user119964 @ 22.10.2021 23:21Es ik pa laikam lasīju diskusiju bet šis jau ir par traku un nenoturējos… te viņa saka, ka ka ir aizsūtījusi vēstuli supportam un jāgaida atbilde 24h laikā un pēc brīža viņa saka, ka nevar uzrakstīt supportam, jo tak konts bloķēts. Ja man sākumā Elīna šķita normāla, tad pēdējos mēnešus manas domas ir mainījušās. Un uz slikto pusi. Nerunāšu nemaz par to stulbuma pakāpi runājot par ierobežojumiem. Kārtējais PR triks “dalieties ar šo, pasakiet draugiem”, taču atkal sev statistiku vāc un engagement vai kā tur to sauc. Un stulbākais ir tas, ka ir muļķi, kas uz to uzķersies. Rīt ziņās vares lasīt. Elīna būs uzvaretāja.
nu tas ka viņa pati pateica, ka ir uzrakstījusi supportam un te pēkšņi viņa saka, ka supportam nav iespējams uzrakstīt… nu bļin opreģeļis tad.Enazenaz @ 22.10.2021 23:41
Kas nav pareizi? Supoortam rakstīja no sava vai Naura IG konta, jo no Butterfly nevar uzrakstīt, jo tāda konta reāli nav.
Fifty @ 23.10.2021 01:16Esmu apjukusi. Kā tas var būt JAUNAIS profils, ja tas ir vecais BUTTERFLY saturs tajā outletā?
Enazenaz @ 22.10.2021 22:40Ja profilu izdzēšu un pirms tam nenomaina paroli, tad to var atgriezt 30 dienu laikā. Vai kādām pašmāju “slavenībām” šis jau nenotika?
Es nezinu cik ļoti jāriebjas, lai ierēktu, ka profils dzēsts. Neviena nebūtu sajūsmā, ja jūsu ieguldītais darbs pazustu 5 minūšu laikā. Un te čista nav starpības-godīgi vai negodīgi strādāja.
Viņa tā stāsta par to apdruku ka varētu padomāt, līdz ar profilu kāds noņem nost arī nosaukumu veikalam. Halo! Profils tikai ir pazudis. Nevis viss veikals un cilvēku atmiņa.
core @ 23.10.2021 08:41Nu ja viņi ir tik gudri, vajadzēja reģistrēt logo utt.
Pandēmijas nauu, pandēmija neeksistē, profila nauu, profils neeeksistē