Leula @ 20.02.2021 00:43
Jā esmu trollis kurš šeit ir no 2018.gada, iesaistījusies visādās tēmas kā arī veidojusi daž ne dažādas. Cilvēki ar savādāku nostāju ir trolli. Ok tagAd visai pasaulei jāpāriet uz homoseksuāļu pusi, tad neviens nebūs vairs losis, briesmonis, debils u.t.t.
Es neesmu PRET. Man piemēram brālēns saka ka viņam ir pretīgi redzēt divus vīriešus kopā, vai tādēļ man jāiet un jasaukā viņu par lohu, varbūt jāiet piekaut? Varbūt mainīs savas domas..?
Man piemēram brālēns saka ka viņam ir pretīgi redzēt divus vīriešus kopā
Dievieteee @ 20.02.2021 01:43
Ej guli savā bomzaqatnika A izmērin???♂️?♂️??
core @ 20.02.2021 09:55Raivis tomēr apžēlojās par Elīnas zobiem :D
Man šķiet, ja Nauris izteiks komplimentu, ka arī kailai skaisti staigāt, tad tas notiks :D
"sievietes dievs ir radījis mājsaimnieces un mātes lomai. Nesapratīšu un nekad neatbalstīšu sievietes, kas balso, strādā vai pat izvēlas nedzemdēt" - tikai viedoklis jeb tomēr diskriminācija???
Eksperte @ 20.02.2021 10:28
Profesionālā puse jeb darbs vienmēr ir janošķir no emocijām.
Profesionālā puse jeb darbs vienmēr ir janošķir no emocijām.
Samanta ļoti toleranti izteicās, bet no Sipenieces, nobriedušas sievietes tik klaju ņirgāšanos gan negaidīju. Daudzi pa lielam normāli izteicās, bet tas pats Zigis, apsmej Elīnu un tai pat laikā aizstāv. Var aizstāvēt bez izsmiešanas. Bet nu ko tur šausmināties ņemot vērā kas te forumā darās 🤷🏼♀️😀core @ 20.02.2021 12:11Nu es pēc šī visa secinu, ka abas puses ir bijušas vainīgas
Elīnai nevajadzēja izteikties tik kategoriski vai arī labāk tiešam neko neteikt
Bet visi LGTB atbalstītāji varētu izteikties nedaudz skaistāk un pamatotāk, jo nav forši arī atbildēt ar komentāriem-monstrs, begemots utt. Jo tas rada iespaidu, ka LGTB pārstāvji ir tikpat neizglītoti kā Elīna. Tas naids, kas radās no viņu puses pret Elīnu viņu pieņemšanu sabiedrībā un homofobijas līmeņa samazināšanos nepaātrinās.
Jauninjaaa @ 20.02.2021 11:15Šodien dzirdēju Anša dziesmu, nu tik ļoti raksturo Elīnu
“ Kāds ir atradis Dievu un to ir jāzina visiem
Kaut arī savā rīcībā viņš neatgādina kristieti ” ???
Bet visi LGTB atbalstītāji varētu izteikties nedaudz skaistāk un pamatotāk, jo nav forši arī atbildēt ar komentāriem-monstrs, begemots utt. Jo tas rada iespaidu, ka LGTB pārstāvji ir tikpat neizglītoti kā Elīna
nu ja, tagad, iespējams, tie, kuri uzzināja par Elīnu kritīs un celsies pret viņu, it sevišķi, ja ir tādi pši homofobi kā viņa. Nezinu, ieguvēja vai zaudētāja tomēr ir Elīna... laikam abejādi. Pieļauju, ka daudzi neiepirksies kā agrāk pie viņai, vai to neatrādīs katrā instagram story, bet ar šo viņas bizness un “slava” nebeigsies. Gaidām nākamo traci.Lindaperla @ 20.02.2021 12:31Nu... viņa zaudēja lielu sabiedrības daļu un tai pat laikā ieguva jaunus atbalstītājus, kas par viņu nemaz nezināja...