shyrebel @ 29.03.2021 22:30Nuu, es viņu redzēju Ozola koncertā Siguldā. Nu jau arī pusotrs gads sanāk.. tāpēc domāju, ka Tev vnk paveicās ?
Manā izpratnē atpazīstamība nav uzvara. Tad jau katrs var izdarīt kaut ko dumju, kļūt atpazīstams un svinēt savu uzvaru ?
perfekti pateikts!shyrebel @ 29.03.2021 23:33Kritika arī ir dažāda. Ir arī tāda, kas vērsta uz pašizaugsmi un personai tā nāk tikai par labu, ja vien spēj pieņemt, nevis sēdēt stūrī un raudāt.
Vai, Tavuprāt, ja kāda iedomājas par sevi sazin ko un pret citiem izturās pretīgi, visiem tagad vajag paijāt galviņu? Jā, malacis, Tu esi kuce, tā turpini?!
Nē, nebūs nekāda tolerance. Ja grib skaļi teikt, ka ir kaut ko sasniegusi, tad sākumā lai uzbūvē tam pamatu.
Un šobrīd es nerunāju par kādu konkrētu personu, bet cilvēkiem kopumā, neatkarīgi no dzimuma.
++++++++shyrebel @ 29.03.2021 23:33Kritika arī ir dažāda. Ir arī tāda, kas vērsta uz pašizaugsmi un personai tā nāk tikai par labu, ja vien spēj pieņemt, nevis sēdēt stūrī un raudāt.
Vai, Tavuprāt, ja kāda iedomājas par sevi sazin ko un pret citiem izturās pretīgi, visiem tagad vajag paijāt galviņu? Jā, malacis, Tu esi kuce, tā turpini?!
Nē, nebūs nekāda tolerance. Ja grib skaļi teikt, ka ir kaut ko sasniegusi, tad sākumā lai uzbūvē tam pamatu.
Un šobrīd es nerunāju par kādu konkrētu personu, bet cilvēkiem kopumā, neatkarīgi no dzimuma.
Didra un Līva iet uz Prieka vēsti, Jencītis ir no Kristus pasaulei. Abas sektas, vienīgi Strencīša sekta ir vēl par kādu nieku psihākaLaylla @ 30.03.2021 13:53Noklausijos Kiviča un Jencīša interviju... tie noteikumi draudzē ir pabriesmīgi- pats tādus izdomāja? Slimi, lai neteiktu vairāk. Didrihsonei bija spiestā kārtā viss jādara ko tā draudze liek, saskaloja smadzenes, ne jau ar pašas gribu. Liva.Goba tas pats. Pretigi
tas nav viens un tas pats? Noteikumi ir ļoti līdzigi.TeaPot @ 30.03.2021 13:56Didra un Līva iet uz Prieka vēsti, Jencītis ir no Kristus pasaulei. Abas sektas, vienīgi Strencīša sekta ir vēl par kādu nieku psihāka
tās ir divas dažādas "draudzes" ar dažādiem mācītājiem, galvenajām ēkām utt. Domājams gan, ka noteikumi līdzīgi, jo abas ir sektas :D sauc sevi par harizmātiskajām draudzēm taisa daudz lielu, skaļu pasākumu un foršus jauniešu vakarus, vervējot jaunus upurus.Laylla @ 30.03.2021 14:01tas nav viens un tas pats? Noteikumi ir ļoti līdzigi.
TeaPot @ 30.03.2021 13:56Didra un Līva iet uz Prieka vēsti, Jencītis ir no Kristus pasaulei. Abas sektas, vienīgi Strencīša sekta ir vēl par kādu nieku psihāka
Man arī vienu brīdi likās, ka LindaPerla ir Miljone, bet pēc nesenākiem komentāriem sapratu, ka nav. Pēc komentāriem sapratu, ka LindaPerla dzīvo LV, bet Miljone tak Anglijā vai kur tur.Nemierīgā @ 30.03.2021 15:15Lai iet! Elīnas karstākā ienaidniece Milione skaistā FAKE GUCCI KREKLIŅĀ UN JOSTIŅĀ. Droši uz Miliones profilu , comment, like , share :D Gaidam kad ieradīsies Lindaperle kura NOTEIKTI NAV MILIONE un viņu intensīvi aizstāvēs. Gucci krekliņš kā Milionei brīvi pieejams katrā tirguccī. Mca !
mēs visas te esam anonīmas, es, piemēram, dzīvoju Austrālijā 🤡 man nav viedokļa, vai Kristīne slēpjas zem Lindas profila, bet sastāstīt tak mēs varam visu te pēc kārtasLizele @ 30.03.2021 15:44Man arī vienu brīdi likās, ka LindaPerla ir Miljone, bet pēc nesenākiem komentāriem sapratu, ka nav. Pēc komentāriem sapratu, ka LindaPerla dzīvo LV, bet Miljone tak Anglijā vai kur tur.
nu ja, jo pēc šīs diskusijas spriežot, kā tikko kādu aizstāv tā tas nozīmē, ka tikai Kristīnes profili ar Elīnas profiliem sarunājas savā starpā 😀 tad es esmu Kristīne, tad Ilze, tad kaut kāda Katrīna, brīnums, ka neesmu nosaukta vēl par Endiju 😀 tādas detektīves, tik brīnos, ka sen jau mani neesat atradušas 😀 stulbenes 😀Redrose @ 30.03.2021 16:11Tak viņa var te da jebko izdomāt un rakstit tikai lai novērstu citu aizdomas. Joprojām esmu 90% pārliecināta, ka Lindaperla ir Millione, bet ak. Nu ja saka , ka nav tad nu taču nav!! ?