Berry5 @ 25.04.2023 14:03
Didrai lietotājvārdu nosaukumu idejas beidzās? Vispār tās cāļa smadzenes uz riņķi maļ 20 dziesmas. Šī saucas: Visiem skauž. Visi pārējie ir nelaimīgi. Man nav laika sēdēt forumā.
Vnk miljons reizes jau dzirdēts.
P.S. 1.klasē jau māca, ka teikums jāsāk ar lielo burtu. Vismaz to atceries. Tas jau būs labi.
Taktalwatafak @ 25.04.2023 14:41
Wow? man šķiet nevis Didrihsonei nepieciešama palīdzība, bet te dažam labam.. nav jābūt psihoterapeitam, lai pateiktu, ka te lielais vairums ir nelaimīgas, kkur dzīvē apmaldījušās sievietes, kurām hroniski trūkst mīlestības. Forši nolikt citus un kaut uz brīdi sajusties labākai? Guilty pleasure.. ok. Bet cmon. Pieaugušas sievietes ar šo nodarbojas?? Tādu piemēru jūs bērniem rādat? ? cepat kūciņas un ik pa brīdim iemetat kādu riebīgu komentāru? Nu kkas juus dziivee nomaac:) Šodien uzzināju par tādu forumu esamību- twitter cepieni ir sīkums salīdzinājumā.
2biletes @ 25.04.2023 14:22varbūt Didra un Nauris fano par poligāmiju un atvērto ģimeni?
Pelnrukšķīte @ 25.04.2023 12:03
man vairāk ir jautājums - vai visas grīdas mazgā/slauka ar saulenēm uz galvas, vējjakā un kleitā? :D
Taktalwatafak @ 25.04.2023 13:50Bāc, šis ir traki? cik bēdīgi dzīvē jāiet, lai te regulāri noliktu kādu, kam pat laika nav par šo domāt?un ko jūsu bērni pa šo laiku dara kamēr jūs mēslojat forumā?? skumji apzināties, ka starp tādiem skauģiem dzīvojam:) viela pārdomām
"Jāņa Tirgū" nekas neuzrunāja, ko nopirkt, tāpēc paņēma tikai saldējumu. Jo pilnvērtīgu pārtiku un siltas maltītes bail ēst un pirkt, tāpēc jānopērk saldējums no kura jānokožas gabaliņš, lai iefilmētu un atdotu Naurim.cory @ 24.04.2023 21:55Didrai akal "ģimenes diena" esot bijusi svētdien, šoreiz pārmaiņas pēc arī dēlu uz to ģimenes dienu paņēmusi līdzi ? Bet nu tas samontētais video, riktīgi "ģimenisks"- atrāda atkal tās drausmīgās desu olu brokastis uz pannas un savus burkānus, pēc tam, kā šī fočējās ar apakšbiksēm, tālāk seko popkuča un kafijas ieķeršanas benzīntankā, saldējums tirgū, pēc tam ēšana kafenīcā (neaizmirsa protams pastāstīt, cik samaksāja), šopings Lidl, kārtējā kafijas krūze, bombīgā salātu recepte, pa vidu tam Miss Didī vēl paspēj mums atrādīt, kā nometusies ceļos ar salvetēm berž grīdu un visbeidzot dienas noslēgumā Nauriks vēl sušī pasūtījis.
Kā šī "gimenes diena" atšķirās no citām? Didī pamanījās mums visām pastāstīt, ka viņa ir tā, kas kopj māju un atgādināt, ka ir ļoti tīrīga ?
Kamēr Elīna nodarbojas ar bezjēdzīgām lietām, tikmēr Nauri liek mierā. Varbūt tas ir viņa plāns.Berry5 @ 24.04.2023 22:35
Didrai vnk ieklemmējusi plate. Tas veikals nobankrotēs, bet viņa turpinās bildēt komkletus. Varu iedomāties kā Nauris besās uz šo bezjēdzību.
Taktalwatafak @ 25.04.2023 14:41
Wow? man šķiet nevis Didrihsonei nepieciešama palīdzība, bet te dažam labam.. nav jābūt psihoterapeitam, lai pateiktu, ka te lielais vairums ir nelaimīgas, kkur dzīvē apmaldījušās sievietes, kurām hroniski trūkst mīlestības. Forši nolikt citus un kaut uz brīdi sajusties labākai? Guilty pleasure.. ok. Bet cmon. Pieaugušas sievietes ar šo nodarbojas?? Tādu piemēru jūs bērniem rādat? ? cepat kūciņas un ik pa brīdim iemetat kādu riebīgu komentāru? Nu kkas juus dziivee nomaac:) Šodien uzzināju par tādu forumu esamību- twitter cepieni ir sīkums salīdzinājumā.
varbūt viņa neslēpj , vienkārši uzskata ka aukle pilda savu pienākumu un nav vērā ņemama ģimenes sastāvdaļa,bet ja aukle ir gandrīz katra ceļojuma un ikdienā ar bērnu,tad tā jau kļūst par ģimenes locekli. Tas viss vienkārši attieksmē,šeit rodas ari jautājums,kad mājās ēd pusdienas vai aukle ēd kopā vai ņem pērk savu un ēd citur nevis pie galda ar visiem ( vai viņi paši vispār apsēžas pie galda paēst pusdienas /vakariņas)? Vai aiziejot uz kafejnīcu pajautā auklei vai viņa kaut ko vēlas vai vienkārši ignorē viņu,jo viņa pieskata dž un vissGudralapsa @ 25.04.2023 13:58Eiii tu nooooost, nu kuuuuuur šitā var melot? Es reāli apbrīnoju viņus. Laikmetā, kad visiem ir telefoni pa rokai, lai vienkārši nofočētu tevi, un tev ir tik slikta slava, es būtu pārmīzusi jēgu, mēģinot slēpt aukli, vai filmēt tādu video un likt internetā, kurā "ķipa mēs trijatā" ???
Es vispār gribētu atbildēt zem katra tā reela komentāra, lai "pieseko ietekmelei" vai "paldies auklītei", bet negribu banu ?
Man ir. Pasutiju pēc dzemdībām. Nu teikšu tā, ir diezgan komforti ar viņām, bet nu skaistāk protams visu savelk slaidai meitenei. Ņēmu m/l izmēru , bet nu neteikšu ka baigi koriģē, tikai nedaudz pielīdzina punčuku , lai nespiezas rievas. Kvalitāte ir pārsteidzoši laba, taču nav tās gumijiņas , lai neslīd lejā. Bet neteikšu, ka man slīd lejā, drīzāk rullējas uz leju 🤭🤭guccibabe @ 25.04.2023 11:31Tīri intereses pēc- Vai kāda ir pirkusi tās koriģējošās bezvīļu stringu apenes. Ir kāda tolka, tb vai vēderu savelk/noslēpj? Vnk skatos, ka andelemandele bieži tiek tigotas.??
Tādēļ apšaubu kvalitāti par tādu kosmosu, kā viņas tiek tirgotas.
Nu tad tām komentētājām gan jau mute ir ciet, ieraugot ietekmeles bildi ar aukli cafe 😀Dalia @ 25.04.2023 11:21
Vakar uzslēdzu LIVE uz 5 min. Tur tieši bija jautājums - kāpēc Elīna noklusē par auklīti?
Uz kuru protams neatbildēja, bet komentāros tur daudzas kā harpijas sāka brukt viesū, ka NAV nekādas auklītes un citas ir tikai skauģes un nekaimīgās, lai beidz apmelot Elīnu, jo viņa viena pati ar visu tiek galā.
Skumji, kādā tumsonībā dzīvo daži cilvēki.
Un Elīna atkal malā vienas un tās pašas tēmas - cik ļoti daudz viņa strādā, cik agrinceļās, kā neko neēd un kā māmiņas viņu sapratīs.
Ietekmelei jau irHiacinteBurkaa @ 25.04.2023 09:26
Tu rakstīji, ka ir bilde. Iemet failiem.lv un ieliec linku te, tas tāds vienkāršāks variants.
Lauva08 @ 25.04.2023 18:40Nu tad tām komentētājām gan jau mute ir ciet, ieraugot ietekmeles bildi ar aukli cafe ?