vai ne.... drausmīgi. Nebiju nekad redzejusi viņu tādā skatā.? nesaprotu kā ķirurgs viņu neatrunāti no tādas sevis izķēmošanas. Pārāk lieli un tādi nesimetriski. Kā arī nesmuki izskatās tik lieliSoubace @ 24.08.2020 14:24Obligāti didrai bija savi tesmeņi milzīgie jārāda instagramā. Ideāli ?
Nemieriga12 @ 24.08.2020 08:27
Nu ir tādas meitenes kuras var ēst visu un viņam nekā nav, nenāk klāt, pluss ikdienā viņa jau arī ir uz aktīvam kājām pa to veikalu. Bet viņai vnk paveicies. Taču to var redzēt uz viņas sejas, visa aizpampusi novecojusi, ādas krāsa un pati kā tāda āda, neizskatās svaiga, mitrināta un spīdīga. Dabeigusi sevi, ja no ārpuses OK, tad tu jau neredzi viņas iekšas, nevari noskenet viņas vairogdziedzeri, žults pūsli, aknas, nieres, ka arī asinsvadus! Varbūt asinsvados holesterīns nogulsnējies. Dzīvosim redzēsim par ko Elīna pārvērtisies, toreiz gada laikā izmainījās uz slikto pusi, bet tad tagad katru nedēļu viņa paliek ar vien trakāka. Nauris jau arī ka ar uz dauzītam acīm staigā ??
zanzanzan @ 24.08.2020 16:15Es joprojām brīnos par jums, ka elšat un pūšat par Didras silikoniem ? Tur skaidri ir redzams, ka mugurā ir push-up krūšturis + konturēts ar modelētāju :D krūtīm viss ir okey, arī dabā tās nav simetriskas :D
Un nevar ēst visu pēc kārtas un būt ar reljefu :D kaloriju deficīts ir viena lieta, bet kad ir izteikts reljefs-pavisam kas cits ?
Un es domāju, ka viņa apzināti saveda Kitiju ar Elvi, jo Kitija tā dīvaini ar Nauri smaidīja viens otram ? Varbūt negribēja, ka dzīvojas pa viņas un Naura laulības gultu?
Queen4u @ 24.08.2020 16:04
Nopietni?? Presīte bez vēdera muskuļu trenēšanu?? I don't think so!!!
Jā, aktīva uz savu kafijas dzeršanu un saldumu rīšanu????
Da labi, es ākstos. Es taču zinu, ka tas ir photoshop ????
Nemieriga12 @ 25.08.2020 12:31
Tāda stulba izklausies ???
Nemieriga12 @ 25.08.2020 12:34
Man godīgi baigi vienalga viņas prasīte, ja viņai ir labs augums tad es ar to viņu apsveicu, jo seja un prāts diemžēl ir citā vietā. Ja viņa būtu resna atkal būtu slikti vai labi? ? Te dažreiz komentētājas nevar saprast. ? Viss slikti ir ja pat kaut kas viņai ir labs
Taču ej kačā svau presi un izglītojies tajā jomā. Tas nav par Elīnu un viņai par aizstāvību, vienkārši paliek smieklīgi ?.
user108123 @ 26.08.2020 13:02Man vienīgajai, šķiet, ka Elīna dirš par to keratinu?
Viņa katru reizi, kad viņu liek, saka, ka turējās 9 tad 10 mēnešus?
Sekoju viņai gadus 2, bet to keratinu viņa jau reizes 10 likusi :D
Tas ir smieklīgi
Meija @ 26.08.2020 20:14Es arī nosmējos par to keratīnu. Nu, kādi 10 mēneši!
To vien dara kā tup darbā vai vazājas pa saloniem un vēl uz Lidlu aizlaiž Lietuvā. Nav vispār ko teikt. Lai atved mums kovidiņu un saviem meičukiņiem.
MsInga @ 26.08.2020 20:59
Tev baigi daudz paziņas saslimuši vai nomiruši no “kovidiņa”? Nebija jau tā ka laiks saprast, ka “kovidins” ir tikai cilvēku muļķošana?...
Alishaaa @ 26.08.2020 21:14
Tik “gudru” cilvēku dēļ tas arī izplatās. ?
Jā, es pazīstu cilvēku, kas slimoja ar covidu. Viņai ir tikai 20 gadi, bet viņu aizveda uz slimnīcu, jo stāvoklis pasliktinājās. Viņai pat nav nekādu elpceļu slimību kā piem. astma utt.
Mammai darbā kolēģei nomira vīrs no covid.
Un tagad pasaki man, ka tā ir smadzeņu skalošana utt.
Tas, ka Tu nevienu nepazīsti, pilnīgi neko neliecina, jo pie mums, paldies Dievam, nav tik daudz saslimušo. Vai Tu ticētu tikai tad, ja situācija būtu kā Itālijā?
MsInga @ 26.08.2020 21:24
Tā ir gripa. Kā jau katru gadu-visā pasaulē no gripas mirst.
Dzīvoju valstī, kur 200-300 jauni saslimušie dienā, tik neviens nevienu nezina :)
Lv pazīstamam nomira radinieks un slimnīca piedāvāja 500e, ja piekritis reģistrēt, ka mira no covida.
Pateikt, ka tā ir smadzeņu skalošana? Nekādu problēmu! Tā ir smadzeņu skalošana.