Meja @ 18.11.2020 12:30Tie storiji par viņas ēšanas paradumiem...diezgan skumji, jo izskatās, ka nekas nav mainījies. Ja agrāk viņa badojās,jā,tas ir slikti, bet tagad pieturēties pie loģikas, ka apēdīšu no mega kalorīga ēdiena 1 karoti, no cita 2 karotes un tā būs mana ēdienreize!? Un tā visas dienas garumā... viņa sabeidz savu veselību tieši tāpat. Labi, viņa tagad savās iedomās ir "ideālajos" izmēros, bet tas viņas veselību ietekmēs nākotnē.
Ieteiktu viņai vērsties pie uztura speciālista, jo ikdienā var saplānot maltītes (normālas), kurās būs veselīgs, gards ēdiens, kā arī atļauties našķus. Viņa vienkārši šobrīd sevi iznīcina... un zinot,cik ļoti viņa "iedvesmo" citus, es viņas vietā par to nerunātu...
C00L Dzipsy @ 18.11.2020 22:10Viņa jau nekad nerāda kā ēd un norij.. tik nofilmē blakus esošo ēdienu... be reallllll... neko ko tā visa viņa neēd....
tu laikam esi Elinas foruma profils, kuru kontrole Nauris 😀 visu laiku aizstāvi to lašaru 😀Enazenaz @ 19.11.2020 22:15Vispār raidījumā nerādīja kā viņa izēda visas porcijas :D es nezinu ko jūs pīpējāt, ka to redzējāt, bet porcijas tur retais apēda :D
tieši tā... un to rādīt savām sekotājām, ka tas ir ok, ir vājprāts...la femmina @ 19.11.2020 15:41Nav jārāda kā Tu ēd,košļā vai norij, bet šie ēšanas paradumi, ja var tos tā nosaukt ir MEGA aplami! Nav brīnums, ka viņai tik slikta sejas āda. Pirms miega dzert kafiju... Tur kuņģis sauc pēc palīdzības!
nesaki to skaļi.. savādāk būs storiji, ka viņa vispār neko neēd... no kafijas un fondanta jau atteicās “resnule” 😀Grenarda @ 19.11.2020 23:53Nezinu, man gan neliekas, ka Elīna ir īpaši tieva. Slaida, jā, bet ne tieva ?
Lindaperla @ 19.11.2020 22:58tu laikam esi Elinas foruma profils, kuru kontrole Nauris ? visu laiku aizstāvi to lašaru ?