Tikai pēc tam neraudi ?MsInga @ 20.08.2020 19:30Nedzīvoju Lv jau gandrīz 15 gadus, un par tādu Elīnas eksistenci, kur nu vēl viņas veikalu, nezināju.
Ik pa laikam palasu un piedalos šajā forumā, un, pat negribot uzzināju, kas ir Elīna ?
Uzskatu, ka šis viss ir pārāk tālu aizgājis, man būtu kauns ko tādu rakstīt par kādu, domāju, liela dala tiešām to dara pat ne tikai skaudības del, bet mēģina celt savu pašapziņu, meklējot mīnusus un nomelnojot Elīnu. Bet tas tā, ne par to gribēju teikt.
Šis viss ir tik karsti aizgajis, ka man reāli eksperimenta dēļ gribas izmēģināt, vai tiešām ir tik traki. Es plānoju ko pasūtīt no viņas, lai redzetu tiešām to trako kvalitāti un attieksmi. Jā, es rēķinos, ka varu zaudēt naudu utt. Par to neuztraucos. Tomer, ja viss būs labi, turpināšu veikt pasūtījumus. Ar to gribēju teikt, jūsu dēļ viņa, iespējams, iegūs jaunu ilgtermiņa klientu :)
P.S. To, ka viņa suta no aliexpress, es neticu.
Bet, lai notiek eksperiments!
Jauku vakaru!
Prameri @ 21.08.2020 08:47Tikai pēc tam neraudi ?
Iemācies uztvert sarkasmu, “Miss” IngaMsInga @ 21.08.2020 09:01
Kā jau minēju, darīšu to eksperimenta dēļ un apzinos, ka varu zaudēt naudu. Iemācies ne tikai lasīt, bet arī izprast izlasītā jēgu :)
Prameri @ 21.08.2020 09:26Iemācies uztvert sarkasmu, “Miss” Inga
Starp citu, es stipri šaubos, ka atainosi reālo pieredzi, ja tik tiešām būs aplauziens, tādēļ nav nemaz jēga sprēgāt.MsInga @ 21.08.2020 09:38
Un kādēļ man būtu “jāuztver” sarkasms no Tevis?
P.s. “Miss” nav tas pats kas “Ms”.
P.s. “Miss” nav tas pats kas “Ms”.
Prameri @ 21.08.2020 09:48Starp citu, es stipri šaubos, ka atainosi reālo pieredzi, ja tik tiešām būs aplauziens, tādēļ nav nemaz jēga sprēgāt.
Prameri @ 21.08.2020 09:50
Jā, ar Ms var apzīmēt arī multiplo sklerozi, kas šajā gadījumā būtu atbilstošāk. Ļoti atvainojos :)
Kiki007 @ 21.08.2020 10:36Ahhh,pirms kāda laika pasūtīju šo to pie Elīnas,tīri intereses pēc. Viss smuki,ātri,kvalitāte atbilstoša cenai. Apmaksu veicu ar karti, e-pastā saņēmu pavadzīmi.
Tā kā visa šī diskusija ir kaut kādu slimu duru murgi... ?
varbūt smējās sākumā, jo tagad tur netiek aprunāts Elīnas izskats ☺️ Nevienā postāWii @ 21.08.2020 07:49vai tad nebij tā, ka smējās visas admines par Didrihsones lūpām. Bija! Vēl Didrihsones bildes tuvplānā, kur lūpas , saliktas. Varbūt posts jau izņemts. Smējas gan tur par izskatu vairāk, nekā rāda kăds pirkums bija pie Dirihsones.
neviens jau neteica , ka tur viss slikti, ka katra otrā lupata ir drausmīga, bet domāju , ka kadai veicas un kādai nē saņemot butterfly paciņu ?Kiki007 @ 21.08.2020 10:36Ahhh,pirms kāda laika pasūtīju šo to pie Elīnas,tīri intereses pēc. Viss smuki,ātri,kvalitāte atbilstoša cenai. Apmaksu veicu ar karti, e-pastā saņēmu pavadzīmi.
Tā kā visa šī diskusija ir kaut kādu slimu duru murgi... ?
Es necentos izcelties, varbūt vienkārši nevajag tik emocionāli uztvert šo diskusiju.MsInga @ 21.08.2020 10:37
Nebija vērts censties izcelties ar augstu intelektu, jo nesanāca, un visiem tas ir redzams :)
Prameri @ 21.08.2020 10:47Es necentos izcelties, varbūt vienkārši nevajag tik emocionāli uztvert šo diskusiju.
Silla @ 21.08.2020 10:42neviens jau neteica , ka tur viss slikti, ka katra otrā lupata ir drausmīga, bet domāju , ka kadai veicas un kādai nē saņemot butterfly paciņu ?
nu šeit gluži neviens baigi par drēbēm vairāk nerunā , no 600 LPP varbūt tikai kādas 150 ir par drebem kopā skaitotMsInga @ 21.08.2020 11:55
Te vairāk ka 600 lapu garuma ir aprakstīts, ka VISS ir slikti:)