Lula @ 12.06.2021 23:15Un ne cik dārgi jau beigās neizskatās.
Par to labo gaismu tiešām muļķības, nav tur arī starpība vai ar telefonu vai fotokameru.
Kaut kāda sajūta, ka notiek tāda klaja d**šana :D Bāž visiem batonus ausīs, lai pamatotu to komandējumu.
Viņi vispār cenšas tās bildes nobildēt labi?? Izskatās vienkārši uz ātro kaut kas pa ceļam uz veikalu nobildēts
Kaķpēdiņa @ 13.06.2021 00:30
Tas kad vēl tas drēbes tiek pārvilktas uz ielas, Elīna svīst utt, tad tiek atkal mestas somas, es tādu negribētu pirkt apģērbu. Bet varbūt jau viņa patur sev to visu. Hmm.
Clara @ 13.06.2021 09:45Atceros, ka pirms laika šeit pavilkās tēma par to, kādām sievietēm seko Nauris. Respektīvi - lielas krūtis, šaurs viduklis un liels dibens. Tas viss vai nu trenēts vai operēts vai fotošopēts, kā kurai, bet ir. Un tad vienkārši rodas sajūta, ka Elīnu, ar viņas 100 kompleksiem, tas dzen izmisumā, līdz ar to viņa vienkārši ļoti grib līdzināties sava "ideālā" vīra sapņu sievietei. Zinot, cik ļoti daudz un grūti meitenes strādā sporta zālē, lai iegūtu skaistu, trenētu augumu un tad vienkārši Elīna, kura ievelk vēderu, iekārtojas pareizajās pozās un domā, ka izskatās tieši tā pat. Man tiešām bieži šķiet, ka viņa uzskata, ka viņai ir tāds augums kā meitenēm, kuras trenējas, tikai viņai tā ir "vielmaiņa",un "uzturs",ja to tā vispār var nosaukt. Bet ja salīdzinam kaut vai to pašu Kitiju un Elīnu ir ļoti liela atšķirība, ok, varbūt ja pamēra cm, kā to dara Elīna, tad, protams, tas viņu noteikti mierina, bet var taču redzēt, ka kājas viņai ir tādas ļumīgas, dibens arī, bet to jau viņa laikam nesalīdzina un neredz vai negrib redzēt.
RedBull @ 13.06.2021 10:08Man būtu interesanti pavērot, kad viņa būs stāvoklī, dzemdēs, tad kā bus ar figūru? Daudzas pieņemas svarā pēc tam...
Un interesanti kā viņi audzinās savu bērnu, ja tam saņemsies... cerams, ka neliks tapat badoties un mērīties, nespiedīs uz mākslīgu skaistumu, bet tiešām łaus bērnam normali attīstīties
unicorngirl @ 13.06.2021 17:46Varbūt nākamajā q&a tās, kurām ir iespējas pajautāt, kad būs bombiskās bildes? ????
Par to figūru un ēšanas režīmu es nesaprotu vienu lietu.. vai tiešām viņa domā, ka uzbarosies no salātiem, tāpēc tos nevar veselu porciju ēst? Viņai svars pienāk no viņas sacepumiem ar sēnēm, gaļu un vēl kausēto sieru ar saldo krējumu UN SIERU. No visiem pārējiem ēdieniem, kur visur pievieno saldo krējumu, kausētu sieru. Būtu labāk gatavojusi veselīgāk un normāli ēdusi nevis badojusies ?
Miaa @ 12.06.2021 18:25Pilnībā piekrītu pēdējiem komentāriem! Manā uztverē ceļošana bagātina dvēseli, dodot iespēju iepazīt citu kultūru, redzēt jaunas vietas, iepazīt vietējos iedzīvotājus. Ceļojot apkārt, esmu gulējusi gan mašīnā, gan palikusi pa nakti lētos hosteļos, gan no rīta mazgājusi seju benzīntanka tualetē, jo nekurienes vidū benzīntanks bija vienīgā vieta, kur paķert rīta kafiju un uzkodas. Šos piedzīvojumus es atcerēšos kamēr vien dzīvošu, jo, tā vietā, lai visu ceļojuma laiku pavadītu pie pieczvaigžņu viesnīcas baseina sūcot kokteiļus, parunājos ar vietējiem iedzīvotājiem, iepazinu konkrēto valstu kultūru, nogaršoju tradicionālos ēdienus, apmeklēju kādu muzeju, bārā ar svešiem cilvēkiem kopā mācījos dejot līnijdejas utt.. Un štrunts par to, ka pēc tam atgriezos savā lētajā hosteļa numuriņā vai aizmigu mašīnā, jo tas, ko biju ieguvusi, bija kas vērtīgāks par dārgām viesnīcām un šikām bildītēm priekš Intstagrama.
Un piekrītu, ka, ja grib bildēties, Latvijā ir ļoooti daudz skaistu vietu. Kaut vai tā pati Kuldīga, sākot ar šaurajām, bruģētajām ieliņām un beidzot ar mājīgām viesnīciņām. Ja ir izdoma un ķēriens uz labu bilžu uzņemšanu, skaistas fotogrāfijas var uztaisīt kaut vai bildējoties stacijas tunelī. Bet, ja vienīgais ar ko var palielīties ir tas, ka poļu šmotkas fočētas stāvot pie baltas sienas Dubaijā, tad, nu, jā... Tas parāda to, kādas ir cilvēka dzīves prioritātes - nauda un izrādīšanās priekš IG sekotājiem.
Kairi @ 13.06.2021 20:50Man Elīnas ir žēl. Pati kaut kad rakstīja, ka toreiz kad satika Nauri, viņš jau pirmajā randiņā norādīja uz viņas šķībajiem zobiem!!!! Un pavērojiet cik bieži viņa saka *Naurim nepatīk šis un tas..." Nauris viņu reāli pārveido kā tādu plastelīnā mīcītu figūriņu. Tikmēr pats izskatās.....nu ļoti viduvējs...un taukainu vēderu....Principā bez Elīnas neviens tādu Nauri uz ielas nepamanītu un nemaz nepievērstu uzmanību. Elīnai ir ļoti lielas psiholoģiskas problēmas. Sieviete bez ēšanas traucējumiem, nekad neņemtu līdzi ceļojumā mērlentu, lai nomērītu katru rītu savus centimetrus...un cik jau redzams, Elīnai mērlenta ir normāla padarīšana arī mājās katru dienu. Tas vairs nav par darbu un to, ka ir jāizskatās skaisti...Elīna ir forša meitene, lai ko par viņu teiktu, var redzēt, ka ir laba sirds un daudz ko ļoti pareizi dara, bet, diemžel, viņai ir ļoti, ļoti lielas problēmas!