DaicyDaicy @ 28.02.2021 21:43
Bellatresa @ 28.02.2021 22:45
Traki , redzēt tuvplānā... Uzacis lielākas par acīm, milzīgi maisiņi..šajā visā vienīgi deguns ir kā deguns, kas bija viņas "komplekss , bet patiesībā, tam nav ne vainas!
Protams, šis make up "trends" ir ļoti daudzas meitenes, sievietes pārņēmis. Visas vienādas ar milzīgām lūpām, pieaudzētām skropstām , tonnu tonālo , uzacis pa visu pieri , pieaudzētie mati un nagi utt. Milzīgs heits pret sevi, ja tik ļoti sevi jāmaina.
core @ 28.02.2021 20:37Viņa tos ziedus dāvina uzvarētājai vai vienkārši tur rokās un pozē? Ja neuzdavina tad tā dīvaini un nepieklājīgi, manuprāt:D un man šķiet viņa pati viņus pērk :D
DaicyDaicy @ 28.02.2021 21:43
core @ 01.03.2021 10:18Labāk pastāstiet, ar ko izskaidrojams tas, ka viņa pārveido bildes un tad prasa storijos, kura ir īstā? Es īsti nesaprotu, kā tad viņai tam vēl sanāk laika, ja jau ir tik ļoti aizņemta un kāpēc viņai, kas tāds interesē? Laikam grib pārbaudīt savas prasmes apčakarēt cilvēkus
kaut kāds uzmanības trūkums viņai 😂 kura sieviete sevi pārveidotu un tad ieliktu, kura esmu es ? Nuuu wtf 🤣crazyyladyy @ 01.03.2021 10:22
Tieši to pašu padomāju.. kam tas ir vajadzīgs?
uztaisa sevi fake bildē par lielāku un tad ieliek "īsto" kas tāpat jau ir pārveidota un tad lai pati justos labāk kip no lielas uz tievinucore @ 01.03.2021 10:18Labāk pastāstiet, ar ko izskaidrojams tas, ka viņa pārveido bildes un tad prasa storijos, kura ir īstā? Es īsti nesaprotu, kā tad viņai tam vēl sanāk laika, ja jau ir tik ļoti aizņemta un kāpēc viņai, kas tāds interesē? Laikam grib pārbaudīt savas prasmes apčakarēt cilvēkus
core @ 01.03.2021 10:18Labāk pastāstiet, ar ko izskaidrojams tas, ka viņa pārveido bildes un tad prasa storijos, kura ir īstā? Es īsti nesaprotu, kā tad viņai tam vēl sanāk laika, ja jau ir tik ļoti aizņemta un kāpēc viņai, kas tāds interesē? Laikam grib pārbaudīt savas prasmes apčakarēt cilvēkus
Eksperte @ 01.03.2021 10:02
Maisiņi zem acīm no stresa un nepietiekoša miega daudzuma.
Bellatresa @ 01.03.2021 11:02
Vēl no kafijas. Iet gulēt ar kafiju un mostas ar kafiju.
Es arī dzeru daudz kafiju(tieši rīta pusē) , bet paralēli dzeru daudz ūdeni.
Šādi maisiņi, nekad nav bijuši, pat pēc trakākajām jaunības ballītēm! ?
un kāda jēga no tā?Poncons112 @ 01.03.2021 12:25
Šim es zinu izskaidrojumu- tā viņa "kačā" skatījumus saviem storijiem- meitenes šķirsta tos storijus no viena uz otru, uzspiež ilgāk uz viņiem, lai vērotu atšķirības, un tādējādi tas algoritms skaita viņai klāt pie statistikas vai kā tur sauc tos viņu rādītājus. Par šo stāstīja youtube viena "atmaskotāja" :D