Bjork @ 11.10.2020 19:51noteikti tad mums ir dazhada pieredze un uzskari par so temu. Man tas nebut nav pienemami, jo var sakt uznemejdarbibu bez krapsanas ar nodokliem, ipasi "kupi prodaj" uznemejdarbiba, jas sakas interneta.
Haizivs @ 12.10.2020 00:33
Jau 10 gadus vadu savu uzņēmumu, eksportējam uz Eiropu un arī Ziemeļameriku. Sāku negodīgi, tagad +- godīgi. 100 % godīgi sākt var, bet tad Tu sev vienkārši iedali sliktākas kārtis. Man patīk būt Nr.1. tāpēc iedalīju sev labākās kārtis un uzskatu, ka uzvarēju. Tagad katru gadu ziedojam labdarībai u.t.t. Tā kā, ja gribiet manu viedokli, sāciet negodīgi un maksimāli ilgi, uzvariet šo spēli, un tad variet atdot valstij, jo ticiet man, valsts Jūsu bērnus nebaros un neapģērbs. Ja Jums vajag godīgi, lai skaļi pateiktu, ka esiet godīgas, tad Jums ir pārāk daudz brīva laika un pārāk maz laika veltiet uzņēmējdarbībai
Maxxxiii @ 12.10.2020 05:18
Jums sākums bija negodīgs, bet ir gana daudz veikali, kas čekus neizsniedz jau gadiem.
Enazenaz @ 11.10.2020 09:05Būšu nepopulāra, bet man patīk tā fotosesija smiltīs. Zinu kur tas ir fotogrāfēts, bet publiski to neteikšu :D
Patiesībā tak pofig, vai viņa pa dzīvi tik priecīga vai tēlo, vismaz nečīkst kā vairums un nesūdzās par visu soc.tīklos :D
Haizivs @ 12.10.2020 09:45
Ar sākumu es domāju 4 gadi ?
Nauris pa daudz ig vai kāda citā portālā saskatījies šādu veļu, arī gribas, lai didra gultā seksīga un pie reizes nopelnīties ieviešotNeonsNeons @ 13.10.2020 11:37Bet kā jums , ka tā ir Naura ideja?! ?
Undiya @ 13.10.2020 14:06Es pirkšu tos "striķus". Gaidīšu cenas, ja nebūs kosmosā, tad noteikti ko iegādāšos! ?