karrrrla_1 @ 22.11.2020 16:40Ienācu palasīt komentārus un sapratu, ka Kristīnei laikam tajā UK galīgi nav ko darīt, ka visa dzīve griežas izspiegojot nabaga Elīnu. Tiešām tik ļoti kremt, ka viņa slavenāka par tevi? :D ka neviens par tādu miljoni nezina ne graša? Pat par to, ka Endijai savs veikals arī uzzināji no šī foruma un tad skrēji savā grupā postot, lai pārejas klukstes šausminātos.
vot vot!😂Dannnija @ 22.11.2020 19:17
Man liekas, ka viņa tajā butterfly facebook grupā pārtēlojusies un tas, ka viņai šausmīgi skauž Elīnas dzīve, sen jau ir skaidrs.
Ko es secinu - lielākajai daļai Elīnas aprunātāju patīk Elīnas stils, viņas drēbju izvēle, jo grupā pilns ar postiem "meklēju šādu kleitu, jaku utt., tikai ne pie Elīnas, jo tur augstas cenas".
ko tu vari visu laiku man piesiet to Miljonu zajebal jau 😀 abas jūs vienādas, a tu vispār Zizle visapsēstākā no visām 😀C00L Dzipsy @ 22.11.2020 16:55
Beidz..!! Tūlīt atnāks Linda Perla aka Miljone un iekakās..... :DDDdd
Kā ta nav slavena...??? Veseli apaļi 1100 skatījumi un 215 sekotāji... :DDdDD https://m.youtube.com/watch?v=IYhAyZT6LlQ izrunājs par Elīnas drēbēm a pašai ks migurā un kājās... :DDddd
Gaifi komentus no Lindas :DDdDd
let me see😏😏Sabiedrības Dāma @ 23.11.2020 01:23Es tikko no grupas ieradoss un man ir šoks, beidzot kāds ir iepostojis grupā Ilzes īsto seju, bet diemžēl tās bildes ir baigi maigas man ir vēl skarbākas bildes kur Ilze pat iepozē tilla svārciņos un krūšturī, ko tagad teiksi Ilze?
Enazenaz @ 23.11.2020 12:26Ilzes bildes studijā, savādāk tas nav noticis :D
Blanche @ 23.11.2020 13:24
Ieiej grupā un paskaties. Nav nevienam te priekš Tevis princeses jāliek.
man ir vēl skarbākas bildes kur Ilze pat iepozē tilla svārciņos un krūšturī, ko tagad teiksi Ilze?
Sabinchiks @ 23.11.2020 12:19Tas Naura outfits jaunākajā story ir nopietni vai viñš ākstās? Mazluet atgādina Caitlyn Jenner pirms mainīja dzimumu ? viñš jau vēl esot vīrietie bija tāds sieviškīgs, cik atceros
NeonsNeons @ 23.11.2020 15:28
Kāds outfit? Pačekoju storijus, nevienā šodienas Nauri neredzēju ?
Kristty1 @ 23.11.2020 14:47Es nesaprotu, kur viņas izraka to īsto Ilzi. Bet ja tā ir tā sieviete, tad man nav ko teikt. Divas trakās te pa šo forumu ložņā.