nu nu kas tie par drosiem avotiem? 😀sirsniņa - 117611 @ 15.01.2021 16:21Tās lūpas šķiet palikušas lielākas! Un Nauris ir polijā, tas no drošiem avotiem
GoodForYou @ 15.01.2021 18:08Stāstnieks, neesi šogad saticis klaunu? Tev mājās spoguļa nav?
pa virsu kastītes ar leibliem, apakšā tukšas...vivii @ 15.01.2021 18:44Es gan uzskatu, ka tā kastīšu atrādīšana ir FAKE un ar lielo burtu!
Jā, viņa rāda kastes ar omnivas leibliem... bet tur ir tik daudz kastisu, kas stav vienkārši sakrautas, it īpaši man likās smieklīgi - ir kastes, kas stāv speciāli noliktas vertikāli tā, ka redz leiblus - vienkārši wtf?!
izskats kā tādā reklāmā, goda vārds, tāpēc ticamības moments ir 0!
Pievērsiet uzmanību detaļām, ne kaudzēm ??
viņa taču vienmēr skandinājusi, ja ir bijusi jaunajā veikalā, vai ja nauris tur ir darbojies... a tagad no rītiem viena mostas, viena tīra sniegu nu auto un viena iet gulēt un lasa savu sprediķi.... nauris taču neguļ pa nakti jaunajā veikalā. 😀 visdrīzāk guļ Lodžā 😀Momo @ 15.01.2021 19:05Viens no signaliem.? atceramies, ka vieniem ir jauns veikals kur Naurim arī ir daudz darba.
tak mani butterfly jau nobloķēja, kad pajautāju par poliju, negribu lai viņa nobloķē savādāk kur es cirku skatīšos pārtraukumos 🤣Laylla @ 15.01.2021 19:15Lindaperla uzraksti un pajautā??
vivii @ 15.01.2021 18:44Es gan uzskatu, ka tā kastīšu atrādīšana ir FAKE un ar lielo burtu!
Jā, viņa rāda kastes ar omnivas leibliem... bet tur ir tik daudz kastisu, kas stav vienkārši sakrautas, it īpaši man likās smieklīgi - ir kastes, kas stāv speciāli noliktas vertikāli tā, ka redz leiblus - vienkārši wtf?!
izskats kā tādā reklāmā, goda vārds, tāpēc ticamības moments ir 0!
Pievērsiet uzmanību detaļām, ne kaudzēm ??
Jā, viņa rāda kastes ar omnivas leibliem...
Nemierīgā @ 15.01.2021 22:54Hmm! Es atceros pirms kāda laika Elīna bija nofilmējusi kā omnivas čalītis iet ārā ar milzīgu kaudzi pacinju, bet tā vietā lai atvērtu durvis vinja vienkārši filmēja . Taka citreiz ir daudz kastītes.
Izolde @ 08.10.2019 11:17+ izskatās, ka diskusijas autore nenormāli apskauž veikala īpašnieci un ir apsēsta ar viņu. Nedod Dievs dzīvē ar tādu nelabvēli būt pazīstamam.