pepija @ 21.04.2023 11:30bet redzejat ka Nauriks nemaz nepadodas ta Elinai...si saka,ka vinai nepatik vina barda,lai nodzen,bet sis neka..vinam patik un viss....nav ka Elina paklaujas vinam un visu sevi partaisa,lai tik vinam patiktu
Lorra @ 21.04.2023 13:18Man arī šķiet, ka Elīna tā vairs nepakļaujas Naurim, nezinu vai pareizi saklausīju, bet likās, ka saka Naurim labāk patīkot taisni, bet viņa kā vienmēr uztaisa milzīgo frizūru.
Lorra @ 21.04.2023 13:18Man arī šķiet, ka Elīna tā vairs nepakļaujas Naurim, nezinu vai pareizi saklausīju, bet likās, ka saka Naurim labāk patīkot taisni, bet viņa kā vienmēr uztaisa milzīgo frizūru.
Lula @ 21.04.2023 11:14Vienai viņas uzacij gabals trūkst šorīt :D Kā var nepamanīt, ka aizmirsts iekrāsot vienā daļā ...
Un atkal loku čupa uz galvas, no rīta atskaitījās, ka mati visu nakti žuva un neizžuva, tāpēc nepatīk bieži mazgāt. Nu bet tad izfēno? Kur ir problēma.
Bet kā viņa kaut ko varēs ielikt, piemēram, Liepājā un Daugavpilī? :Dbouquettt @ 21.04.2023 11:31Es nesaprotu, ko viņa lieto, ka ir tik uzvilkusies visu laiku ? būs kaut kas neeeereaaaals pilsētās. Gan jau saliks paciņas random pakomātos, lai čiksītes skrien pēc bombīgajām zeķēm
CallMeAnnika @ 21.04.2023 18:17Bet kā viņa kaut ko varēs ielikt, piemēram, Liepājā un Daugavpilī? :D
Piedodiet, ja kādu aizskaršu, jo tas noteikti nav par visām, bet Rīgā sievietēm ir lielākas ambīcijas (jo vairāk iespēju), augstāks pašnovērtējums, svarīgāk, kādu iespaidu un kādu statusu rada apkārtējo acīs, tāpēc arī nesūta Butterfly drēbes. Neesmu es vairāk par 10 sievietēm pāris gadu laikā redzējusi kaut ko no viņas veikala, vismaz ne Bestsellerus, kas iekrīt acīs, jo reklamē 101x nedēļā.Dola @ 21.04.2023 12:52Rīgā ir lielākais iedzīvotāju īpatsvars, bet Elīnai pasūtījumu skaita ziņā tā ir tikai 4.vietā.
CallMeAnnika @ 21.04.2023 18:53Piedodiet, ja kādu aizskaršu, jo tas noteikti nav par visām, bet Rīgā sievietēm ir lielākas ambīcijas (jo vairāk iespēju), augstāks pašnovērtējums, svarīgāk, kādu iespaidu un kādu statusu rada apkārtējo acīs, tāpēc arī nesūta Butterfly drēbes. Neesmu es vairāk par 10 sievietēm pāris gadu laikā redzējusi kaut ko no viņas veikala, vismaz ne Bestsellerus, kas iekrīt acīs, jo reklamē 101x nedēļā.
Laukos jau tas bez maz vai kā brends, ka kruta, ja saņem un uzvelk kaut ko no Rīgas veikaliem un populārās influenceres.
Šeit arī esmu redzējusi vairākus komentārus, kur min, ka negrib pirkt lietas, kaut vai kaut kur citur, bet kas ir ļoti līdzīgas vai tādas pašas kā Butterfly, jo asociēsies ar Didrihsoniem. Viņi ir kā zīmogs uz pieres :D
Man lauki atrodas ap 50 km no Liepājas, kur dzīvo ap 5k iedzīvotāju, un šad tad tur aizbraucot var manīt Butterfly kardiganus un garos baltos zābakus. Lai gan aizbraucot uz Liepāju, kas vairs nav lauki, tur arī ne mazums vien ir redzēti tie paši džemperi, korsetes un tās bikses, kur viena stara balta, otra melna. Var jau būt , ka citur pirktas drēbes, bet nu tie Elīnas "bestselleri" ļoti krīt acīs. Tad tā ir apbrīnojama līdzība.
Nākošreiz jāuztaisa sociālais eksperiments, jāpieiet klāt, jāpaprasa, kur pirka šīs skaistās drēbītes un kā ar kvalitāti :D
CallMeAnnika @ 21.04.2023 18:53Piedodiet, ja kādu aizskaršu, jo tas noteikti nav par visām, bet Rīgā sievietēm ir lielākas ambīcijas (jo vairāk iespēju), augstāks pašnovērtējums, svarīgāk, kādu iespaidu un kādu statusu rada apkārtējo acīs, tāpēc arī nesūta Butterfly drēbes. Neesmu es vairāk par 10 sievietēm pāris gadu laikā redzējusi kaut ko no viņas veikala, vismaz ne Bestsellerus, kas iekrīt acīs, jo reklamē 101x nedēļā.
Laukos jau tas bez maz vai kā brends, ka kruta, ja saņem un uzvelk kaut ko no Rīgas veikaliem un populārās influenceres.
Šeit arī esmu redzējusi vairākus komentārus, kur min, ka negrib pirkt lietas, kaut vai kaut kur citur, bet kas ir ļoti līdzīgas vai tādas pašas kā Butterfly, jo asociēsies ar Didrihsoniem. Viņi ir kā zīmogs uz pieres :D
Man lauki atrodas ap 50 km no Liepājas, kur dzīvo ap 5k iedzīvotāju, un šad tad tur aizbraucot var manīt Butterfly kardiganus un garos baltos zābakus. Lai gan aizbraucot uz Liepāju, kas vairs nav lauki, tur arī ne mazums vien ir redzēti tie paši džemperi, korsetes un tās bikses, kur viena stara balta, otra melna. Var jau būt , ka citur pirktas drēbes, bet nu tie Elīnas "bestselleri" ļoti krīt acīs. Tad tā ir apbrīnojama līdzība.
Nākošreiz jāuztaisa sociālais eksperiments, jāpieiet klāt, jāpaprasa, kur pirka šīs skaistās drēbītes un kā ar kvalitāti :D
Metaforaas @ 21.04.2023 20:11
Nu man personīgi lauki asociējas ar fermu , govīm un aitām , nevis ar pilsētu, kurā ir 5 tūkstoši iedzīvotāji. Diezgan muļķīgs salīdzinājums, manuprāt īsti lauķi tādu Elīnu vispār nezin. ? Laukos ar korseti un baltiem zābakiem, nu nopietni? Man šķiet lielākās fanes viņai ir pusaudzes .
nē nu jā @ 21.04.2023 20:35
Vai tiešām var uzreiz tā pateikt, ka drēbes tieši no Butterfly? Ietekmeles profilā, piemēram, ik pa laikam parādījās bildes no citiem veikaliem, kur var nopirkt tādas pašas vai ļoti līdzīgas drēbes lētāk. Nu netirgo Butterfly kaut ko unikālu, arī citur ja ne tieši tādas pašas, tad vismaz līdzīga stila drēbes var atrast. Tāpēc nav teikts, ka tās tevis minētās sievietes ir iepirkušās tieši tur. Tās gan tikai manas pārdomas, dzīvojos tepat ap Rīgu, tāpēc nezinu, varbūt citās pilsētās tiešām lielāks Butterfly atbalstītāju skaits. ?