Marla @ 03.09.2021 19:00
Godīgi?
Es šajā diskusijā ieeju jau kopš tās pirmsākumiem, kad man bija garlaicīgi, pasmieties, nekad neko nekomentēju, tikai lasīju bet
Meitenes, šobrīd jau man ir Elīnas riktīgi žēl. Bez uzbraucieniem, ja es būtu viņas draudzene, es viņu aizvestu pie psihoterapeita.. Aiz tiem tjūningiem un mākslīgā skaistuma ir tik daudz, ļoti daudz insecurities. Un šķiet, ļoti lielu devu iegāzis Nauris. ELĪNA bija tik simpātiska meitene. Šķiet, viņa objektīvi jau sen sevi novērtēt nespēj.
Izglītības līmenis, protams, zems. Tas, ka krutjī savu biznesu - nu malacis, man nav žēl. Bet tīri cilvēciski, man viņas tiešām žēl.
Man arī Elīnas ir ļoti žēl. Rodas sajūta, ka viņa ir iestrēgusi kaut kādā 2007.gadā. Atgādina to Bratz lelli un tas nav komoliments.
Pirmām kārtām viņai būtu jānomazgā paštonējošais, jo viņa izskatās briesmīgi pleķaina un netīra. Arī tie pieaudzētie mati. Kurš mūsdienās vēl tādus liek?!
Tās kaiju uzacis un babuīna lūpas, tās nenormālās slotas uz acīm vispār nekomentēšu. Es vispār ceru, ka viņa dēļ tā plakstiņa iekaisuma nezudēs aci. Ko tad darīs? Varētu būt, ka viņai ir kādas psiholoģiskas problēmas, ka vairs neredz, ka aizgājusi jau galējībās ar to ķūnēšanos? Tas tāpat kā anoreksiķiem liekas, ka viņi resni. Nespēj vairs savu izskatu objektīvi novērtēt.
Īstenībā Elīnā ir kas piesaistošs, bet kāpēc sevi tik ļoti jāizķēmo? Iesaku Elīnai paņemt kādu normālu stilistu, kurš viņu padarīs dabiskāku. Jo viņa jau sāk atgādināt to kaķsievieti, kura vīrieša dēļ sevi pavisam izķēmoja.
Es nekādā gadījumā negribu Elīnu aizskart. Bet vai tiešām viņa neredz? Man goda vārds nekas neskauž, tikai ļoti, ļoti žēl Elīnas.