pie posta ir opcija "see translation", es arī caur to lasīju, tad rāda angliski... negribējās prātu čakarēt, man krieviski lasīt baigi ilgi 😅truedeee @ 06.05.2021 12:03
Ko viņa tur raksta? Nesaprotu krieviski ?
Monster @ 06.05.2021 10:54štrunts par tiem makaroniem :D, bet visvairāk es nesaprotu jēgu braukt uz Dubaju, lai bildētu drēbes citā lokācijā un strādātu... priekš manis ceļojumi ir atpūta, nevis darbs citā lokācijā, bet nu, protams, katram savs.
Vienkāŗši, ja pati brauktu, tad darītu visu savādāk - maksimāli daudz apskatītu apkārtni, izklaidētos, baudītu jaunus ēdienus, nevis sēdētu apartamentos, dzertu ledus kafiju un bildētu drēbes
sla @ 06.05.2021 12:14
Briesmīga kvalitāte. Legingi galīgi caurspīdīgi, apakšbikses un V area var redzēt cauri. Kā var vispār kaut ko tādu reklamēt?
Monster @ 06.05.2021 10:54štrunts par tiem makaroniem :D, bet visvairāk es nesaprotu jēgu braukt uz Dubaju, lai bildētu drēbes citā lokācijā un strādātu... priekš manis ceļojumi ir atpūta, nevis darbs citā lokācijā, bet nu, protams, katram savs.
Vienkāŗši, ja pati brauktu, tad darītu visu savādāk - maksimāli daudz apskatītu apkārtni, izklaidētos, baudītu jaunus ēdienus, nevis sēdētu apartamentos, dzertu ledus kafiju un bildētu drēbes
Es pat pieņemu, ka Katrīne nopelna vairāk kā Elīna, bet tomēr dzīvi prot baudīt labāk. Man liekas vienkārši tik skumji, nespēt un pat negribēt atvērt acis netraucētai atpūtai, randiņiem ceļojumā, baudīt ēdienus, visu. Tik skumji. Nav jēgas pelnīt, ja to naudu nemāki tērēt kvalitatīvi.
Shayk @ 06.05.2021 15:20Ka vinas vecuma var anglu valodu nezinat! Tas man nav saprotams. Butu kaut kadus kursus izgajusi vismaz.
vivii @ 06.05.2021 15:39
Piekrītu, kaut vai basic līmeni!
Es arī brīnos, ka skolā nav iemācījusies angļu valodu, kaut vai nedaudz, nu nevar būt tā, ka nemāk :D
Kā tad viņa vidusskolas eksāmenu nolika, ka vispār neko nesaprot? ?