mazaskudra @ 23.04.2023 23:58
Naurim piesējās, ka šis 50€ iztērēja un tad tagad Lidlā 60€ bija okey? Tad sanāk, ka naudu tērēt tajā ģimenē drīkst tikai viņas uzraudzībā un tikai tam ko viņa grib? ?
mazaskudra @ 24.04.2023 00:07
Viņa jau no pirmajām dienām viņu par Džoistiku sauc. Ne viens vien joks par to bija.
ok tā tīrīšana,bet apenes! Es nevaru, es tā sasmējos,kur tik stulba sieviete var būt 25 gados🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣amoreamore @ 24.04.2023 09:45Didriķe ieliek "ģimenes brīvdienas" video.
Ko mēs tur redzam?
Didreni bezvīļu koriģējošajās apenēs.
Kā arī ļoti demonstratīvu dzīvokļa tīrīšanu, gan jau tāpēc, ka forums runāja par tām super netīrajām zeķēm.
gribuiemestkapeiku @ 23.04.2023 21:09Uzmetu aci andelei butterfly lupatām. Wtf kāpēc kāda pērkas saitā vēl? Tur ir viss gandrīz,visos izmēros un cena daudz labāka? pie tam tik pat lietotas kā didras veikalā, tikai te vēl iespējams saņemsi tīru
amoreamore @ 24.04.2023 09:45Didriķe ieliek "ģimenes brīvdienas" video.
Ko mēs tur redzam?
Didreni bezvīļu koriģējošajās apenēs.
Kā arī ļoti demonstratīvu dzīvokļa tīrīšanu, gan jau tāpēc, ka forums runāja par tām super netīrajām zeķēm.
“ģimenes brīvdienas” ar aukli komplektā. Žēl, ka nemāku bildes ieliktKasteEsTe @ 24.04.2023 10:40
Kronis visam jau ir tā lēkāšana trusenēs?♀️ Nopietni? Tās skaitās ģimenes brīvdienas?
KasteEsTe @ 24.04.2023 11:13Eu, eu, eu, E jauna, bombīga salātu recepte!? Ed acis pārgriezusi! Itkā butu atklājusi Amēriku
KasteEsTe @ 24.04.2023 10:31
Tās lupatas jau tiek skaisti pasniegtas - filtri. Esmu tur sūtījusi basic džinsus, vasaras kleitu. Kvalitate laba, bet nožēloju, kad par tādu cenu pirku?♀️ Un jā, saņēmu ar birkām, tīru, džinsiem pat bija ar diegu piesūta tā papīra birka, BET džinsi reāli oda pēc pagraba. Tad arī šeit ir atbilde, kāpēc N smarzina veikalu - lai neostu pēc pagraba un lēta ķīnas/poļu šmotku veikala.
kuššššš @ 24.04.2023 12:34Mani fascinē Didras pārtikas pirkšanas paradumi. Paskatoties uz to viņas maisa saturu un zinot, ka viņa tak neko normāli neēd... sanāk, ka visas tās trubas un pārējo Naurim būs jāapēd?
Un to bombīgo salātu bļodu - gan jau apēda vienu karoti viģikam un pārējo Naurim bija jāapēd. Nav brīnums, ka viņš staigā uz zāli(cik veiksmīgi, tas jau ir cits stāsts) - ja neko nedarītu, paliktu kā Kirpičs, ja viņam jāapēd viss Didras sapirktais un bombīgo recepšu rezultāti.
tavuprāt, šķīvi ir jāizēd un neko nevar mest laukā? Es šobrīd aktīvi cīnos ar to ieaudzināto nabadzības sindromu,ka nevar neko mest laukā. Tā ir nelaime un traģēdija,ja tas ir ieaudzināts. Lai jau met laukā,ja jau pati neēd,bet drīzāk ņuriks visu izrij🤣Pupsiks* @ 24.04.2023 13:01
Pieļauju, ka daudz kas tiek vienkārši izmests atkritumos. Domāju viņiem nav ētiska attieksme pret ēdienu. Kas paliek pāri vai negaršo, uzreiz met laukā. Kamēr nauda ir, tikmēr pret pārtiku neizturas ar cieņu.
gribuiemestkapeiku @ 24.04.2023 13:11tavuprāt, šķīvi ir jāizēd un neko nevar mest laukā? Es šobrīd aktīvi cīnos ar to ieaudzināto nabadzības sindromu,ka nevar neko mest laukā. Tā ir nelaime un traģēdija,ja tas ir ieaudzināts. Lai jau met laukā,ja jau pati neēd,bet drīzāk ņuriks visu izrij?
kuššššš @ 24.04.2023 12:34Mani fascinē Didras pārtikas pirkšanas paradumi. Paskatoties uz to viņas maisa saturu un zinot, ka viņa tak neko normāli neēd... sanāk, ka visas tās trubas un pārējo Naurim būs jāapēd?
Un to bombīgo salātu bļodu - gan jau apēda vienu karoti viģikam un pārējo Naurim bija jāapēd. Nav brīnums, ka viņš staigā uz zāli(cik veiksmīgi, tas jau ir cits stāsts) - ja neko nedarītu, paliktu kā Kirpičs, ja viņam jāapēd viss Didras sapirktais un bombīgo recepšu rezultāti.
magdalena333 @ 24.04.2023 13:23Tas, ka Elīnai ir ēšanas problēmas tas iepirkums tikai apstiprināja, viņa reāli sacepās un 2 dienas ņēmās, kad Nauris no tirgus atnāca ar gaļu, desām, pelneņuem utt., bet pati mūžīgi pērk kaudzi ar visādiem draņķiem, kas iedod viņai ātru sātu sajūtu, bet viņas galvā nostrādā, ka apēdusi tikai 5gr. Viņa jau stāstīja par savam pus konfektēm visur. Tur galviņā pilnīgi salmi. Un ne pirmā reize, kad viņa kaut ko demonstratīvi ēd liekas, ka tūlīt apvemsies. Un, Elīna, pieļauju, ka Tev vecāki to neiemācīja, bet ēdot lūdzu paturi to mēli mutē, un aiztaisi muti žļambājot, savādāk domāju ne tikai es, bet daudziem redzot tevi ēdam rauj uz augšu, vai labāk vispār nerādi kā Tu ēd. Un vēl viens sīkums, tās bučas arī paturi aizkadrā, es domāju, ka neesmu vienīgai kurai paliek nepatīkama sajūta no tām fake bučām ar cīsiņiem lūpu vietā, brrrrr. Nu tas tā, ja cieni savus sekotājus (ko, protams, apšaubu).