cory @ 02.09.2021 00:55https://twitter.com/ingedenize/status/1431992142428258309
Pēc šī tvīta, kurā autore norāda, ka Didrihsone nemāk uzrakstīt vārdu "komplekts" sāku pievērst tam pastiprinātu uzmanību viņas postos/storijos un tiešām! Šodien pēdējo 24h laikā 2 storiji ar vārdu "komplekts" un abi uzrakstīti vienlīdz nepareizi! Var jau pārrakstīties, bet nu ne jau 24h vairākas reizes vienādi vienu un to pašu vārdu!
123annna @ 02.09.2021 10:18Didra izskatās kā Donatella
Tikai atsķiriba ir tajā, ka didrai ir 25??? Un Donatellai pāri 60!!!
core @ 02.09.2021 01:58Jap. Tur jau tviterī aizgāja runas līdz disleksijai :D
Es vienkārši nespēju uztvert nopietni cilvēkus, kas tik bieži kļūdas vārdos
pasaki vēl, ka pāri krevelei mauc..Simbinja @ 02.09.2021 11:37Kāda jēga no permaMenta, ja tik un tā pārkrāso uzacis par klučiem?
ja domā par viņas nespēju uzrakstīt vārdu komplekts, tad tā nav autokorekta vaina, jo ir daudz un dažādas variācijas redzētas :D katru reizi bezmaz vai citādāk uzraksta - kompklets, kompelkts, kompklts uttSiiiintija @ 02.09.2021 12:54Es domāju, ka tā konkrētā drukas kļūda vārdam komplekts ir autocorrect. Pirmo reizi uzrakstīja nepareizi un tā saglabājās. Protams, labojiet mani, ja kļūdos. ?
ja domā par permamentu - arī nebūs, jo storijā pat var dzirdēt, kā viņa saka permaments 🤣 šaubos, ka viņai disleksija, vnk neizglītota, jo disleksiķi vārdus spēj izrunāt pareiziSiiiintija @ 02.09.2021 12:54Es domāju, ka tā konkrētā drukas kļūda vārdam komplekts ir autocorrect. Pirmo reizi uzrakstīja nepareizi un tā saglabājās. Protams, labojiet mani, ja kļūdos. ?
haha, tikko pamanīju, ka uzrakstīji šo komentāru par vārdu "komplekts", palaidu garām :D bet nu tas nemaina faktu, ka Didra gan šo, gan daudzus vārdus raksta ar drausmīgām kļūdām un regulāri, pat tādu bieži sastopamu vārdu kā rēķins raksta kā reiķins 🤦♀️🤦♀️ tas arī nozīmē, ka cilvēks neko ikdienā nelasa un tālāk par savām lupatām neredzSiiiintija @ 02.09.2021 12:54Es domāju, ka tā konkrētā drukas kļūda vārdam komplekts ir autocorrect. Pirmo reizi uzrakstīja nepareizi un tā saglabājās. Protams, labojiet mani, ja kļūdos. ?
Var redzēt,kad Didrohsone sevi neciena un nemīl nevienā galā, savu seju noslaukt par vafeli.. Kurš vispār tā runā? Ļoti brutāla sieviete, bieži arī par sasvīdušu dibenu runā. Nu fui.