sviestsss @ 19.02.2021 00:39Viss ko es gribeeju pateikt ka arii homoseksuaalji driikst iet uz draudzi vai bazniicu un vinji netiks atsumti vai nemiileeti. Taa kaa Dieva taa Kunga vaardu vinjai nebija tiesiibu piemineet savaa apgalvojumaa. Mees visi esam braali un maasas un Dieva priekshaa esam visi vienaadi. Un katrs Dieva prieksaa atbildeesim pashi par sevi taapeec nosodiit citus vinjai nebija tiesiibu.
reina @ 19.02.2021 08:41Mans rezumē par šo visu.
Elīna ir skaista, un viņas darbošanās/followeri ir balstīti skaistuma kultā.
Viņa gribēja uztaisīt mazliet lielāku haipu ap sevi, jo konkurss nepievilināja pietiekoši daudz followeru. Neērtās tēmas par sevi pašu kā personību viņa ielaisties negrib, tāpēc paķēra homoseksuālismu.
Tā vietā, lai savu noraidošo attieksmi izteiktu korekti un diplomātiski!!! (nu kaut vai tik daudz), to viņa diemžēl nemāk. Jo vienkārši nav tik izglītota. Savas nepatikas pamatošanā piesedzās aiz ļoti feeble argumenta - dievs. Un tad tas backfired, jo viņa pati realitātē ir ļoti tālu no dieva. Un ar to visu vēl aizskāra ļoti lielu cilvēku grupu, kuriem joprojām jācīnās par savām tiesībām. Ne tikai uz ģimeni, mīlestību, bet nereti arī līdzvērtigām darba iespējām, drošību uz ielas.
Viņas botokss ir izvēle, kamēr homoseksuālisms - nē.
Cilvēkam ar tik daudz followeriem, no kuriem daudzi ir ļoti iespaidojamā vecumā, par tik globālām tēmām izteikties nevajadzētu, ja to nemāk izdarīt diplomātiski. Un viņa nemāk. Jāpieturas pie sava "fešen iz mai pešen".
Tikai uz priekšdienām derētu atcerēties Roja ? vārdus, ka skaistums ar laiku izplēn, bet stulbums ir uz mūžu. (Un ar to es nedomāju, ka domāt pretēji uzreiz nozīmē būt stulbam. Nē. Ka tu pat nemāki izteikties par tik sabiedriski nozīmīgām tēmām - vot tas ir stulbums).
Vai kādam no viņiem mainījās ikdiena dēļ šī viedokļa? Nē!
Cindyy @ 19.02.2021 09:07Viens publisks viedoklis, kas nesakrīt ar daļu sabiedrības viedokli, un visas aizskartās dvēselītes gatavas no galvas līdz kājām noliet ar sūdiem! Vai kādam no viņiem mainījās ikdiena dēļ šī viedokļa? Nē!
Nožēlojami, neviens no skaļajiem bļāvējiem nav ne kripatu labāks, kā teikt uz citu nelaimes savu laimi neuzbūvēs :)
umatere @ 19.02.2021 09:15Es arī es kategoriski pret šiem homoseksuāļiem, un viedokli manu nevar mainīt neviens arguments... Nē un punkts, Dievs radīja divus dzimumus.. Un man nav jāmaina viedoklis jo to grib sabiedrībā...
blacke @ 19.02.2021 09:16
Kā nē? Lielākai daļai homoseksuāļu ikdienu ietekmē tieši šādi viedokļi, viņu privāto dzīvi tas ietekmē un lietas ko viņi drīkst vai nedrīkst, jo cilvēki ar šādiem viedokļiem ir tiesīgi lemt. Tas vairs nav tikai kāda personīgs viedoklis,ja tas ietekmē cita cilvēka tiesības.
Cindyy @ 19.02.2021 09:52
"Homoseksuāļiem ietekmē ikdienu" ,bet kas viņiem dod tiesības aizskart citus? Rupji aizvainojumi un bara instinkts izgāzt savu žulti gan ir pieņemami?