Vilkoitei un vienmēr ar interesi klausos, ko viņa stāsta. Bet šoreiz, man bija neērti skatīties live Elīnas uzvedības dēļ. Centos neskatīties, tikai klausījos ? bet tā pārtraukšana.. hey.. to vienkārši nevar klausīties! ? slēdzu ārā.
mazaaduuda @ 26.04.2023 21:06
Par vēdera veselību.
cory @ 26.04.2023 20:10Lai nedaudz atietu no pupu, Džoistika un pleķu tēmām, samontēju paris kolāžas: Miss Didī veidotie Buķika “konklekti” vs dāmas ar gaumi, kas seko līdzi modes aktualitātēm. Protams, drēbes nav 1:1, bet centos atrast pintrestā līdzīga tipa komplektus, kas šobrīd ir aktuāli, lai parādītu, cik ļoti pašpasludinātas modes guru Didrihsones komplekti ir “slāviski”, “tacky” un atsit vēl 2010.gada vaibu
cory @ 26.04.2023 20:10Lai nedaudz atietu no pupu, Džoistika un pleķu tēmām, samontēju paris kolāžas: Miss Didī veidotie Buķika “konklekti” vs dāmas ar gaumi, kas seko līdzi modes aktualitātēm. Protams, drēbes nav 1:1, bet centos atrast pintrestā līdzīga tipa komplektus, kas šobrīd ir aktuāli, lai parādītu, cik ļoti pašpasludinātas modes guru Didrihsones komplekti ir “slāviski”, “tacky” un atsit vēl 2010.gada vaibu
Pupsiks* @ 26.04.2023 21:08
Oij, nu kur ta viņai šāda tēma interesētu ?
Bubuu @ 26.04.2023 18:52
Droši vien lielo piķi nopelna ar interneta veikalu. Šaubos, ka klātienes veikals atpelna īri un pārdevēju agas. Klātienes veikals ir tikai Elīnas sapņu piepildīšanai.
pradacandy @ 26.04.2023 21:22
Jums patīk tie pirmie svārki ar šķēlumu? Manā pilsētā tikai čigānietes ar tādiem staigā jau sen ?
Siluets.eu ir tādi kā pintresta bildē,ja nu tiešãm sagribãs.cory @ 26.04.2023 21:40
Man patīk, kā tie svārki izskatās tai dāmai no pintresta bildes, skatoties uz šo bildi, es pat varētu tos svārkus iegādāties. Bet ja man priekšā ir tikai Buķika bilde, tad pavisam noteikti nē. Tas foto mani nekad neieinfluencētu iegādāties tos svārkus ?