+++un Dieva vārdu nepieminēt.blacke @ 19.02.2021 10:47Elīna vienkārši varēja pasniegt to citādāk vai labāk neteikt neko vispār, par to jau tas stāsts, nesaprotu kāpēc daudzas te tik dusmīgas.
Laasmina @ 19.02.2021 10:42Godīgi sakot, man ir mazliet žēl Elīnu šobrīd. Meitene izteica savu viedokli pārāk skaļi.
Jāsaprot, ka ne visi ir par LGTB, tikai tapēc ka tas tagad trendīgi.
Kļūdijās, jo izteica savu viedokli mazliet par skaļu, ņemot vērā, ka viņa ir publiska persona.
esmu kategoriski pret un es to kategoriski neatbalstu NAV viedoklis, tā ir noliegšana un homofobisms. Būtu savādāk pateikusi, nebūtu tracis.Eksperte @ 19.02.2021 10:52Dāmas, tas ir viedoklis. VIEDOKLIS. VIE-DO-KLIS!
Neviens pēc Elīnas izteikumiem nav aizliedzis gejiem dzīvot kopā.
Man negaršo griķi. Mans viedoklis par griķiem ir tāds, ka viņi ir baigi pretīgi. Es nevēlētos ēst griķus. Bet vai tev to liedzu?
Tik pat ļoti cik viņi cīnās par savām tiesībām tik pat ļoti jāiemācās dažādos viedokļus pieņemt.
Šoreiz vienkārši haips ir dēļ tā, ka to pateica Elīna. Es gan viņas vietā nebūtu tik sensitīvu tēmu aizskārusi.
Šoreiz vienkārši haips ir dēļ tā, ka to pateica Elīna. Es gan viņas vietā nebūtu tik sensitīvu tēmu aizskārusi.
Eksperte @ 19.02.2021 10:52Dāmas, tas ir viedoklis. VIEDOKLIS. VIE-DO-KLIS!
Man negaršo griķi. Mans viedoklis par griķiem ir tāds, ka viņi ir baigi pretīgi. Es nevēlētos ēst griķus. Bet vai tev to liedzu?
Tik pat ļoti cik viņi cīnās par savām tiesībām tik pat ļoti jāiemācās dažādos viedokļus pieņemt.
Dažreiz lasu tavus komentārus un brīnos par tavām prāta spējam. Nu gan...salīdzināji gejus ar griķiem?! Vai šiem tevis pieminētajiem pretīgajiem griķiem ir jūtas tāpat kā gejiem? Vai griķiem ir pulss, domas, sapņi, vēlme iederēties, neslēpties un tikt mīlētiem? Vai tas, ka tu neēd šos pretīgos griķus, kaut kādā veidā ietekmē to “dzīvi”?Eksperte @ 19.02.2021 10:52Dāmas, tas ir viedoklis. VIEDOKLIS. VIE-DO-KLIS!
cupcake2 @ 19.02.2021 11:18"Šī tēma priekš manis ir kategoriski nepieņemama, es viņu nesaprotu un es viņu nekad nesapratīšu, un es viņu nekad neatbalstīšu. (...) Es esmu kategoriski pret."
Šis ir vārds vārdā viņas teiktais. Un ko visas, kas tagad šausminās par to, kā tā - cilvēks viedokli nevar izteikt - teiktu, ja šī būtu atbilde jautājumam "Ko tu domā par melnādainiem cilvēkiem"? Tāpat kā negatīvi izteikumi par rasi, tāpat arī par orientāciju ir debīls viedoklis, kas jātur pie sevis. Un, ja tu izdomā, ka tomēr tas jāsaka skaļi, īpaši, ja tu esi atpazīstama persona, tad nečīksti, ka tavā virzienā tiek mesti puvuši tomāti, jo TU TO ESI PELNĪJUSI.
Katram ir savs viedoklis, tas ir skaidrs. Bet vai jūs ejat klāt nepazīstamam cilvēkam un sakāt, ka jums ir nepieņemami un nekad nesapratīsiet, kā var tādu džemperi sabiedrībā uzvilkt? Nē taču, jo tas būtu stulbi. NE VIENMĒR savs viedoklis ir jāsaka skaļi.
”no sākuma es domāju vai man par šo tēmu ir jārunā, bet esmu nolēmusi pateikt savu nostaāju - esmu kategoriski pret.....” labāk būtu izdomājusi nerunāt.... un tā atvainošanās “esmu par tradicionālām attiecībām, tev var varbūt ir citādāka mīlestība” like wtf... mīlestība ir mīlestība 😀 muļķe viņa ir, joprojām nesaprot.cupcake2 @ 19.02.2021 11:18"Šī tēma priekš manis ir kategoriski nepieņemama, es viņu nesaprotu un es viņu nekad nesapratīšu, un es viņu nekad neatbalstīšu. (...) Es esmu kategoriski pret."
Šis ir vārds vārdā viņas teiktais. Un ko visas, kas tagad šausminās par to, kā tā - cilvēks viedokli nevar izteikt - teiktu, ja šī būtu atbilde jautājumam "Ko tu domā par melnādainiem cilvēkiem"? Tāpat kā negatīvi izteikumi par rasi, tāpat arī par orientāciju ir debīls viedoklis, kas jātur pie sevis. Un, ja tu izdomā, ka tomēr tas jāsaka skaļi, īpaši, ja tu esi atpazīstama persona, tad nečīksti, ka tavā virzienā tiek mesti puvuši tomāti, jo TU TO ESI PELNĪJUSI.
Katram ir savs viedoklis, tas ir skaidrs. Bet vai jūs ejat klāt nepazīstamam cilvēkam un sakāt, ka jums ir nepieņemami un nekad nesapratīsiet, kā var tādu džemperi sabiedrībā uzvilkt? Nē taču, jo tas būtu stulbi. NE VIENMĒR savs viedoklis ir jāsaka skaļi.
Jāsaprot, ka ne visi ir par LGTB, tikai tapēc ka tas tagad trendīgi.