Intereses pēc pajautāju draugam, vai viņam patīk Uggi un vai nēsātu?
- Fuj, nē! Neesmu pediņš😂😂😂
Lūk, pajautājiet saviem vīriešiem, un tad Jums būs skaidrs vai sakrīt viedokļi😁
Pajautāju. Pretī saņēmu atbildi, ka viņam vienalga, ko citi valkā, ja vien pašiem patīk. Atbilde "Fuj, nē, neesmu pediņš!" lieliski parāda Tava drauga intelekta līmeni. Ja mans draugs atbildētu tādā stilā un izmantojot tādus vārdus kā "pediņš", man būtu kauns to vispār kādam teikt, kur nu vēl forumā rakstīt un par to smieties kā par baigo asprātību.
Šajā uggu diskusijā pilnībā piekrītu
C00L Dzipsy/Dzervenes viedoklim. Neviens nesaka, ka visiem tagad jāpatīk kā izskatās uggi vīriešiem, runa iet pavisam par ko citu. Respektīvi, par to, ka saukāt tos vīriešus, kuri valkā apavus, kuri te vairākumam nepatīk, par pediņiem, ir nožēlojami, aprobežoti un bērnišķīgi. Man personīgi ļoti nepatīk latviešu vīriešu stils, jo uzskatu, ka latvieši (un ne tikai vīrieši) ģērbjas ļoti neoriģināli, mīl tumšas krāsas, visi izskatās vienādi, jo baidās no dažādības, baidās atšķirties, baidās izlekt no pūļa, taču tikai tāpēc, ka tādas ir manas domas, es šos vīriešus (un cilvēkus kopumā) nesaukšu par pediņiem vai idiotiem. Lūk, tā arī ir atšķirība starp cilvēku, kuram ir atvērts prāts un kurš spēj pieņemt to, ka cilvēki ir dažādi un tikpat dažāds ir to ģērbšanās stils, un starp cilvēku ar šauru domāšanu kā lielai daļai šeit esošo, kas visus, kuri ģērbjas ne tā, kā patīk viņām (nu, melnās, klasiskās kurpēs, piemēram), izsmej un apsaukā rupjos vārdos.
Un šī nav pirmā reize, kad te tiek kārtīgi izsmiets ne tikai Elīnas, bet arī Naura stils.
Da kakaja razņica kā viņš ģērbjas? Jums gabals no tā nokrīt, vai kā? Es, goda vārds, nesaprotu šo ņirgāšanos par citu cilvēku stilu vai apģērbu. Kā kaut kādā pamatskolā.