AnnijaB @ 01.03.2021 12:50un kāda jēga no tā?
neesmu iedziļinājusies, nezināju, neiteresējos par to. Paldies par atbildi.Ļaunums @ 01.03.2021 13:11
Jēga tāda, ka instagrams maksā viņai par sekotājiem, like, komentāriem, skatījumiem utt. Reti kurš ir par to aizdomājies.
kaut kas tur bija jaa ka maksāĻaunums @ 01.03.2021 13:11
Jēga tāda, ka instagrams maksā viņai par sekotājiem, like, komentāriem, skatījumiem utt. Reti kurš ir par to aizdomājies.
Haizivs @ 01.03.2021 16:35Es jūtos ļoti skumji, jo Jūs nespējāt boikotēt viņu! Vajadzēja followot, ļoti skumji, ka lēta drāma bija svarīgāka, kā vienlīdzības tiesības Latvijā. Kauns!
nezinu vai strādā, bet to story redzēju. Simpātiskās par to iepriekšējo olu sejā ir, bet tie tatto uz kakla tādi nevisai- gaumes QPaulaMonro @ 01.03.2021 23:56Vai Kitija vēl strādā BF? Viņa tagad vairs nav kopā ar Naura draugu? Storijā cits tagad redzams.
kā atrast to kitiju?Laylla @ 02.03.2021 00:08nezinu vai strādā, bet to story redzēju. Simpātiskās par to iepriekšējo olu sejā ir, bet tie tatto uz kakla tādi nevisai- gaumes Q
ja tā ir tā kitija k, tad viņai arī ir tetovējumi, tāds tādu atrod, skaists pāris. Man personīgi nedaudz a no no, bet viņi viens otru ir atraduši.Laylla @ 02.03.2021 00:08nezinu vai strādā, bet to story redzēju. Simpātiskās par to iepriekšējo olu sejā ir, bet tie tatto uz kakla tādi nevisai- gaumes Q
laikam jau pie vainas tas, ka viņi četratā ar Didrihsoni, Nauri čupojās un man tiešām šķiet, ka esmu redzējusi arī Kitijas un tā puiša bildes kopā. Bet pēc tava teksta tagad sāku šaubīties :Dblacke @ 02.03.2021 10:08A kāpēc jūs izdomājāt, ka Kitija ir bijusi kopā ar to Naura draugu, ja tas nekur netika ne minēts, ne rādīts, bet gan tas bija šīs grupas pieņēmums :D
Lindaperla @ 02.03.2021 01:48kā atrast to kitiju?
blacke @ 02.03.2021 10:08A kāpēc jūs izdomājāt, ka Kitija ir bijusi kopā ar to Naura draugu, ja tas nekur netika ne minēts, ne rādīts, bet gan tas bija šīs grupas pieņēmums :D
kur tad viņi ceļoja kopā? biju pamanījusi tikai,ka kaut ko dara kopā, aktivitātes, ēšana, vairāk likās,ka Elīna ar Nauri mēģina to čali Kitijai piespēlēt,bet nesanāca.PaulaMonro @ 02.03.2021 13:28
Tā viennozīmīgi netika rādīts, bet viņi četratā ceļoja un bija storiji kopā Kitijai ar Naura draugu, kas šķita tomēr vairāk par paziņu attiecībām.