Devindesmitseptini @ 21.04.2023 21:50Es vienīgā nesaprotu to “Be like a butterfly” jēgu? Nozīmi? Esi kā taurenis? Un kāds tam sakars ar lupatām? Esi kā Elīna? Man smadzenē šis teiciens nelīmējas kopā, nešķiet veiksmīgs sauklis. Bet varbūt ingliš pīpl neesmu un nesaprotu.
Bubuu @ 21.04.2023 21:53
Nu tauriņa lielākais sasniegums ir, ka tas no neglīta kāpura pārvēršas par skaistu taureni. Varbūt tā doma ir, ka ar buķika lupatām var no kāpura pārvērsties par skaistu taureni? ?
Devindesmitseptini @ 21.04.2023 21:50Es vienīgā nesaprotu to “Be like a butterfly” jēgu? Nozīmi? Esi kā taurenis? Un kāds tam sakars ar lupatām? Esi kā Elīna? Man smadzenē šis teiciens nelīmējas kopā, nešķiet veiksmīgs sauklis. Bet varbūt ingliš pīpl neesmu un nesaprotu.
vienmēr kad dzirdu par tauriņa nosaukumu ,man prātā nāk Max Korž dziesma мотылёк .Devindesmitseptini @ 21.04.2023 21:50Es vienīgā nesaprotu to “Be like a butterfly” jēgu? Nozīmi? Esi kā taurenis? Un kāds tam sakars ar lupatām? Esi kā Elīna? Man smadzenē šis teiciens nelīmējas kopā, nešķiet veiksmīgs sauklis. Bet varbūt ingliš pīpl neesmu un nesaprotu.
ne tu viena - arī ingliš pīpl nesaprot 🙈 nesakarīgs viņai tas sauklis, bet neizbrīna, jo didra jau nav pati īpaši sakarīga 😒Devindesmitseptini @ 21.04.2023 21:50Es vienīgā nesaprotu to “Be like a butterfly” jēgu? Nozīmi? Esi kā taurenis? Un kāds tam sakars ar lupatām? Esi kā Elīna? Man smadzenē šis teiciens nelīmējas kopā, nešķiet veiksmīgs sauklis. Bet varbūt ingliš pīpl neesmu un nesaprotu.
Tas lauku salīdzinājums vairāk bija par to, ka Rīgā ir 700 vai 800k iedzīvotāju pret 5k, un cik maz Rīgā ir redzēts pret to, ko var sastapt tur. Tas nekādā ziņā nebija domāts kā nosodījums pret mazām pilsētām. Tieši forši tur aizbraukt un atpūsties no burzmas.Metaforaas @ 21.04.2023 20:11
Nu man personīgi lauki asociējas ar fermu , govīm un aitām , nevis ar pilsētu, kurā ir 5 tūkstoši iedzīvotāji. Diezgan muļķīgs salīdzinājums, manuprāt īsti lauķi tādu Elīnu vispār nezin. ? Laukos ar korseti un baltiem zābakiem, nu nopietni? Man šķiet lielākās fanes viņai ir pusaudzes .
varētu būt domāts - esi kā taurenis - krāsains, spožs, plivinošs.. tā mana asociācija, ja nedomāju par Elīnu vai pašu biznesu.Devindesmitseptini @ 21.04.2023 21:50Es vienīgā nesaprotu to “Be like a butterfly” jēgu? Nozīmi? Esi kā taurenis? Un kāds tam sakars ar lupatām? Esi kā Elīna? Man smadzenē šis teiciens nelīmējas kopā, nešķiet veiksmīgs sauklis. Bet varbūt ingliš pīpl neesmu un nesaprotu.
Lula @ 21.04.2023 20:39
Tas gan, manuprāt, katrā pilsētā ir pa vienam poļu šmotku veikalam, un tas piedāvājums ir gandrīz identisks. Ja tiešām mazpilsētās vairāk cilvēku ģērbjas tādā stilā, tad tas varētu būt izskaidrojamst tā, ka citādāki veikali vienkārši pilsētā nav pieejami.
forša gan asosiācija,bet es neticu,ka tie divi varetu līdz kaut kam tādam iedomāties… es drīzāk domātu,ka viņi izvēlējās pirmo,kas tāds meitenīgs galvā ienāca. Viņa tikai tagad, TAGAD!!!! pēc 5gadiem izdomā ar kādu satikties,lai kaut ko mācītos par biznesu. Un tikai pēc tam,kad mēs te par to runājam,ka nemāk vadīt biznesu. Manuprāt, gudri cilvēki jau sen būtu to visu uzzinājuši un aukstajos mēnešos dzīvotu siltajās zemēs,kamēr kontiņā nauda tek :)))) bet viņi ir un būs pārāk stulbi,lai to mācētu samenedžēt. Mācies kā un cik gribi,ja tu esi stulbs- tu tāds arī paliksi.Elizabeteputnos @ 22.04.2023 00:19varētu būt domāts - esi kā taurenis - krāsains, spožs, plivinošs.. tā mana asociācija, ja nedomāju par Elīnu vai pašu biznesu.
nē nu jā @ 21.04.2023 20:35
Vai tiešām var uzreiz tā pateikt, ka drēbes tieši no Butterfly? Ietekmeles profilā, piemēram, ik pa laikam parādījās bildes no citiem veikaliem, kur var nopirkt tādas pašas vai ļoti līdzīgas drēbes lētāk. Nu netirgo Butterfly kaut ko unikālu, arī citur ja ne tieši tādas pašas, tad vismaz līdzīga stila drēbes var atrast. Tāpēc nav teikts, ka tās tevis minētās sievietes ir iepirkušās tieši tur. Tās gan tikai manas pārdomas, dzīvojos tepat ap Rīgu, tāpēc nezinu, varbūt citās pilsētās tiešām lielāks Butterfly atbalstītāju skaits. ?
gribuiemestkapeiku @ 22.04.2023 02:35forša gan asosiācija,bet es neticu,ka tie divi varetu līdz kaut kam tādam iedomāties… es drīzāk domātu,ka viņi izvēlējās pirmo,kas tāds meitenīgs galvā ienāca. Viņa tikai tagad, TAGAD!!!! pēc 5gadiem izdomā ar kādu satikties,lai kaut ko mācītos par biznesu. Un tikai pēc tam,kad mēs te par to runājam,ka nemāk vadīt biznesu. Manuprāt, gudri cilvēki jau sen būtu to visu uzzinājuši un aukstajos mēnešos dzīvotu siltajās zemēs,kamēr kontiņā nauda tek :)))) bet viņi ir un būs pārāk stulbi,lai to mācētu samenedžēt. Mācies kā un cik gribi,ja tu esi stulbs- tu tāds arī paliksi.
Elizabeteputnos @ 22.04.2023 00:19varētu būt domāts - esi kā taurenis - krāsains, spožs, plivinošs.. tā mana asociācija, ja nedomāju par Elīnu vai pašu biznesu.
Es pagaidām dzīvoju mazpilsētā, un goda vārds, jauniešu vidū neesmu redzējusi nevienai mugurā poļu drēbes, vai tādā stilā kā Butterfly. Pārsvarā firmas Jordan, Nike, Adidas utt. Es nezinu kas ir tas kontingents, kas pērk Elīnas drēbes, bet mazpilsētas jaunieši tie noteikti nav. Jauniešiem drīzāk gribas izlekt ar dārgām drēbēm, nevis ar poļu lupatām. Piedevām, vēl viens fakts, pati eju uz vietējo humpalu veikalu, un tieši tur visvairāk redzu jauniešus.mazaskudra @ 22.04.2023 07:57Un par LV pilsētām runājot. Rīgā dzīvojošām meitenēm ir iespēja uz katra stūra nopirkt sev apģērbu. Ieej jebkurā veikalā un citreiz pat lētāk nekā kkādā Butterfly. Ārpus Rīgas tā nav.
Es arī nāku no mazākas pilsētas un tur ir viens poļu apģērbu veikals un tur ir apģērbs tikai 40+ dāmām. Lai jauniete kaut ko tur atrastu izņemot kkādu šalli... nu neiespējami. Protams ir iespēja pasūtīt un te arī nāk Didrihsone ar savu Butterfly un omnivu par brīvu.
+ apģērbs ko viņi pārdod ir gan košs, gan pamanāms, gan ir arī kāds ''bāzes'' apģērba gabals. Un jaunām meitenēm baigi kvalitāte neinteresē. Fast fashion. Plus ja viņai seko, viņa un viņas lupatas vienmēr ir instagramā deguna priekšā. Un jaunietēm patiesībā pilnīgi pie vienas vietas kā viņa attiecas pret savu bērnu vai ģimeni vai viņas citi prikoli. Tās kuras ir pieaugušākas dzīvē, tādas lietas pamana. Ka kaut kas neiet kopā. Un sāk sekot līdzi tam ko viņa runā un sāk redzēt cauri tam visam bullshitam.