core @ 18.02.2021 22:38https://failiem.lv/u/5raz3dky4
Vēl viena no prieka vēsts
gan jau Leula 😆core @ 18.02.2021 22:38https://failiem.lv/u/5raz3dky4
Vēl viena no prieka vēsts
VIP @ 18.02.2021 22:52Tad viņas ir 3 māsas? Jo katei ir māsa skuja lība um viņas ir līdzīgas ļoti, ja atskaita matus. Šitā jete gan atšķiras no viņām...
1234567890 @ 18.02.2021 22:53Baumas, baumas, baumiņas!
Kalendy saka paldies Madarai un Elvis (JAUKUMIŅI)?! Elvis tak bija Kitijas boyfriends? Vai es kaut ko jaucu?
bija bija tàblacke @ 18.02.2021 23:02
Man liekas, ka tie bija tikai minējumi,ka Nauris ar Elīnu mēģina viņu piespēlēt Kitijai, bet acīmredzot nesanāca.
gan jau Leula 😆
Bet īstenībā jau tas cepiens ir dziļāk nekā daži te saka,ka par to haips. Reāli, ok, tas ir ķipa Elīnas viedoklis, bet tā kā viņa skaidri un gaiši pateica,ka ir kategoriski pret, tad tādu cilvēku personīgais viedoklis realitātē ietekmē homoseksuālu cilvēku privatās dzīves, jo tie cilvēki tak balso, balso par partijām,kas pieņem likumus, kas var mainīt lietas, tie nebūs cilvēki,kas ies un balsos par kadu kurš grib ieviest pie mums viendzimuma laulības, tie nebalsos par kādu kurš runā par šo un iekustina šo tēmu, tas ietekmē tos cilvēkus reāli personiski..
Lindaperla @ 18.02.2021 21:08pēc tevis teiktā saprotu, ka viņus vajag izolēt no sabiedrības.
Bellatresa @ 18.02.2021 23:18Es tiešām brīnos un ir pat skumji, ka tik daudzi uztver normāli būt homoseksuālam cilvēkam. Jā, es dzīvē publiski to nenosodu, bet, šoreiz tēmas ietvaros ,izsaku savu viedokli.Es to neatbalstu un citi neatbalsta, tāpat, kā Jūs neatbalstāt normālu orientāciju . Tiešām, esmu šokā, ka visas forumnieces to atbalsta atplestām rokām. Ģimene un bērni ir vērtība. Sanāk, ka esat pret to...tiešām skumji...
Bellatresa @ 18.02.2021 23:18Es tiešām brīnos un ir pat skumji, ka tik daudzi uztver normāli būt homoseksuālam cilvēkam. Jā, es dzīvē publiski to nenosodu, bet, šoreiz tēmas ietvaros ,izsaku savu viedokli.Es to neatbalstu un citi neatbalsta, tāpat, kā Jūs neatbalstāt normālu orientāciju . Tiešām, esmu šokā, ka visas forumnieces to atbalsta atplestām rokām. Ģimene un bērni ir vērtība. Sanāk, ka esat pret to...tiešām skumji...