Ja paskatās storiju, kurā prasa Aleksai, cik sen esot taisījušas uzacis, pagriežot vaigu redzams, ka viss vaigs ir grubuļainsYulsie @ 06.08.2020 00:02Elīnai pumpas ir? neesmu pamanījusi laikam tāpēc, ka šī krāsojas ļoti daudz. :O
Yulsie @ 06.08.2020 00:02Elīnai pumpas ir? neesmu pamanījusi laikam tāpēc, ka šī krāsojas ļoti daudz. :O
Visas tak kopistiski pēc darba mērās, stulbums kautkāds. Slimi tas ir. ?AnnaLed @ 06.08.2020 13:06Skatos tās butterfly meitenes, kas tur strādā. Nē nu it kā saprotu, ka vajag tādas, kas labi izskatās - kuram augums labs, bet nu tas ir briesmīgi. Ka tā tiek šķiroti cilvēki - tu redz mums nederi, jo tev nav 90/60/90 vai kādi tur tie parametri. Un blondas, protams!!!!
Soubace @ 06.08.2020 13:22Visas tak kopistiski pēc darba mērās, stulbums kautkāds. Slimi tas ir. ?
AnnaLed @ 06.08.2020 13:53
Protams, varbūt tāds ir firmas messege - Tikai simpātiskās meitenes var iepirkties.
Jo tas uz mani tieši tā arī ir iedarbojies - vizuali, protams, viss skaisti izskatās, bet neesmu ne tuvu ar tādu augumu un tas uzreiz liek man saprast, ka man šajā veikalā nav ko darīt!
Protams, jauki, ka pieaicināja Emīliju, kura ir lielāks izmērs, taču domāju,ka to vajadzēju katrā fotosesijā - dažāda auguma modeļus . Ok, reklāma, protams, bet nu viņai noderētu paplašināt mērķauditoriju, īpaši jau tagad, kad ne visai ok iet
Laila99 @ 06.08.2020 15:22
Gan jau no tām poļu bāzēm nemaz nevar iepirkt lielākus izmērus. Ir tie standarta un viss.
Vienmēr smieklīgi liekas, ka viņa saka - šis apģērbs ir visos izmēros ?jā, xs-l ??
Eksperte @ 06.08.2020 23:04Nu dāmas, kā tagad ataisnosit savu ieņirgšanu un nozākāšanu, saistībā ar QR kodu? ?
Tad kāda kurai darīšana, kā viņa izsakās savā privātajā kontā. Nav viņa latviešu valodas stundā. Ja nepatīk, kā Didrihsone runā, neklausieties!NickyShark @ 07.08.2020 10:26
Neviens jau neņirdza par QR kodu! :D :D :D Visi ņirdza par to, ka Didra teica, ka JĀAIZPILDA QR kods, kaut patiesībā ir JĀAIZPILDA VEIDLAPA, LAI DABŪTU TO QR KODU! :D :D :D :D :D :D :D
Wii @ 07.08.2020 10:34Tad kāda kurai darīšana, kā viņa izsakās savā privātajā kontā. Nav viņa latviešu valodas stundā. Ja nepatīk, kā Didrihsone runā, neklausieties!
Bet nē, visas pie viņas profila pielipušas un izmisušas gaida jaunāko postu. Labāk grāmatas palasījušas....