Jannyjan @ 07.02.2021 12:11Nemierīgā 12, nācās šeit piereģistrēties, jo izlasot komentārus , ka kādu satrauc otras meitenes klitors vai kaunuma lūpas, šķiet jau par traku. Jā, arī man,savos 27 gados patiesi mazās kaunuma lūpas ir lielākas kā lielās, esmu iepriekš par to pārdzīvojusi, jo ir taču "standarti" kādām tām jābūt, bet tādu nemaz nav! Ko tad nabaga vīriešiem arī jāpārdzīvo, ka vienam loceklis liels un otram mazs un tagad jāskrien un jādomā kā palielināt, lai dievs žēlīgs būtu tāda paša izmēra kā vidēji noteikts??? Labi, saprotu, ka aprunājat šeit piekačātās lūpas, krūtis utt, bet nu jau zūmot bildes ar sievietes intīmo daļu un to apspriest jau ir par traku.
Grenarda @ 07.02.2021 12:15
Viņa pati dara visu, lai tās viņas intīmdaļas tiktu apspriestas. Līdz brīdim, kamēr viņa neuzstiepa to savu bodiju un tik atklāti nepapleta kājas bildēs, nevienam pat nebija nācis prātā apspriest viņas klitoru. Pati vainīga, ka tādas perversas un lētas bildes liek.
Eksperte @ 07.02.2021 12:21
Ieliec savējās, mēs gribam apspriest tavas ķermeņa daļas arī ?
Eksperte @ 07.02.2021 12:26Es visur pasaulē redzu kā dāmas cīnās par tiesībām, par iespēju dzīvot parasta cilvēka dzīvi bez seksualizēšanas, kā sievietes runā par to, ka viņas ir nogurušas no šiem mūžīgajiem standartiem, kuros ir jāiekļaujas, citādi tevi aprunā un tu esi outsaideris. Ka mēs visas principā esam nogurušas no skriešanas pēc kaut kā ideāla. UN TAGAD STOP! Apstājies mazliet un palasi komentārus zem šī. Jums nešķiet, ka mēs pašas sevi dzenam šitajos kompleksos runājot par kāju ikriem, kaunuma lūpām un klitoriem? Dāmas kauc par vienlīdzību, bet pašas izraisa šādas otru pazemojošas diskusijas attaisnojoties ar - pati ielika bildi, pati vainīga. Es neesmu redzējusi ka vīrieši te nāktu un klačotu par sievietes ķermeņa daļām. Ja jūs gribat runāt par katru smalkāko ķermeņa daļu, ok! Keep going. Bet es tiešām tad lūdzu publiskajā telpā, neatkarīgi no tā vai tas ir virtuāli vai tas ir kādā baļļukā, nevirināt mutes par to, cik būt sievietei ir grūti un kā mums sevi ir jāpakļauj standartiem, jo kādā vienkāršā Lilit forumā tieši tu biji tā, kas zem šiem standartiem palika kādu citu sievieti.
100%-īgi piekrītu. Sievietēm vienai otru ir jāatbalsta!Eksperte @ 07.02.2021 12:26Es visur pasaulē redzu kā dāmas cīnās par tiesībām, par iespēju dzīvot parasta cilvēka dzīvi bez seksualizēšanas, kā sievietes runā par to, ka viņas ir nogurušas no šiem mūžīgajiem standartiem, kuros ir jāiekļaujas, citādi tevi aprunā un tu esi outsaideris. Ka mēs visas principā esam nogurušas no skriešanas pēc kaut kā ideāla. UN TAGAD STOP! Apstājies mazliet un palasi komentārus zem šī. Jums nešķiet, ka mēs pašas sevi dzenam šitajos kompleksos runājot par kāju ikriem, kaunuma lūpām un klitoriem? Dāmas kauc par vienlīdzību, bet pašas izraisa šādas otru pazemojošas diskusijas attaisnojoties ar - pati ielika bildi, pati vainīga. Es neesmu redzējusi ka vīrieši te nāktu un klačotu par sievietes ķermeņa daļām. Ja jūs gribat runāt par katru smalkāko ķermeņa daļu, ok! Keep going. Bet es tiešām tad lūdzu publiskajā telpā, neatkarīgi no tā vai tas ir virtuāli vai tas ir kādā baļļukā, nevirināt mutes par to, cik būt sievietei ir grūti un kā mums sevi ir jāpakļauj standartiem, jo kādā vienkāršā Lilit forumā tieši tu biji tā, kas zem šiem standartiem palika kādu citu sievieti.
Katz @ 07.02.2021 12:34Speciāli iegāju apskatīties bildi, ko šeit pietuvina un izsūta. Un tagad padomājiet, kas ir tā cilvēka galvā, kurš speciāli pietuvina šādas vietas - tur viss nav mājās. Šo vairs nav vērts turpināt diskutēt, jo acīmredzami cilvēkam nav veselais saprāts?♀️
Satori @ 07.02.2021 12:51
Zini, bet citreiz nemaz pat nav jāpietuvina, ka ir skaidri redzamas cilvēku ģenitālijas
Piemēram, Danenb.. jaunākās bildes, n.r 4, nu tur vienkārši kamielītis pats acīs durās.. ??♀️
Katz @ 07.02.2021 12:34Speciāli iegāju apskatīties bildi, ko šeit pietuvina un izsūta. Un tagad padomājiet, kas ir tā cilvēka galvā, kurš speciāli pietuvina šādas vietas - tur viss nav mājās. Šo vairs nav vērts turpināt diskutēt, jo acīmredzami cilvēkam nav veselais saprāts?♀️
Nemieriga12 @ 07.02.2021 13:02
Saprāta jau nav tev. Tu turpini kladzināt.. Es ienācu izteikt viedokli kuru tu esi jau pacēlusi 24h. ???Vēl es esmu tevi taa sanervojusi ka tev jāiet un jāmeklē bildes.. ? ? ? ? Vabrūt Tev vaig iedzert,atslābsti mazā psihuška.