Meitenes, viņa varbūt neiedziļinājās tekstā, bet viņai ir taisnība, ka katra diena kā pārsteigums. Agrāk tādu dzīvi vispār iedomāties nevarētu - nedēļas nogalēs tikai 1. palīdzības preces, maska tur, divi metri, pasākumi tā, darbs šitā.. Labi, es neiedziļināšos, bet, tiešām, tas ir absurds. Kā mums vispār drīkst šādi izrīkot? Tie likumi tik sagriezti, ka vienkārši.. 🤯 Es negribu arī par to vairāk runāt un diskutēt, tikai Jūs Elīnu noliekat, jo tā taču Didrihsnone - atkal atvērusi savu muti. Bet patiesībā, Latvijā, tiešām, šobrīd ir visbēdīgākā situācija ar šo visu, un ne jau ar saslimušajiem. Turklāt, tas tiešām ir katra paša lēmums - gribi smagi slimot - nevakcinējies, gribi - vakcinējies. Nu kā mums var uzspiest tādu lietu, šādi grozot likumus un pieņemot lēmumus. Es tikai gribēju pateikt, ka Elīna neko šausmīgi nepareizu nav pateikusi, vienīgi par to izglītību nošāva greizi, bet saprotu, ka, ir cepiens uz šo visu situāciju, tad pietiek ar jauniem un pārsteidzošiem virsrakstiem, lai atkal eksplodētu.