krishala @ 29.08.2020 13:20Brīžiem tie Elīnas teksti liekas pilnīgi neloģiski. Vakar arī storijā stāsta- "nu ko, riskējam? labi, riskēsim! Tātad visiem pirkumiem virs 45 eiro līdzi dāvana". Nez kur tur tieši tas risks?
Dannii @ 27.08.2020 23:43Nu, un kāpēc nevarētu būt Krievijas karogs? Pilns ar čiksēm, kuras staigā ar "I love New York", dažādu valstu karogu apdruku un tamlīdzīgiem krekliem, bet, tiklīdz kaut kas saistībā ar Krieviju (tāpat kā tas bija ar Timati apģērba līniju, kuru tirgoja Rīgā), tā latviešiem uzreiz ārprāts, ārprāts! Kaut kāda stulba divkosība.
P.S. Nerunāju konkrēti par tevi, Nekaspersonigs05, bet par šo situāciju kopumā.
MOLLIE @ 30.08.2020 11:19Man ir apnicis tas viņas- "ārprāts, skrienam, strādājam, jāpaspēj" - kas jāpaspēj, 2 manekeniem drēbes nomainīt vai birkas griezt un sakārtot pāris stendus? Ņemot vērā, ka viņai ir arī darbinieces. Vienmēr tik pārstrādājusies, it kā piederētu liela zīmola veikalu tīkls.
Un tā lielā panākumu uzsvēršana- kupi prodaj ir tiešām milzīgs panākums :D Atsauksmēs un firmas.lv var to redzēt :D
Par dievu- vispār neizteikšos. Pataloģiska mele.
MOLLIE @ 30.08.2020 11:19Man ir apnicis tas viņas- "ārprāts, skrienam, strādājam, jāpaspēj" - kas jāpaspēj, 2 manekeniem drēbes nomainīt vai birkas griezt un sakārtot pāris stendus? Ņemot vērā, ka viņai ir arī darbinieces. Vienmēr tik pārstrādājusies, it kā piederētu liela zīmola veikalu tīkls.
Un tā lielā panākumu uzsvēršana- kupi prodaj ir tiešām milzīgs panākums :D Atsauksmēs un firmas.lv var to redzēt :D
Par dievu- vispār neizteikšos. Pataloģiska mele.
Bordo @ 30.08.2020 20:03Par to apavu gurkstēšanu uzrakstīšu. Nopirku Sportlandā baltās Converse kedas, iepriekš man arī tādas bija bijušas. Un viņas arī gurkstēja, brīžiem pat skaņa atgādināja pirdienus (nopietni :D)! Es tā arī nesapratu, kur vaina! Gribēju dot uz garantiju, bet neņēma. Beigās atdevu uz laukiem vienai skolniecei nēsāt, nezinu, vai viņa nēsāja vai nē. Normāls ieberziens uz kadiem 50€ :D Tā arī nesapratu - sportlandā tirgo kaut kādus feikus?