Patie @ 28.06.2021 00:24Nesaprotu, kā var tās skropstas nēsāt vienkārši nonstopā? Vai viņai savas skropstas vispār ir palikušas? Kā arī paštonējošais nepārtraukti.
Par kaitīgajiem paštonējošajiem (DHA) var palasīt šajā profilā: https://www.instagram.com/p/CN8-90GpnNm/?utm_medium=copy_link
Novecos ļoti ātri ar paštonējošajiem.
C00L Dzipsy @ 28.06.2021 00:41
Viņai no skropstu līmes ir alerģija, tāpēc ap acīm tādi spilveni karājas.
Paštonējošais ir lēnā inde, tik ilgus gadus ikdienā viņu lietot, nav nekas labs, un, papildus vēl tam, ar visu paštonējošo sauļoties saulē ir dubulti debīli.
Ceru, ka viņa drīzumā nāks pie prāta un ļaus ādai elpot, jo savādāk tur būs neatgriezeniskas problēmas ar seju, ķermeņa ādu un kopējo veselības stāvokli kā tādu.
Ja nemaldos, tad viņa pat Latvijā uz jūru brauca sauļoties ar kosmētikas kārtu uz sejas??
C00L Dzipsy @ 28.06.2021 00:12Uzmetu aci tam Desoltraining! Jēzus māte nogrābsties. Kārtējie apgarotie cilvēki, kuri no vientiešiem naudu plēš. Viens no lektoriem - Māris Šveiduks. Varētu daudz un plaši iztirzāt šo "sportistu" un "biznesa cilvēku", bet reizēm labāk ir paklusēt. Viņš ir līdzvērtīgs Didrihsoniem, pasniedz sevi kā kūku "Vecrīga", tikai garda pildījuma vietā ir pilns ar sūdiem.
Ārpus tēmas par apgarotajiem Dieva bērniem.. KĀ viņa caur šīm skropstām redz pasauli? KĀ?
LaLo @ 28.06.2021 07:58
Kas ir ar to Šveiduku? Neesmu iedziļinājusies viņa stāstā.??
Kinderola @ 28.06.2021 10:25Vai kāds šeit man var pastāstīt Kapec Elina un Nauris nesēž pasizolacija? :D Mani vecāki ari drīzumā brauks uz Turciju un es tagad nesaprotu vai pašizolācija nav jāsēž prc atgriešanās vai Butterfly īpašniekiem nu jau ir pilnīgi vienalga uz noteikumiem :D
core @ 28.06.2021 07:48Jā nopērk pieliktos un tad priecājas cik veselīgi mati un varēja pāriet uz gaišo, bet istie mati vispār nav rādāmi :D bet galvenais, lai viss ir tā kā naurim patīk..