Lizavay @ 24.02.2021 12:35Es arī nomainītu vārdu, aizslēgtu profilu un neīpaši laipni atbildētu, ja man pēkšņi uzkluptu daļa no gandrīz 39k Neida sekotājiem, cosmo meitenēm utt, lai tikai pierādītu kādam kaut ko par vairākus mēnešus atpakaļ notikušu konkursu.. Viņai personīgi tiešām nav nekādas daļas gar Elīnu, ļaujiet viņai mierīgi dzīvot :D
Ja viņa tiem pašiem vārdiem paskaidrotu situāciju Neidam, viņš gan jau nomierinātos un forumam vai Neida atbalstītājiem nebūtu iemeslu viņai rakstīt personīgi. Protams, viņai nevienam nav jāatskaitās utt, bet ar savu reakciju un darbībām viņa šo drāmu uzkurināja vēl vairāk. Ja es laimētu telefonu, tad izjustu pateicību tādā līmenī, lai pie pirmajām aizdomām nogludinātu visus nesmukumus un aizstāvētu Elīnas godu.Lizavay @ 24.02.2021 12:35Es arī nomainītu vārdu, aizslēgtu profilu un neīpaši laipni atbildētu, ja man pēkšņi uzkluptu daļa no gandrīz 39k Neida sekotājiem, cosmo meitenēm utt, lai tikai pierādītu kādam kaut ko par vairākus mēnešus atpakaļ notikušu konkursu.. Viņai personīgi tiešām nav nekādas daļas gar Elīnu, ļaujiet viņai mierīgi dzīvot :D
te varētu arī pierakstīt - kivičsLizavay @ 24.02.2021 12:42Kā arī piekrītu par kristisko domāšanu!! Cmon, Neids būs visur kur var iegūt ažiotāžu un sekotājus, ne jau tāpat vien tagad ir uzlicis privāto profilu - lai visi tagad viņam piesekotu un klausītos viņa sazvērestības teorijās par Elīnu un pats iegūtu sekotājus. Tas džeks ir sēdējis cietumā par nepatiesu ziņu izplatīšanu, maksājis bezpajumtniekiem un pircis viņiem pudeles, lai viņi pafilmētos video, uztaisītu live video un vācis viņiem ziedojomus, lai it kā uzlabotu šo cilvēku dzīves kvalitāti, kas viss ir viens liels bullshits, jo visi tie cilvēki ir totālākie alkoholiķi, kuriem sejā ir redzams, ka par pudeli izdarīs un pateiks visu. Un cilvēki arī ziedoja, pat simotos.. Kāpēc jūs ticat tādam idiotam? Viņam ar galvu nav viss ok.
Laylla @ 24.02.2021 12:32Nākamajā ko kursā kai vienkārši izliek ka var laimēt 1k , uzvari, sūti konta nr un nebus nekur jabrauc atdot
BugsBunny @ 24.02.2021 12:40Ja viņa tiem pašiem vārdiem paskaidrotu situāciju Neidam, viņš gan jau nomierinātos un forumam vai Neida atbalstītājiem nebūtu iemeslu viņai rakstīt personīgi. Protams, viņai nevienam nav jāatskaitās utt, bet ar savu reakciju un darbībām viņa šo drāmu uzkurināja vēl vairāk. Ja es laimētu telefonu, tad izjustu pateicību tādā līmenī, lai pie pirmajām aizdomām nogludinātu visus nesmukumus un aizstāvētu Elīnas godu.
viņai visa dzīve teātris.Lindaperla @ 24.02.2021 13:13Tas ko Elīna Ziemassvētkos izlozēja bija tumši zilais iphone anyway. BET.... kāda sakritība, ka 21.decembrī jau pozēja ar jauno telefonu, bet 24.decembrî tēloja pārsteigumu par saņemto dāvanu ? aktrise toč
nu šis gan dīvainiLindaperla @ 24.02.2021 13:13Tas ko Elīna Ziemassvētkos izlozēja bija tumši zilais iphone anyway. BET.... kāda sakritība, ka 21.decembrī jau pozēja ar jauno telefonu, bet 24.decembrî tēloja pārsteigumu par saņemto dāvanu ? aktrise toč
nu Neids savos storijos nepierādīja konkursa feikošanu, bet pierādīja Elīnas dzīves feikošanu 😀Laylla @ 24.02.2021 13:19nu šis gan dīvaini
Lindaperla @ 24.02.2021 13:13Tas ko Elīna Ziemassvētkos izlozēja bija tumši zilais iphone anyway. BET.... kāda sakritība, ka 21.decembrī jau pozēja ar jauno telefonu, bet 24.decembrî tēloja pārsteigumu par saņemto dāvanu ? aktrise toč
blacke @ 23.02.2021 23:47
nu ja es vinnētu iphone, es uzreiz viņu pārdotu, varbūt viņa izdarīja tāpat :D
cmon, es nedomāju,ka jebkuram būtu tā jāfeiko konkursi un jālūdz cilvēkiem melot, vēl filmēt storijus kā nodod balvu, lai nu ko viņi darītu, tam gan man negribas ticēt, bet nu who knows, Neidam es kaut kā vispār neticu