pilnīgi piekritu. Viņa pat teica vienreiz story ... “šampinjoniņiem”, vienkārši ko? - tiešām???? Kad taisīja tās savas mērces ??la femmina @ 10.07.2020 16:41Man viena no svarīgākajām lietām šāda veida biznesā šķiet komunikācija un satura pasniegšanas veids. Šajā gadījumā arī runas veids... BOMBA, krāsiņas, izmēriņi, meičukiņi, interneta veikaliņā... Nav nopietni, ja ar Tevi runā kā ar mazu bērnu. Jā,protams, visiem sanāk šādu pamazināmo formu kādam vārdam lietot ikdienā. Viss OK, bet nevajag jau katru trešo vārdu katrā teikumā tā veidot.
Blanche @ 10.07.2020 16:33
Vispār jau viņa sūtīja pirms visas ažiotāžas tās drēbes
AnnijaB @ 10.07.2020 17:05pilnīgi piekritu. Viņa pat teica vienreiz story ... “šampinjoniņiem”, vienkārši ko? - tiešām???? Kad taisīja tās savas mērces ??
Burgundya @ 10.07.2020 18:14
Viņa nav mācījusies no savam kļūdām.
Piedāvā par 75 euro, bet Ali mierīgi var ko tādu dabūt par 19 euro! ??♀️
Tutuuuu @ 10.07.2020 18:58Kur tad ietekmeļu diskusija pazudusi ir? ?
Londine @ 11.07.2020 10:35Būtu labāk klusējusi - īsziņas, zvani un kaimiņi ar slotas kātiem! Normāli cilvēki! ? Ja zin, ka mājās kāds ir, bet bez reakcijas, tur tak policiju varētu saukt, kas zin ar to cilvēku iekšā noticis! Bet nē - šī gose kā guļošā princese! ?♀️
Londine @ 11.07.2020 10:35Būtu labāk klusējusi - īsziņas, zvani un kaimiņi ar slotas kātiem! Normāli cilvēki! ? Ja zin, ka mājās kāds ir, bet bez reakcijas, tur tak policiju varētu saukt, kas zin ar to cilvēku iekšā noticis! Bet nē - šī gose kā guļošā princese! ?♀️
ahceir @ 11.07.2020 11:33Ārprāc, cilvēks noguris un aizmiga, te uzreiz drāma. Es arī esmu bijusi tādā situācijā, kad palieku aiz durvīm un otrs cilvēks neko nedzird, jo guļ saldā miegā.
SkullyEyes @ 11.07.2020 15:14
Kāda starpība ko mēs te spriežam? Ja Didrihsonei patīk izlikt visu dzīvi uz publiskās paplātes, neredzu iemeslu, kāpēc mēs nevaram diskutēt. Savelc bikses un apsēdies. ✨?