Bubuu @ 22.04.2023 21:42
Nabaga Dž. nu tik ļoti laikam vajag kārtējo ceļojumu. Nē es neierosinu, ka viņu vajadzētu atstāt ar kādu no auklēm Latvijā, bet mazam bēbukam tie ceļojumi nafig nav vajadzīgi. Verēja jau mīļie vecāki bišķiņ padomāt, kas būtu labāk bērnam. Pie tam uz Dubaiju. Kur abi jau bijuši cik reizes? Gabals laikam nokristu, ja pasēdētu mājās, audzinātu bēbīti un ceļotu, kad Dž.būs bišķiņ paaudzies.
gribuiemestkapeiku @ 22.04.2023 22:16https://failiem.lv/u/dp34avjyw es nez ko tur baidīties viņu laist kaut kur. Tās silikona beibes smukās Dubaijā nekad, nu nekad uz nauri nepaskatīsies. I tās,kurām liekas,ka ņuriks ir simpātisks nestrīdaties ar mani, gaumes mums ir dažādas un tas ir ok,bet es nekad neticētu,ka tām čiepām kaut ar acs kaktu būtu interesanti uz šito skatīties ? un nav viņš arī miljonārs, tām beibēm tādu nevajag
nu neticu, ar tādiem krāniem čaļi iet pie cita līmeņa beibēm,nevis atrod tādas savā laikā paklausīgas kā didra un liek pārtaisīties. Savā ziņā ceļot pats savu pašapziņu🤣🤣🤣kapibara @ 22.04.2023 22:33
Varbūt krāns no zelta. ???
Ļoti skarbi teikts. Lai vai kā, ļoti ceru, ka tā nav.Meitenearputniem @ 22.04.2023 19:08Jo Anna ir kārtējā fake mammīte,kam tie bērni prieks ig vajadzīgi. Stulba maita viņa ir nekas vairāk . Ja savu labumu neredzes pat pirkstu nepakustinas, bernus jau arī tikai ig dēļ vajadzeja ne pati gribēja ,tā teikt darba vajadzībām. ( Zinu viņu personīgi)
Bet nevajag jau miljonus, lai eskorta meitenes noīrētu uz nakti vai divām :D To jau Ņurītis var atļauties gan jau :D Un tām jau nu galīgi neinteresē vai pretējā puse izskatās labi vai slikti, ka tikai maksā.gribuiemestkapeiku @ 22.04.2023 22:16https://failiem.lv/u/dp34avjyw es nez ko tur baidīties viņu laist kaut kur. Tās silikona beibes smukās Dubaijā nekad, nu nekad uz nauri nepaskatīsies. I tās,kurām liekas,ka ņuriks ir simpātisks nestrīdaties ar mani, gaumes mums ir dažādas un tas ir ok,bet es nekad neticētu,ka tām čiepām kaut ar acs kaktu būtu interesanti uz šito skatīties ? un nav viņš arī miljonārs, tām beibēm tādu nevajag
Meitenearputniem @ 22.04.2023 19:08Jo Anna ir kārtējā fake mammīte,kam tie bērni prieks ig vajadzīgi. Stulba maita viņa ir nekas vairāk . Ja savu labumu neredzes pat pirkstu nepakustinas, bernus jau arī tikai ig dēļ vajadzeja ne pati gribēja ,tā teikt darba vajadzībām. ( Zinu viņu personīgi)
a nu te jau cita runa🤣🤣🤣🤣tādu iespēju nevar izslēgt🤣CallMeAnnika @ 22.04.2023 23:03Bet nevajag jau miljonus, lai eskorta meitenes noīrētu uz nakti vai divām :D To jau Ņurītis var atļauties gan jau :D Un tām jau nu galīgi neinteresē vai pretējā puse izskatās labi vai slikti, ka tikai maksā.
viņai noteikti ir talants. Jo man ar visu cepampapīru trauki jātīra, gribu es to vai negribu🤣sakuraszarins @ 22.04.2023 23:23Jauns Lifehack no Elīnas:
Ja nevēlies mazgāt trauku, tad ieliec viņa cepampapīru. Žēl, ka vēl nevar aptīt sevi un savus matus, lai nebūtu jāmazgājas. Ja tā varētu izdarīt, tad viņa laikam, spiegtu no laimes.
Tas ir vienkārši pipec, cik nehigiēniska viņa ir.
es teiktu sievietes 18 -25 gadu vecumā un tad tās, kam 30-40. Jaunietes - patīk košums un vajag noblatot, bet ne ar klasiku un kaut kādiem top shelf produktiem, tomēr par īsu.Spanic @ 22.04.2023 11:13Es pagaidām dzīvoju mazpilsētā, un goda vārds, jauniešu vidū neesmu redzējusi nevienai mugurā poļu drēbes, vai tādā stilā kā Butterfly. Pārsvarā firmas Jordan, Nike, Adidas utt. Es nezinu kas ir tas kontingents, kas pērk Elīnas drēbes, bet mazpilsētas jaunieši tie noteikti nav. Jauniešiem drīzāk gribas izlekt ar dārgām drēbēm, nevis ar poļu lupatām. Piedevām, vēl viens fakts, pati eju uz vietējo humpalu veikalu, un tieši tur visvairāk redzu jauniešus.
jā, es jau sen to pamanīju,ka skrien uz to zāli,bet rezultāti ir 0. Varbūt iet uz dibeniem skatīties? Mājās tak nav uz kā🤣🤣🤣🤣Pupsiks* @ 23.04.2023 10:19N iet uz sporta zāli - tā vismaz saka E un dažas foruma meitenes. Bet kur ir rezultāti? Labi, nav pēc dažām reizēm uzreiz jābūt kačokam, bet vienā brīdī taču augums kļūst stingrāks. Bet te paliek tikai sliktāk ? Nepārprotiet mani, šis nav body shaming, bet tikai faktu kontaktācija. Laikam N izmanto sporta zāli kā atrunu, lai pabūtu prom no ģimenes. Savukārt, mēs jau zinām E paņēmienus ar zuzināšanu un pārējām piena epopejām, lai vīrs paliktu mājās.
Ak, dies, cik viņi ir sačakarēti ?
Un par bērnu priekš IG, tas ir vēl trakāk. Drausmas, cik labi, ka vairs viņai nesekoju.
gribuiemestkapeiku @ 22.04.2023 23:25viņai noteikti ir talants. Jo man ar visu cepampapīru trauki jātīra, gribu es to vai negribu?
Pupsiks* @ 23.04.2023 10:19N iet uz sporta zāli - tā vismaz saka E un dažas foruma meitenes. Bet kur ir rezultāti? Labi, nav pēc dažām reizēm uzreiz jābūt kačokam, bet vienā brīdī taču augums kļūst stingrāks. Bet te paliek tikai sliktāk ? Nepārprotiet mani, šis nav body shaming, bet tikai faktu kontaktācija. Laikam N izmanto sporta zāli kā atrunu, lai pabūtu prom no ģimenes. Savukārt, mēs jau zinām E paņēmienus ar zuzināšanu un pārējām piena epopejām, lai vīrs paliktu mājās.
Ak, dies, cik viņi ir sačakarēti ?
Un par bērnu priekš IG, tas ir vēl trakāk. Drausmas, cik labi, ka vairs viņai nesekoju.
CallMeAnnika @ 22.04.2023 23:03Bet nevajag jau miljonus, lai eskorta meitenes noīrētu uz nakti vai divām :D To jau Ņurītis var atļauties gan jau :D Un tām jau nu galīgi neinteresē vai pretējā puse izskatās labi vai slikti, ka tikai maksā.
vivii @ 23.04.2023 10:50
Man gan nē, nezinu vai tas ir cepampīra nopelns un atkarīgs no kvalitātes, bet ja kaut ko cepu uz cepampapīra, tad to cepešpannu pēc tam nav jāmazgā, vai ja izcepu picu un negribu smērēt koka dēli , tad uzlieku picu ar visu cepampapīru uz koka dēļa, sagriežu un uzlieku uz šķīvja, to pašu daru ar bagetēm utt. :D
Koka dēlis tīrs, jo viss paliek uz papīra.
Arī gatavojot saldās kūkas, esmu novērjusi, ka trauks paliek tīrs, ja ir ieklāts kārtīgi cepampapīrs.
nē nu jā @ 23.04.2023 11:12
Ar iešanu uz zāli vien nepietiek, lai būtu redzami rezultāti, ir arī citi svarīgi faktori, piemēram, kādi ir paši treniņi - cik regulāri, cik intensīvi, vai vingrinājumi tiek pareizi izpildīti u.tml. Un, protams, sabalansēts uzturs. Pēc storijiem izskatās, ka abiem patīk junk food, domāju, ka tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc pamanāmu rezultātu arī nav. Bet tā tikai mana spekulācija.