core @ 16.08.2021 08:32...pārveidot bildes ar savu augumu, stutējot kāju, mērīt savus cm un tad priecāties, ka varu ēstiiiiiiiii... Ir tupuma kalngals
Lula @ 16.08.2021 10:01Vispār par tiem mērīšanās postiem varētu ziņot IG jo tas ir trigeris cilvēkiem ar ēšanas traucējumiem. Drausmīgi kā viņa to reklamē un normalizē jaunām meitenēm
Shayk @ 15.08.2021 19:25Ko ta Elina lien tur, kur vinai nav vietas??♀️
👍👍👍👍Lula @ 16.08.2021 10:22Nu ja kas, pie storija ir iespēja nospiest report un tad “promotes eating disorders” Domāju, ka tas nāktu par labu
teberebe @ 16.08.2021 12:09nosvērties ik pa laikam vai nomērīties it kā nav nekas traks - domāju, ka daudzi to dara, lai sekotu svaram utt līdzi, bet likt to storijos un vēl lepoties, ka maz ēd pēdējā laikā.. mazliet liek justies neērti.
Lula @ 16.08.2021 12:17
Un iedomājies kā tas ir cilvēkam, kam tiešām ir anoreksija, bulīmija. Ieraugot, ka meitene, kam nav liekā svara tā iestreso
teberebe @ 16.08.2021 12:40
Jā, piekrītu, bet nu es jau redzu, kā šī sieviete uz to atbildētu: "šis ir mans profils, lieku, ko gribu, negribi - neskaties! ??❗?⭐" (protams, ar gramatikas kļūdam :D ) Protams, neviens jau neliedz dzīvot ar tādu attieksmi, bet žēl, ka tik liela platforma ir tik seklam cilvēkam, kurš īsti neko ar to nespēj darīt ārpus lupatu pārdošanas.
C00L Dzipsy @ 16.08.2021 13:19https://www.youtube.com/watch?v=nLT4MWOqehQ
Ilgāk par dažām minūtēm nav iespējams klausīties. Tipiskā sektantu runa, agresīva, Dievs, Dievs.. Izaugsmei disciplīna, visu dari tā kā priekš Dieva: traukus mazgā tā kā priekš Dieva, istabu savāc tā kā priekš Dieva! Jēzus Māte nogrābsties! Netērējiet tikai laiku, lai klausītos visu, es ātri pārtinu dažas minūtes.