IevaLapina @ 09.05.2021 15:04ilgi domāju rakstīt vai nerakstīt,bet laikam ir jāpasaka viss ko domāju par šo visu šeit :D
jūs zinat cik nožēlojamas padibenes esat? Kaut vienai šeit ir darbs,dzīve,mīļotais cilvēks? Kaut kas,kas liek katru dienu nezoomot Elīnas bildes,nemeklēt Elīnas mīnusus? Jā,man nepatīk Elīnas runāšana,vizuālais tēls,bet tas ir nenormāli slimi un nepieskaitāmi tik daudz laika tērēt,lai KATRU DIENU meklētu visu slikto viņā. Ietusē viesnīcā..ak dievs kā var neko neapskatīties!!!
Iziet ārā...ak dievs viņa noteikti izlasīja forumu
Nopērk kaut ko dārgu..ak dievs izrādās
Nopērk kaut ko lētu..ak dievs bomzene taupa naudu
Jūs filtrējat savus tekstus? Jums padibenēm nekad nebūs labi un jūsu dzīves ir atkarīgas no Elīnas!!! :D
Kitija smuka,strādā,trennējas...uzreiz fuuuu kāds viņai augums
Jums ar savu peldriņķi labāk zināt? Kaut vienai ir kaut kas ar ko dzīvē lepoties vai tā ir mūžīgā apdiršana par to,ka citi iet,dara,strādā? Elīna mani neuzrunā,bet es apbrīnoju,cik cilvēks daudz laika velta darbu,izaugsmei un biznesam,lai kāds viņš arī nebūtu! Tas,cik tas viss ir ētiski ir cita lieta. Kamēr Elīna strādā un ceļo,tikmēr te visas katru dienu seju pielīmējušas ekrānā un meklē,ko piepisties. Ejat labāk saviem bērniem piepisties,saviem vīriem,meklējat,cik viņi ir neglīti,neizdevušies un nedod dievs būs vēl kāda lieka rieviņa kaut kur!
Visas apdirš Miljoni,bet pašas ir simts reizes slimākas par viņu! :D
Lūdzu neviena neatbildat uz šo,tāpat teiksiet,ka tas ir forums,nevajag to lasīt. Neko jaunu nepateiksiet :D novēlu katrai atrast dzīvē iemeslu dzīvot dzīvi,nevis visu savu iespējamo dzīves laiku zoomot citu cilvēku bildes un priecāties,ka tas ir uzlabojis jūsu dienu! Jūsu vecāki noteikti ar jums lepojas ka ir izaudzinājuši dziļi nelaimīgas,aprobežotas sievietes,kuru vienīgais dienas prieks ir citu mīnusi jo pašas nekad dzīvē nebūs nekas vairāk kā interneta pabiras un Elīnas stalkeres 24/7
Redrose @ 10.05.2021 00:10
Speciāli piereģistējies lai nosauktu par debīliķēm? ?
Shayk @ 10.05.2021 21:44Tas somas visas ir fake, seviski acis cert vinas fake Dior Book Tote.
Greyworld @ 10.05.2021 21:21
Man būtu kauns staigāt ar tik acīmredzamiem pakaļdarinājumiem ?
Vai viņi nav klauni? Šis ceļojums perfekti atrāda viņu dabu. Grib pontot kā lielie biznesmeņi un priekšnieki, kuri šiko uz nebēdu, bet patiesībā čiks vien ir. Dubaijā dzer knor zupiņu, jo pusdienas par dārgu. Kūkas gabaliņš arī jāēd uz trijiem, bet galvenais, ka viesnīca ir šika, lai būtu ko atrādīt 😂😂 tas ir vēl nožēlojamāk, nekā būtu paņēmuši pieticīgus apartamentus, bet vismaz izbaudījuši ceļojumu. Ka tik uzlēkt augstāk par dirsu
ilgi domāju rakstīt vai nerakstīt,bet laikam ir jāpasaka viss ko domāju par šo visu šeit
jūs zinat cik nožēlojamas padibenes esat? Kaut vienai šeit ir darbs,dzīve,mīļotais cilvēks? Kaut kas,kas liek katru dienu nezoomot Elīnas bildes,nemeklēt Elīnas mīnusus? Jā,man nepatīk Elīnas runāšana,vizuālais tēls,bet tas ir nenormāli slimi un nepieskaitāmi tik daudz laika tērēt,lai KATRU DIENU meklētu visu slikto viņā. Ietusē viesnīcā..ak dievs kā var neko neapskatīties!!!
Iziet ārā...ak dievs viņa noteikti izlasīja forumu
Nopērk kaut ko dārgu..ak dievs izrādās
Nopērk kaut ko lētu..ak dievs bomzene taupa naudu
Jūs filtrējat savus tekstus? Jums padibenēm nekad nebūs labi un jūsu dzīves ir atkarīgas no Elīnas!!!
Kitija smuka,strādā,trennējas...uzreiz fuuuu kāds viņai augums
Jums ar savu peldriņķi labāk zināt? Kaut vienai ir kaut kas ar ko dzīvē lepoties vai tā ir mūžīgā apdiršana par to,ka citi iet,dara,strādā? Elīna mani neuzrunā,bet es apbrīnoju,cik cilvēks daudz laika velta darbu,izaugsmei un biznesam,lai kāds viņš arī nebūtu! Tas,cik tas viss ir ētiski ir cita lieta. Kamēr Elīna strādā un ceļo,tikmēr te visas katru dienu seju pielīmējušas ekrānā un meklē,ko piepisties. Ejat labāk saviem bērniem piepisties,saviem vīriem,meklējat,cik viņi ir neglīti,neizdevušies un nedod dievs būs vēl kāda lieka rieviņa kaut kur!
Visas apdirš Miljoni,bet pašas ir simts reizes slimākas par viņu!
Lūdzu neviena neatbildat uz šo,tāpat teiksiet,ka tas ir forums,nevajag to lasīt. Neko jaunu nepateiksiet novēlu katrai atrast dzīvē iemeslu dzīvot dzīvi,nevis visu savu iespējamo dzīves laiku zoomot citu cilvēku bildes un priecāties,ka tas ir uzlabojis jūsu dienu! Jūsu vecāki noteikti ar jums lepojas ka ir izaudzinājuši dziļi nelaimīgas,aprobežotas sievietes,kuru vienīgais dienas prieks ir citu mīnusi jo pašas nekad dzīvē nebūs nekas vairāk kā interneta pabiras un Elīnas stalkeres 24/7
nu nezinu. jā, dažas te ir pat ļoti toksiskas čūsku vecenes, no kuru tekstiem pa gabalu smird masīva dzīves neapmierinātība. bet lielākā daļa šeit, manuprāt, dzīvo pilnīgi normālu un labu dzīvi ar ģimeni, darbu, hobijiem. es pati sevi uzskatu par cilvēku, kam dzīvē ir ļoti paveicies un kurš var sūdzēties par maz ko 😁 protams, nekad nekas nav ideāli, bet ir labi, pat ļoti. un ticu, ka lielākajai daļai te ir tāpat - kurām drīzāk tenkas par Elīnu vai citiem cilvēkiem ir kā laika kavēklis nevis negāciju un dusmu izgāšana, jo ienīst sevi un savu dzīvi. arī Tu un citas šeit noteikti esat kādreiz kādu aprunājušas, nolikušas, uzbraukušas utt. piekrītu, ka kājstarpes pievilkšana jau ir bik too much, bet tas ir ekstra gadījums, kur jau šauj pār strīpu un īsti ok tas nav. bet citādi - šis forums ir tenku lapa, tāpat kā visu baumu portālu un žurnālu lasīšananikitinna @ 11.05.2021 14:22
Precīzi! ? Cilvēks kuram ir interesanta sava dzīve un jūtas labi un kaut vai puslīdz laimīgi, nekad nerakatītu lietas kas te lielākoties tiek rakstītas, izmeklētas u.t.t. Un tas attiecināms ne tikai uz Didrihsones apspriešanu.