pilnīgi sviestā sagājis. Ja no sākuma kaut nedaudz ticamības moments bija, tad tagad gribas viņam ar pannu pa pieri uzšaut 😀AnnijaB @ 22.02.2021 17:32Ko tas Endziņš tur murgo, Elīna tak neteica, ka izlozes mašīnu ?
Lindaperla @ 22.02.2021 17:34pilnīgi sviestā sagājis. Ja no sākuma kaut nedaudz ticamības moments bija, tad tagad gribas viņam ar pannu pa pieri uzšaut ?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣C00L Dzipsy @ 22.02.2021 18:06
Īsumā par Endziņu:
- Niks Endziņš rīko “fake” konkursus lai vairotu savu popularitāti;
- Niks Endziņš apcietināts par aicinājumu “likvidēt ķīniešus”;
- Viltus ziņu portālu uzturētājam Endziņam uzrāda apsūdzību huligānismā;
- Viltus ziņu portālu uzturētājs Niks Endziņš atbrīvots no apcietinājuma;
- Niks Endziņš apcietināts jau otro reizi;
- POLITIKĀ NOLĒMIS DOTIES MELU ZIŅU RAŽOTĀJS NIKS ENDZIŅŠ. Niks Endziņš novembrī tika atbrīvots no apcietinājuma, un nu viņam ir jauni plāni – startēt politikā. Šobrīd Endziņš strādā ātrās ēdināšanas restorānā Hesburger, taču pavisam drīz plānojot oficiāli dibināt savu apģērbu zīmolu un iestāties politiskajā partijā;
- ENDZIŅŠ GATAVOJAS CĪŅAI PRET KIVIČU UN TIEK SODĪTS;
- Apcietināts Niks Endziņš par nacionālā un etniskā naida izraisīšanu internetā;
- Andris Kivičs un Niks Endziņš satiekas dzīvē un abi paziņo lielos jaunumus;
- Klajā nācis Kiviča un Endziņa kopdarbs – videoklipā viņi viens otram dzied par mīlestību.
Baigais razbainieks tas Endziņš. ?
es neko neredzu, būtu zinājusi, ka uzliks privātu kontu, būtu piesekojusi😂Lindaperla @ 22.02.2021 20:06Elīn, bet likt iepriekš safilmētus storijus ?
mebrīnos, ja viņa arī ir tajā Polijā😂Lindaperla @ 22.02.2021 20:50Es piesekoju, mani apstiprināja.
Trīs storiji šodien, taisni mati, paziņo, ka omniva par brīvu - vēlāk viens vecais pie sirsniņbaloniem ar sirsniņdžemperiem, kurus viņa reklamēja jau sen, pēc tā spriežu, ka vecs storijs un otrs, kur atrāda Nauri, ka šis dodas viens un rimi. Kāpēc spriežu ka vecs, jo nesen viņa čīkstēja, ka palaidusi Nauri vienu uz veikalu un ka nopirkts bija ne tas ko vajag ?
Bildē var redzēt to pašu matu sakārtojumu šodienas storijā melnajā džemperī un 13.februārī kad bildes salika ?
Man vajadzēja kļūt par policisti ? varbūt kļūdos, bet nu nav šodien storiji, klusa. Parasti viņa tak visu atrāda.
+++CariDee @ 22.02.2021 21:45Gadienā kad Nauris viens gāja uz veikalu, tad nebija lielie mīnusi?
Vnk šodien toč nav tik augsts, lai ietu pižikā?!!!
Katz @ 22.02.2021 23:06Divas sejas.
Tātad, jūs nespējat noturēties neskatīties viņas storijus, lai gan vēl nesen dziedājāt, ka tur tāpat nav ko redzēt, jo storijos katru dienu ir viens un tas pats - kafija, fotosesija, rimi uc., un tāpat piesekojāt?
kas īsti nav korekti, tādējādi viņa tiek atbalstīta (no Jūsu puses) sveikā tiekot cauri
..paldies sabiedrībai?
Katz @ 22.02.2021 23:06Divas sejas.
Tātad, jūs nespējat noturēties neskatīties viņas storijus, lai gan vēl nesen dziedājāt, ka tur tāpat nav ko redzēt, jo storijos katru dienu ir viens un tas pats - kafija, fotosesija, rimi uc., un tāpat piesekojāt?
kas īsti nav korekti, tādējādi viņa tiek atbalstīta (no Jūsu puses) sveikā tiekot cauri
..paldies sabiedrībai?